• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

boşanma süreci , desteğinize ihtiyacım var kızlar..

Kızlar son gelişmeleri yazyim pek giremedim burada siteye.. Hala sşehir sisindayiz ve hrrgun bir aktiviteye geçiyor..üstelik iişiyle ilgili sıkıntıları oldu son anda buna rağmen yansıtmıyor aylar sonra ilk defa oğlum o ve ben aile gibi vakit geciriyoruz oğlumun ona düşkün olduğunu idrak etti.. Tabi vakit geçirince çocuğun ne demek istediğini de anliyor insan..salak bu adam bu çocuk aylarfir ona kur yapiyor ama anlamıyordu. Simdi ise gece agladiginda ben başka odada isem seslenmiyor kendisi ilgileniyor çünkü bağlandi oyunlar oynuyorlar birlikte ..cock sasiriyorum disariya cikiyoruz avm te veya gezmeye elinde hep çocuk herşeyiyle o ilgileniyor tek beslenmesi icin aliyorum kuzumu kavga etmeden durabildik mesela :) yapmacik ki ki acaba ya madem boyle olabiliyordu neden daha önce yapmadı? Anlayamıyorum.. Keşke hep boyle kalsa.. Kalirmi ki?

hmmmm. bu da senin hosuna gidiyor tabi. mutlu olduysan oluruna bak o zaman.bi sams daha ver kardes. ama gercekten samimi olduguna inandiysan????

Ilk sayfadaki yazdiklarinizi okuyabildim fazla vaktim olmadigindan kusura bakmayin.
hakkinizda hayirlisi olsun Allah yardimciniz olsun bence gayet sabirli ve anlayisli birisiniz. gun dogmadan neler dogar umudunuzu kaybetmeyin

inşaAllah duzelmistir bi seyler, madem bosanmaktan vazgectin.. Rabbim yuvana huzur versin arkadasim..

Çok tesekkur ederim sağolun.. Sanirim esimde bir boşluk yaşamaktaydı koyu bisey ama sanirim zayif hemen bunalima giriyor normalde sorumluluk sahibi biriydi böyle davranmasini anlayamiuordum ama konustukca onunda sancili bir süreçten geçtiğini anladim..çok şükür simdi eskisi gibi ilgili ve alakali aytica oğlum büyüdü artik oyun bebesi oldu :) sürekli babasinin yakasında :) su ana kadar pişman olmadim .Rabbim pişman etmesin. İlginiz için teşekkürler .

Kabul etmiyor terapisti kendisinde de acayip takintilar var iki sene önce çok dil döktüm git bir Dr a görün diye ..takintili olduğunu kabul ediyor ama gitmiyor.. OKB var belli ve çok acik bir şekilde ..hatta o zamanlar bu bizim iliskimize zarar verebilir demiştim . ben kendimi tedavi ederim diyip durdu :)
ay bu erkeklerin hepsi mi aynı olur sorununu kabul eder yardım almaz ben çözerim der ama koca bir hiç sen bir ümitle beklersin sonunda kısır döngü

Back
X