Bosanma sürecinde barisan var mi :/

Bosanma surecinde ya da sonrasında eşi pişman olan barışan var mı ?
Ben varım hemde hiç kavga gürültü aldatma şiddet olmadan boşanmaya karşıklı karar verdik altı ay gibi bir süre kadar ayrı kaldık ben boşanmaya diye gittim tekrar evlilik teklifi aldım ama aynı kitap ikinci kez okusanda sonu değişmiyor yine aynı aşamaya geldik boşanma aşamasına gelmişseniz hiç umutlanmayın bence olmuyor

Ah çocuklar olmasa bur çırpıda silerdim gerçi silmesem ne fayda karşı taraf istemiyor yarin dilekçe verecek

Boşandım hiç de barışmayı düşünmedim. Bazen saçmalayıp boşanmasa mıydım diye düşünüyorum sonra mantıkla ve yaşadıklarımıza nesnel gözle bakınca ikimiz için de en doğru kararın bu olduğunu biliyorum. Süreç zor ama herşey insanlar için.
Hayatının altının üstünden daha güzel olmayacağını nerden biliyorsun. Bol sanş

Tesekkurler

Ah çocuklar olmasa bur çırpıda silerdim gerçi silmesem ne fayda karşı taraf istemiyor yarin dilekçe verecek
Çocuklar olmasa diye bir şeye ben inanmıyorum mutsuzsanız olmasaydı istenmeyen evlilik olmuyor zorlamayın yapmayı göze aldıysanız bakmayı da göze alacaksınız

O evlenenlerdn biri benim smdi iyi ya sonunda tuttu şukur 3 kerede anca allah in hakki 3 tur 4. Ucuye olmaz heralde artk yine de yok yere bosana lara icim daglaniyor. Ben seviyom napayim kaac yasndan beri brlktyz olmuyor yani napayim ölem mi giden gidio kalan kaliyo

Sizin dava süreciniz devam ediyor mu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…