- 11 Ocak 2021
- 1.172
- 1.697
- 83
- 34
- Konu Sahibi Sunshine232
Ona kalsa esi dünya iyisi bir insan :) ama yazdığı küfürleri bana gönderiyor mesela dedim ki artık ya gönderme ya da beni esinle çok fazla muhattap etme midem kaldırmıyor çünkü bu adamı.Ben o evden çıkınca ki son 3 ay boyunca yaşattıkları ağır şeylerdi kendimi yeni doğmuş gibi hissettim ailemin yanındayım kızım da çok mutlu burda asla pişman olmadım birgün kararımdan.ama hem toplum baskısı hem de bu değişen ruh halim beni yıpratmaya başladı bir destek alacağım boşanma işleri bitinceBu gelgitleri hepimiz yasadik. Ic muhasebeyi hep yaptik. Gelgitler bosandiktan sonra bir sure daha devam edecek. Bunlar normal. Ama sonra bitiyor. Oh be diyeceksiniz. Dogru bir karar verdiniz. Kararinizi sorgulamayin. Bu adam hic duzrlmeyecekti devam etseniz de. Kimse duzelmez. Cocuk da mutlu saglikli ortamda buyumeli. Cocuk ve kendinjz icin en dogrusunu yaptiniz. Bunu sorgulamayin. O gelgitler arada oluuor, sonra geciyor. Gelgitlere aldanmayin.
O arkadasiniza bakmayin. Arkadasinizda henuz bosanma cesareti yok, cocugu bahane ediyor. Asil cocuk icin ayrilmali o adamdan.