Bosanma sürecinde barisan var mi :/

neden / nasıl boşandığınıza veya boşanma sürecine girdiğinize
bu süreçte birbirinize olan saygıyı yitirip yitirmediğinize bağlı olarak durum değişir

Ben boşanalı altı sene oldu ve boşandıktan sonra ilk bir sene tekrar barışma, birleşme ümidim hep vardı. Tabi bu Ümit hep tek taraflıydı. Karşı taraf gününü gün etme modundaydı. Yani bu istek severek ayrıldıysanız bir müddet oluyor galiba.

Bosanma surecinde ya da sonrasında eşi pişman olan barışan var mı ?
Var, çok sorunlar yaşadık... Yeni yeni düzeliyoruz sanırım şu evliliğin ilk 5 yılı olayı doğru.. 4 ü doldurduk şu son 2 aydır düzeldik gibi tabi zaman gösterecek daha çok erken..

Neden boşandı ıx ki ilginç
Evet çok ilginç. Benim psikolojik durumum yüzünden. Terk ettim eşimi ufak tefek sebeplerden. Ama o zaman gözüme kocaman geliyordu. Sorunlarımız vardı ama birçok evliliğe göre azdı. Boşandığımız gün de barıştık.

ayrılık sebeb,n,z neydi

işin icinde aldatma, çatlak bir kaynana, tembel bir eş, şiddet, alkol kumari sorunu yoksa ve arada cocuk varsa barismak dusunulebilir.

Ben de bosandım 1 ay oldu. Yalvarıyor neredeyse sürünüyorum diyor, tayinimi ailemin yanına aldırdım oraya tayin isteyip gelirim diyor. Ama ben de bitirdi herseyi çok zor günler yasadım boşanma kararı alana kadar. Sonrasında da. Neden tekrar bile bile aynı günlere döneyim ki. Benden uzak olsun diyorum. Siz en iyisi hayırlısı neyse o olsun diye çok dua edin. Allah bilir

Nıcın bosanmıstınız?

Bosanma bittikten bir yil sonra tekrar geldi. Ailemi ozledim diye. Bizsiz olmuyormus. Tam 4 ay surdu. 4 ay sonra tekrar fabrika ayarlarina dondu. Bitti.
Kafasinda bitirmis birisini bos yere beklemeyin. Donse de dikis tutmuyor. Yuruse zaten yururdu. Adamin gayret gostermeye niyeti yok ki. Tek caba harcayan sizmissiniz. Oysa caba iki tarafli olursa yurur evlilikler.

Peki nasıl barıştınız?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…