• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

boşanma süreci , desteğinize ihtiyacım var kızlar..

Adamda nasil bir kibir varsa hayret ediyorum artik 10 gündür konusmuyoruz yarim saat önce geldi çocuğu salliyordum o arada bir ilgilendiği çocuğu izliyor uyurken yatirdim ciktim odadan rahat izlesin diye.. Birde teline mesaj sesi geldi duydum aradan 10 dk geçti aile dostumuz olan biri mesaj atti bana 'murat abi bizi kayinvaldeme birakti ondan geç geldi eve belki kafana takilmistir diye ' bende yoo merak etmedim eskidendi o yolun acik olsun ve onunla ilgili konuya girip kapattim mevzuyu..tabi msjim yakin da eski Esim olacak olan adama copy past yapilmistir eminim.

Adamda nasil bir kibir varsa hayret ediyorum artik 10 gündür konusmuyoruz yarim saat önce geldi çocuğu salliyordum o arada bir ilgilendiği çocuğu izliyor uyurken yatirdim ciktim odadan rahat izlesin diye.. Birde teline mesaj sesi geldi duydum aradan 10 dk geçti aile dostumuz olan biri mesaj atti bana 'murat abi bizi kayinvaldeme birakti ondan geç geldi eve belki kafana takilmistir diye ' bende yoo merak etmedim eskidendi o yolun acik olsun ve onunla ilgili konuya girip kapattim mevzuyu..tabi msjim yakin da eski Esim olacak olan adama copy past yapilmistir eminim.

Eşinin boşanma isteğini öğrendiğindeki tutumu ne olacak çok merak ediyorum doğrusu..

Eşinin boşanma isteğini öğrendiğindeki tutumu ne olacak çok merak ediyorum doğrusu..

Bende kestiremiyorum ve merak ediyorum ama cuma günü söyleyeceğim eskiden çok asikti beni kaybetme düşüncesi onu deli ediyor psikopata bagliyordu.. Son bir bucuk senedir öyle değil ama .. Annem her ihtimale karsi ben senin yaninda olmak istiyorum söylediğinde rezil olmayalim siteye diyor.

Bende kestiremiyorum ve merak ediyorum ama cuma günü söyleyeceğim eskiden çok asikti beni kaybetme düşüncesi onu deli ediyor psikopata bagliyordu.. Son bir bucuk senedir öyle değil ama .. Annem her ihtimale karsi ben senin yaninda olmak istiyorum söylediğinde rezil olmayalim siteye diyor.

Bence bunu baş başa konuşmalısınız.
Annenin yanında rahat konuşamaz.
Söylemek istediği güzel bir şey varsa da söyleyemez.
Gerek yok buna.

Neden cuma gününü seçtin peki?

Zaten artik konusamiyoruz ki beni anlamamak için ayri bir caba harciyor sanki :) aslında10 ggündür konusmuyoruz esinle zaten ayda iki yada uç gün neşeli ve iyiyizdir gerisi hep limoni ama bu kez ben cavalamayinca hepten koptu bağlar görüyorum.. Ben benim için kılını kıpırdatmayan biri için daha fazla bir şey yapmak istemiyorum.. Ve evet ilk defa bu kadar kararliyim ..

Ama korkuyorum beni ne bekliyor ?
Aliskanliklarimi nasıl unutucam ki var mi bir aliskanlik o da meçhul..

Karmasik yasiyorum su siralar ondan desteğinize basvurdum çok tesekkur ederim sağolun.
Bence biraz daha sans vermelisiniz evliliginiZe ortada bir bebek var.
Ben de ayni yoldan dondum, su an hala bol bol tartisiyor olsak da, genel olarak duygusal paylasimimiz artti.
Eskisine nazaran daha mutluyum, tekrar denedigim icin pisman degilim.

Özellikle o deli gibi seviyordu .. Bu evlilikte en çok seven taraf oydu hamile kalana kadar ..

merhaba,bende 15 ay once dogum yaptim.hamilelik,lohusalik hepsini tek basima gurbette yapayalniz atlattim.Esim hamileligim suresince ve dogum sonrasi tam tamina 21 ay bunalimdaydi.ne hamileligime alisabildi ne de dogumdan sonra bebegimize..ta ki oglum babasinin pesinden baba diye kosmaya baslayana kadar...cok sabrettim iyiki de sabretmisim..Allahimin her gunune binlerce sukur olsun o vurdum duymaz adam gitti yerine ogluna ve bana sevgiyle minnetle bakan bi adam geldi.
sordum derdin neydi diye..kendimi bu eve ait hissedemedim,babalik fikrine alisamadim dedi..
en cok seven taraf esimdi diyorsunuz..bizim iliskimizde de oyleydi ve bence suan eski kivamina tekrar dondu hamdolsun.
Evlilik bitirmek kolay ama ilerde baska bi adamin yaninda cocugunuzu buyutmeyi gozealabiliyor musunuz? sakin demeyin benim icin evlilik iliski sayfasi kapandi..yok oyle birsey,hic kimse bu hayatta yalniz kalmak istemez..:KK43:
ben evliligimi esimle komedi filmleri izleyerek evdeki o agir havayi kirip ayakta tuttum desem inanmazsiniz belki :KK45: birbirimize kizsak da hayatta gulunecek bi suru sey var diye takmadik artik ufak tefek seyleri..

Gerek yok buna.

Annem cuma günü gelecek gelebilecek o güzel konusmayi unuttu ki..
Ben senden ve oğlundan böyle kolay vazgeçebileceğine inanamıyorum çünkü bir türlü (eşinin)
Ben senden ve oğlundan böyle kolay vazgeçebileceğine inanamıyorum çünkü bir türlü (eşinin)

İtiraf etti aksam o msji kendi attirmis ne kadar konuşmuyor olsakta yanlis dusunmeni istemem dedi.

Gerek yok buna.

Gece tam sana cevap yazarken geldi mutfağa sigara içmeye başbaşa konusmalisiniz cumleleriniz beni etkiledi acikcasi ve seninle kavga etmeden önemli bisey konuşmak istiyorum arkandan is çevirmiş gibi olmak istemiyorum bu sürecin uzamasini da istemiyorum karsilikli dilekceyle bitirelim bu isi Şali günü ddim.. Bana saçma sapan kendini kusursuz gördüğü o konusmalarini yaptı uzun uzun ve inanabiliyormusun benmisim suçlu sürekli oturdugum bir köşeden kendi isteklerimi (ilgiden bahsediyor) sunuyormusum ..sadece bensana bbosanmayalim demiyorum sadece bu Şali değil bir dahaki saliha ertele bende dusuneyim belki hatalarimi farkederim bana misade et dedi bende bunun için geç artik dedim ama erteleyip er tepeye merceğinin cevabini vermedim.

Bence biraz daha sans vermelisiniz evliliginiZe ortada bir bebek var.
Ben de ayni yoldan dondum, su an hala bol bol tartisiyor olsak da, genel olarak duygusal paylasimimiz artti.
Eskisine nazaran daha mutluyum, tekrar denedigim icin pisman degilim.

Sansliymisiniz ama karsimdaki insan kendini kusursuz görürken bu imkansiz :(

Sansliymisiniz ama karsimdaki insan kendini kusursuz görürken bu imkansiz :KK43:
Benimki de aynen oyle. Hala kendini kusursuz goruyor.
Ama ayrilmak istemediginden alttan aliyor cogu zaman. Bu da bana yetiyor.
Biraz karsilikli beklentileri azaltmak lazim.
Bir de yatak odasina onem vermek lazim, iliskideki baglari guclendiriyor.

merhaba,bende 15 ay once dogum yaptim.hamilelik,lohusalik hepsini tek basima gurbette yapayalniz atlattim.Esim hamileligim suresince ve dogum sonrasi tam tamina 21 ay bunalimdaydi.ne hamileligime alisabildi ne de dogumdan sonra bebegimize..ta ki oglum babasinin pesinden baba diye kosmaya baslayana kadar...cok sabrettim iyiki de sabretmisim..Allahimin her gunune binlerce sukur olsun o vurdum duymaz adam gitti yerine ogluna ve bana sevgiyle minnetle bakan bi adam geldi.
sordum derdin neydi diye..kendimi bu eve ait hissedemedim,babalik fikrine alisamadim dedi..
en cok seven taraf esimdi diyorsunuz..bizim iliskimizde de oyleydi ve bence suan eski kivamina tekrar dondu hamdolsun.
Evlilik bitirmek kolay ama ilerde baska bi adamin yaninda cocugunuzu buyutmeyi gozealabiliyor musunuz? sakin demeyin benim icin evlilik iliski sayfasi kapandi..yok oyle birsey,hic kimse bu hayatta yalniz kalmak istemez..:KK43:
ben evliligimi esimle komedi filmleri izleyerek evdeki o agir havayi kirip ayakta tuttum desem inanmazsiniz belki :KK45: birbirimize kizsak da hayatta gulunecek bi suru sey var diye takmadik artik ufak tefek seyleri..

Cok tesekkur ederim uzun uzun yazip cevap verdiginiz icin .. Benim buna inancim kalmadi hem bende zor gunler geciroyorum kotu gunlerimde yanimda olmayani iyi gunumdede yanimda istemiyorum acikcasi.

canım benim bebişin kac aylık emin ol su zamanda bir cok evlilikte oluyor özellikle aile kavramını almamış beylerde daha fazla dış cevredeki hem cinslerimizde erkeğin evli olmasına bakmıyor yuvanın yıkılmasını bekliyolar. ben inatcıyım ve savacıyım bilmiyorum hatamı yapıyorum ama umut varsa erkeğin sana sevgisni hissediyorsan sans ver içinde kalmasın

Benimki de aynen oyle. Hala kendini kusursuz goruyor.
Ama ayrilmak istemediginden alttan aliyor cogu zaman. Bu da bana yetiyor.
Biraz karsilikli beklentileri azaltmak lazim.
Bir de yatak odasina onem vermek lazim, iliskideki baglari guclendiriyor.

Benimki alttan bile almiyor zaten onunla bu ilişkiyi sürdürmeye gucum yok .. Sevgim var ama aklim bubis artik olmaz diyor...ben hassas bir yapiya sahibim maalesef.. Zaten oğlum ve ben için pek bisey değişmeyecek zaten bize hic vakit ayitmiyor ki.

canım benim bebişin kac aylık emin ol su zamanda bir cok evlilikte oluyor özellikle aile kavramını almamış beylerde daha fazla dış cevredeki hem cinslerimizde erkeğin evli olmasına bakmıyor yuvanın yıkılmasını bekliyolar. ben inatcıyım ve savacıyım bilmiyorum hatamı yapıyorum ama umut varsa erkeğin sana sevgisni hissediyorsan sans ver içinde kalmasın

Bebisim 6 aylik teyzesi içimde kalacak birşey olacagini sanmiyorum o beni hala seviyor aksam gözlerinde kaybetme korkusu gördüm ama kibirinden odun vermiyor..ben de seviyorum .. Ama hayata bakis acilarimiz gerçekten çok farkli ..aramizda 13 yas var ve ben bu yasin sorun olduğunu düşünüyorum artik.çünkü o eski adamlar gibi eve ekmek alip gelmekle bitiyor kocalik babalik zannediyor..hayatta sosyal hicbiseyi yok. İstemiyorda.. Mantiken olmazdi ama dinlemedim kimseyi :( evlendim.

Sevgin var madem biraz daha düşün bak eşinde erteleyelim Demiş. Erkekler kendileri hep haklı buluyor genelde bir şekilde vicdanlarını hep rahat hissedebiliyorlar doğa kanunu gibi bu çoğu zaman böyle. Bizim kadar ince düşünmüyor bizim kadar acı çekmiyorlar.
Ben ve oğlum için birey değişmeyecek demişsin, öyle deme çok şey değişecek. Çok iyi düşünmelisin lütfen kendini toparla biraz hava al, biraz enerji topla ve gerekirse önce evden bir müddet uzaklaş. Ona sensizliği yaşat ( her eve geldiğinde seni buluyor sonuçta) sende onsuz olmayı tat. Bazen böyle uzaklıklar iyi gelir...

Sevgin var madem biraz daha düşün bak eşinde erteleyelim Demiş. Erkekler kendileri hep haklı buluyor genelde bir şekilde vicdanlarını hep rahat hissedebiliyorlar doğa kanunu gibi bu çoğu zaman böyle. Bizim kadar ince düşünmüyor bizim kadar acı çekmiyorlar.
Ben ve oğlum için birey değişmeyecek demişsin, öyle deme çok şey değişecek. Çok iyi düşünmelisin lütfen kendini toparla biraz hava al, biraz enerji topla ve gerekirse önce evden bir müddet uzaklaş. Ona sensizliği yaşat ( her eve geldiğinde seni buluyor sonuçta) sende onsuz olmayı tat. Bazen böyle uzaklıklar iyi gelir...

Zaten bir hafta o gidecek şehir dişina hem isleri var hem de kafa dinleyecekmis..sende dinle olc tart diyor.. Ben bu evliliğin surebilmesi için denedim 1,5 senedir .. O hic cabalamadi .. Kendi kendime üzüldüm kirildim gönlümü bile almadan devam ettim evliligime.artik zaten hic gönlümü almak için birşey yapmiyor.. Bir kere anneme giitmistim 10 gün yenilenir belki evliligimiz diye hic caba sarfetmedi .bitsin dedim bitsin dedi.daha bebeğim 2 aylikti ve ben o zaman çocukla beni perişan etme eve geliyim sengit dedim tamam dedi eve donecektim o gidecekti 2 gün kala facede hediye çakmak olayini gördüm bir bayan arkadasina kendi tezgahindan çakmak hediye etmiş .. Ben annenin kapisinda caminda o bu evliliği kurtarmak için ne yapacak gelecekmi diye beklerken o başka kadinalra kibar davranmakla meşguldü.. Sonra birde bunun için iftiraci oldum.. Aldatmak namusduzluk tur ya ona namussuz demisim..bu kafin kiskandi demiyor da namusuna laf ettigimi düşünüyor. Ben o konuda beni aldattigini hic düşünmedim ki zaten o da biliyor öyledusunsdüşünsem tartismam bile ceker giderim .. O benim neyi kiskandigimi bile anlayamadi :( ve sanirim en çok affedemdigimdw buydu bundan sonra hic iflah olmadi bu evlilik.

Yaşadıklarınız benim yaşadıklarıma gerçekten okadar Benziyor ki inanamıyorum tıpatıp aynı adamla evlenmiş iz sanki inanın şimdi okadar hafifledimki. Kendime hep şunu sorardım acaba benim yerime başkası olsaydı başkamı davranırdı yani kabullenirmiydi böyle bi hayata şimdi sorumun cevabını aldım tşkler..

Back
X