Sevgili kadınlar merhaba. İki senelik ilişkimden sonra evlendik iki senedir de evliydik. Evlendiğimiz günden beri kavgaların ardı arkası kesilmedi. İlk başlarda kendi hatalarını kabul eden insan daha sonralarında sürekli beni suçlayarak sürekli benim kavga huzursuzluk çıkardığımı söylemeye manipüle etmeye başladı. Bende artık benim yüzümden diye düşünmeye başladım. Bu süreçlerde psikolojik , fiziksel şiddet gördüm. İlk zamanlarda seviyorum alışkanlık benim yüzümden diyerek sürekli kavgalarımı ben giderek barıştırıp devam ettim. Kendimden ödün verdim, evimi adam etmeye yuva yapmaya çalıştım. En son beni niye aramadın diye tartışma çıktı halbuki aradım ve beni meşgule attığını söyledim, o tartışma büyüdü büyüdü büyüdü evde devam etti. Ne derdin var senin dedim bağrış çağrış en son kafama vurunca sen adam değilsin gücün sadece bana yetiyor dedim buradan iyice alevlendi valizi önüme atıp defolup gidiyorsun dedi eşyalarını doldur vs vs bağrış çağrış daha sonra aileme valizlerime döndüm. Şuan bir boşanma aşamasına girdim henüz yeni ve çok yıpranmış durumdayım. Uzun uzadıya devam ederde kafanızı şişirmiyim , tavsiyelerinize ihtiyacım var canım kadınlar.