Boşanma sürecinde haklardan vazgeçmek... Sizce mantıklı mı?

sigortası var mı peki enişte beyin. bir şekilde babasının yanında çalıştığını ispat edeceksiniz . sanırım çocuk yoktu değil mi ? zaten çok fazla bir nafaka alamaz heralde neye göre nafaka veriliyor tam belli değil kuzenim çocuksuz 1 ay evli kaldı 200 tl nafaka alıyor . benim 2 çocuğum ve ben 900 nafaka alıyoruz ( herkez bana çok iyi aldığımı nasıl yaptığımı soruyor ama ben yapmadım birşey şansım hakimim bayandı :1: ama çok düşük alanlarda var sanırım şans, hakimin sağ duyusu vicdanı hepsi birleşiyor

Malesef sigortaları yok. Tek tesellimiz çocuk yok. Bir kere hamile kaldı ve düşürdü. Düşükten sonraki tedavi sigortaları yok diye yapılmadı zaten sonra da çocuğu olmadı. Sigortasız birinden nafaka alınması zor mu acaba?

sigortası var mı peki enişte beyin. bir şekilde babasının yanında çalıştığını ispat edeceksiniz . sanırım çocuk yoktu değil mi ? zaten çok fazla bir nafaka alamaz heralde neye göre nafaka veriliyor tam belli değil kuzenim çocuksuz 1 ay evli kaldı 200 tl nafaka alıyor . benim 2 çocuğum ve ben 900 nafaka alıyoruz ( herkez bana çok iyi aldığımı nasıl yaptığımı soruyor ama ben yapmadım birşey şansım hakimim bayandı :1: ama çok düşük alanlarda var sanırım şans, hakimin sağ duyusu vicdanı hepsi birleşiyor

sizin eşinizin maaşı ne kadardı peki?bu da etkiliyor sonuçta:26:

sizin eşinizin maaşı ne kadardı peki?bu da etkiliyor sonuçta:26:

benim eski eşim sigortalı ve asgari ücretli göstermişti kendini o dönemde tedbir nafakası 650 bağlanmıştı daha sonra duruşmada biz çalışmadığını söylemiştik yani parasının geldiğini fakat işe gitmediğini boş gezdiğini:51: ama kendi şahitlerinden birine hakim sordu

x bey çalışmaz diyorlar ne diyorsunuz diye ?
çalışmaz olurmu efendim şu işi yapar şu malları var şöyle çalışır böyle yapar anlattı

peki o mallar kendine mi ait diye sordu 1 babasının ama diğerleri kendiniz tabiki efendim dedi :52: böylelikle mal varlığıda ortaya çıktı ve karar denilerek nafakamda artırıldı :nazar:

bu şahit ne kadar etkili oldu bilemem. çünki başta da 650 bağlandı. dediğim gibi kuzenime 200 bağlandı eşi işsizdi. ama başka bir duruşmada 3 çocuklu bayana 350 tl nafaka bağlandı. yani duyuyorum çok düşük rakamlarda var bazen eş ben ödeyemem dediğinde de nafakayı düşüren hakimler de var:17:

Back
X