- 12 Aralık 2009
- 3.061
- 5.085
- 358
- 40
- Konu Sahibi ToprakAnA2014
bencede dene bakalim bi sans ver.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
boşanmak kolay degil aldatma ve şiddet olmadıgı sürece bence devam ettirilebilir nerde öyle romantık erkek evine bakıyomu seninle aradada olsa ilgileniyomu napıcan elindekiyle yetinicen bosanmak kolayd degil hem maddi hem manevi acıdan yüktür
Haklı olabilirsin canım ama inan ben boyle bir hayat kurmak için evlenmedim.. Belki düzelir..ki duzelmezse de ben yokum onada dedim ne isteyip ne istemedigimi biliyorum ve saglikli bir birey yetiştirmek için saglikli olmak gerek bana iyi gelmezden üzgünüm ama bitmek bitirmek zorundayim dedim..anliyorum dedi.
Her evlilikten olduğu gibi sorunlar olmasına rağmen güzeldi .. Ta ki hamile kalana kadar o gözlerimin içine bakan adam gitti yerine gamsiz vurdum duymaz bir adam geldi..benim için geldiği bu şehir sanki onu buyulemis gibi oldu..
Bilmiyorum neyle basladi ne için basadi bu bitmek bilmeyen kavgalar..
Hamile iken ailemle aramin onun ve ablamin tartismasi sonucu aramizin acik olmasına rağmen günlerce sabahlara kadar beni evde tek bıraktı üstelik o tartismada onun yaninda olmuştum bedelini boyle odetti bana.dedim ki belki de yıprandı alttan alan birazda ben olmalıyım. Ben alttan aldikca daha fazlasi daha fazla sini yapti ..ilgi yok sohbet yok beraber birşeyler yapabilmek yok.
. Dedimki hamileyim doğurunca daha iyi olur herşey o da streslidir bekledim bekledim yapayalnız.. Doğurduktan sonra tek ortak mekanimiz ayni yatakti o da gitti .. Sen rahat edemezsin diye gitti bastan ameliyatliydim sonradanda bebeğinin gaz sancilari nedeniyle uykusuzluk şikayetiyle ..artik arzulanan bir kadim bile değildim..
kendimi kotu hissediyordum defalarca dile getirdim ama nankorlukle suclandim zira beyimiz tüm maddi ihtiyaclarimizi karsiliyordu ya manevi ihtiyaclarimiz ?
Oğlumu günde bir yada iki günde bir kucagina alip sadece 10 dk sevip birakiyordu..bir bady ya da bir oyuncak bile kendi akil edip almadi..ne zaman dediysem ben ddiysem aldi..o da ilk dememde olmadi hic bir zaman..
ha bir de caalistigi ortama oradaki arkadaslarina cok kaptirdi kendini..onlarin günlerc şoförlüğünü yaptida sırf beraber vakit geçirebilmek adina alisverise gidelim dediğimde bile bize yoktu vakti ..paramiz vardi herşeyi ben tek basima alabilirdim yada ona sipariş edebilirdim ne gerek vardi ona göre..
Kafam çok daginik karisik yazmis olabilirim özür dilerim hepinizden.. Demem o ki biz hic aile olamadik cabaladikca battim bir bataklikta gibi.kendime olan guvenimi saygimi yitirdim..eve geldiğinde sadece oyun oynayip uyurdu. A tabi calistigi renkli ortamin cazibesine kapilmasi da cabasi..hic aldatilmayi kondurmadim ama orada bir suru bayan arkadasi olduğunu biliyordum benim agrima giden onalara o kadar kibar davranan adam karisinin yüzüne bile bakmiyordu..en çok canimi acitan olaylardan biri ise bizim aramiz kotu iken ( ilgi istiyordum sadece) bir bayan arkadasina doğum gunu hediyesi alması canimi yakmisti zira dogumumda bir kuru karanfil bile almamisti bana..
Demem o ki bosaniyorum ...
Sali gunu dava acacagim o bilmiyor..
Kararliyim blöf yaptigimi düşünmesindiye o gungün ssöyleyeceğim verdikten sonra..
Kendimi yalniz birakilmis tek basima doğurmuş, ozguvensiz ve çirkin hissediyorum..oysa ben herkese gore çok güzelim..
Ama kocam bana bunu hissettiriyor k i1,5 ssenedir naz yapamiyorum ..gulumseyemiyorum iletişim kuramiyorum..
Her evlilikten olduğu gibi sorunlar olmasına rağmen güzeldi .. Ta ki hamile kalana kadar o gözlerimin içine bakan adam gitti yerine gamsiz vurdum duymaz bir adam geldi..benim için geldiği bu şehir sanki onu buyulemis gibi oldu..
Bilmiyorum neyle basladi ne için basadi bu bitmek bilmeyen kavgalar..
Hamile iken ailemle aramin onun ve ablamin tartismasi sonucu aramizin acik olmasına rağmen günlerce sabahlara kadar beni evde tek bıraktı üstelik o tartismada onun yaninda olmuştum bedelini boyle odetti bana.dedim ki belki de yıprandı alttan alan birazda ben olmalıyım. Ben alttan aldikca daha fazlasi daha fazla sini yapti ..ilgi yok sohbet yok beraber birşeyler yapabilmek yok.
. Dedimki hamileyim doğurunca daha iyi olur herşey o da streslidir bekledim bekledim yapayalnız.. Doğurduktan sonra tek ortak mekanimiz ayni yatakti o da gitti .. Sen rahat edemezsin diye gitti bastan ameliyatliydim sonradanda bebeğinin gaz sancilari nedeniyle uykusuzluk şikayetiyle ..artik arzulanan bir kadim bile değildim..
kendimi kotu hissediyordum defalarca dile getirdim ama nankorlukle suclandim zira beyimiz tüm maddi ihtiyaclarimizi karsiliyordu ya manevi ihtiyaclarimiz ?
Oğlumu günde bir yada iki günde bir kucagina alip sadece 10 dk sevip birakiyordu..bir bady ya da bir oyuncak bile kendi akil edip almadi..ne zaman dediysem ben ddiysem aldi..o da ilk dememde olmadi hic bir zaman..
ha bir de caalistigi ortama oradaki arkadaslarina cok kaptirdi kendini..onlarin günlerc şoförlüğünü yaptida sırf beraber vakit geçirebilmek adina alisverise gidelim dediğimde bile bize yoktu vakti ..paramiz vardi herşeyi ben tek basima alabilirdim yada ona sipariş edebilirdim ne gerek vardi ona göre..
Kafam çok daginik karisik yazmis olabilirim özür dilerim hepinizden.. Demem o ki biz hic aile olamadik cabaladikca battim bir bataklikta gibi.kendime olan guvenimi saygimi yitirdim..eve geldiğinde sadece oyun oynayip uyurdu. A tabi calistigi renkli ortamin cazibesine kapilmasi da cabasi..hic aldatilmayi kondurmadim ama orada bir suru bayan arkadasi olduğunu biliyordum benim agrima giden onalara o kadar kibar davranan adam karisinin yüzüne bile bakmiyordu..en çok canimi acitan olaylardan biri ise bizim aramiz kotu iken ( ilgi istiyordum sadece) bir bayan arkadasina doğum gunu hediyesi alması canimi yakmisti zira dogumumda bir kuru karanfil bile almamisti bana..
Demem o ki bosaniyorum ...
Sali gunu dava acacagim o bilmiyor..
Kararliyim blöf yaptigimi düşünmesindiye o gungün ssöyleyeceğim verdikten sonra..
Kendimi yalniz birakilmis tek basima doğurmuş, ozguvensiz ve çirkin hissediyorum..oysa ben herkese gore çok güzelim..
Ama kocam bana bunu hissettiriyor k i1,5 ssenedir naz yapamiyorum ..gulumseyemiyorum iletişim kuramiyorum..
Gelişmeler olumlu ve çok mutlu oldum senin için..
Denemekten, bir şans daha vermekten ne çıkar?
Kaybın olmaz ki..
Oğlun için sen elinden gelen her şeyi yapmış olursun tersine.
Eşinin affedilmeyecek hataları yok kabul edelim..
Öküzlüğün sınırını aşmış sadece ki bunu her yapanı hemen boşasalar, evli çift kalmaz..
Şimdi ipler senin elinde, evliliğine istediğin koşulları, düzeni getir.
2 ay kararlılıkla sürdürseniz hiç yoktan alışkanlık olur..
bence tekrar dene.
sizden kurtulmak istese gule oynaya bosanirdi.
Amaaaa asla eski sen olma.
Yani, kendine guvensiz, yikilmis.
Bilmiyorum bana eskisi gibi davraniyor deniyor sanirim su an şehir disindayiz saliya kadar kafa dinleyeceğiz canim özellikle sana çok tesekkur ederim en basindan beri takip ediyorsun sağol desteğin için :-*
Boyle olacagini biliyordum, ne kadar burnundan kil aldirmasalar da, ciddi oldugunu anlayinca boyle oluyorlar iste.
ben tekrar dene dıyen arkadaslara katılmıyorum.tabı o evın ıcınde bız yokuz bılemeyız ama sen ona bır evlat vermene ragmen sana dusunup bır cıcek bıle getırmeyıp ustune baska bır bayana hedıye alması bıle bu ısı bıtermeye sebeptır benım kafamda.belkı cok fevrı ve kıncı konusuyorum ama tum ıctenlıgımle soyluyorum kı,sen o kadar alttan almana onun davranıslarını baska baska seylere yorup devam etmene ragmen esın senın ne durumda oldugunu hıc onemsememıs.senı yalnız bırakmıs.dogum sonrası ıcın bır kadının bu kadar yalnız kalması ne demek hepımız bılıyoruz.ılla bısey alsın bısey yapsın degıl tabı ama oyun oynadıgı vaktı sana ve cocuguna da ayırabılırdı pekala.bu bır tercıh meselesi.psikolojıyle hıcbır ılgısı yok.sen her dakıkanı cocugunla gecırırken hayatın tamamen degısmısken onun boyle hıcbısey olmamıs gıbı rahatından odun vermemesı kabul edılebılır degıl.hersey esıt olmalı bana gore.olamıyorsa da sen esını sureklı uyarmalı,defalarca soylemelısın rahatsız oldugun konuları.sevılmek ıstenmek ve annelıgın guzellıklerını yasamak senın de hakkın.okurken sana helal olsun demıstım.sırf mutlu olmadıgı ıcın bosanabılecek kadar kendıne guvenlı akıllı super bır kadın demıstım.cunku turkıyede evlılıkler kadının alttan alması ve fazla bırsey beklememesı sayesınde surup gıdıyor.mutsuz olan evlılıklerde kımse bır adım oteye gecmeye cesaret edemıyor.hep duzelır dıye beklıyoruz.belkı bir gun.ama zaman geciyor.sadece bır kere yasayacagız bu hayatı.senın de dedıgın gıbı bır sure sonra hersey aynı sekılde devam edecektır.hepımız nasıl yasamayı hakettıgımıze ınanıyorsak oyle yasıyoruz.degısterebılecegımız seylerı degıstırmek ıcın allah hepımıze akıl ve cesaret vermıs.ınsallah mutlu olursun cunku anneler her zaman mutlu olmayı hakediyor.
bir şans daha vermek zorundasın . çocuğun var . ama ikinci çocuğu düşünme bence .. adamın sağı solu belli olmuyor gördüğün gibi ..
kim olsa şans verir bu durumda ... hayırlısı kendi bileceği iş . ben olsam verirdim bir şansbence vermemeli sans. cunku cok yipranir sanki adam cocugu mu takacak ki??? gene aynisini yapar yinede hayirlisi olsun demek duser bize
kim olsa şans verir bu durumda ... hayırlısı kendi bileceği iş . ben olsam verirdim bir şans