Boşanma süreci

Haklısınız benim burdan cikmam lazım ama kusurlu taraf olayı var galiba evi terk eden kusurlu sayiliyormus bilginiz var mı benim ölüm tehlikem var evden çıksam kusurlu olur muyum
Yarın avukata sorun sanmıyorum böyle şiddet olan bir evde öyle bir kusur olacağını . Canınızı kurtariyorsunuz siz . Sakin olup delil toplayacak bir durum değil .

Haklısınız benim burdan cikmam lazım ama kusurlu taraf olayı var galiba evi terk eden kusurlu sayiliyormus bilginiz var mı benim ölüm tehlikem var evden çıksam kusurlu olur muyum
Şiddet gördüğünüz bir evi terk etme durumunda sizi kusurlu sayamazlar canınızdan mı olacaksınız kala kala Allah korusun.

Yarın avukata sorun sanmıyorum böyle şiddet olan bir evde öyle bir kusur olacağını . Canınızı kurtariyorsunuz siz . Sakin olup delil toplayacak bir durum değil .

Çok teşekkür ederim. Cevaplarınız için yarın avukatla konusup konuyu güncellerim. Desteğiniz ve yanımda olup omzuma bir el olduğunuzu hissettirdiginiz icin ayrıca teşekkür ederim

Şiddet gördüğünüz bir evi terk etme durumunda sizi kusurlu sayamazlar canınızdan mı olacaksınız kala kala Allah korusun.

Çok teşekkür ederim. Şuan birşey yapmasın diye barismis gibi yapıyorum. Avukatla yol alıp bu süreci yöneteceğim. Tek başıma altından kalkamayacagim teşekkür ederim değerli yorumlarınız için

Çok teşekkür ederim. Şuan birşey yapmasın diye barismis gibi yapıyorum. Avukatla yol alıp bu süreci yöneteceğim. Tek başıma altından kalkamayacagim teşekkür ederim değerli yorumlarınız için
Çok üzüldüm durumunuza Allah yardımcınız olsun. İnşallah tez zamanda rahatlarsınız. Avukatla yol alırken lütfen dikkatli olun hissedipte tartışma yaratmasın.

Çocukla ilgili karar beni bağlar hanimefendi. Uslubunuza sahip olun lutfen
durumun hassasiyetin de dolayı fazla alıngansınıZ bir kadın olarak sizi anlıyorum fakat benim üslubumda bir sorun yok. o çocuğa da yazık olmuş

Çok teşekkür ederim. Cevaplarınız için yarın avukatla konusup konuyu güncellerim. Desteğiniz ve yanımda olup omzuma bir el olduğunuzu hissettirdiginiz icin ayrıca teşekkür ederim
Rica ederim lütfen o evden çıkın . Inanın sonu daha güzel olacak. Umarım Allah o adamın kalbine de bir soğukluk verir kabul eder boşanmayı zorlanmadan biter .

Eşiniz, anneniz, kayınvalideniz, hiçbiri sağlıklı davranmıyor. Üzüldüm sizin adınıza. Umarım süreci kolay atlatırsınız.

Önce annenizden kurtulsanız iyi olur yaşadığınız her şeyin sebebi anneniz. Halen daha o adamın yanına dönmeniz istiyor. Sanırım doğrudan olmasa da dolaylı ölmenize neden olacak. Aklınızı başınıza alıp kendi hayatınız hakkındaki kararları kendiniz verin. Geri dön diyenleri dinlemeyin hele o anneyi hiç dinlemeyin.

Maalesef evlilikte gösterilmeyen medeniyet boşanma süreçlerinde hiç gösterilemiyor bizim toplumumuz için konuşuyorum Allah kolaylık versin sizin için duacı olacağım inşallah işlerinizi kolay kılsın sizi en tez zamanda ferahlatsın ama baba böyle bir bireyse çocuğun hem bir arada anne babali büyümesi hem de psikolojik olarak normal gelişebilmesi ihtimali biraz zor görünüyor, boşanmanız doğru bir karar gibi gözüküyor ama bunların müsebbibi olan Annenize de sığınmamanız gerekir diye düşünüyorum

Böyle durumları görünce çok üzülüyorum, bastan karar verip bitirmek gerekiyor .Beklemek ve sabir hem psikolojik sağlığınızı darmaduman ediyor ve baba sevgisi görmeyecek çocuk dünyaya geliyor .Ben de boşandım, burda konularım var .Çok şükür çocuk yok uzun yıllar da geçmedi . Bana da biraz bekle degisir vs adam iyi degil , kendisini de degismeye ya da eksiklerini görmüyor. Siz de kurtulun

Bosanali takribi 3 ay oldu onca stres üzüntü o evden eşyalarımı tamamen almamla son buldu
Darp raporu olan kadında kusurluluk aranmaz avukat içinde baroya başvur gelirin yoksa ücretsiz avukat atanır muhtar bu konuda size bilgi verir
Ben o kötü süreçte bebegimi de kaybettim ama inan şu anda çok mutluyum yeniden doğmus gibiyim
Size kocaman sarılıyorum dualarım sizinle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…