• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Boşanma sürecinde hamilelik...

Son Karar:

Dün babam geldi sözde konuşmuş. Bir daha yapmayacakmış yaşanmayacakmış öyle bişey işte barışın çocuk var falan dedi. Annem bu kız korkuyor görmüyor musun nasıl gitsin o eve falan dedi şimdi gitmeyeceğim belki bayramdan sonra. İşin kötü yanı içimde ona karşı korkudan başka bişey hissetmiyorum. Sevgimi bitirdi resmen bu süreç. Sinir bozucu olan bizde kol kırılır yen içinde kalır mantığı var genelde olaylar sır gibi saklanır ama karşı tarafta özellıkle annenin ağzı acayip gevşek önüne gelene anlatıyor her şeyi. Oğluda anneye çekmiş hayatımda en son istediğim erkek özelliğiydi gevşek ağızlı olması bu huyunu önceden farketseydim kesinlikle evli olmazdık zaten. Şu an boşanma askıya alındı gibi ama bu şekilde de nasıl yürür bilmiyorum.
Yani iyi hoss burda insanlar bir birlerine dertlerinde yardimci olmak istiyolar ama senin bu yazdiklarin ressem insanlarada hakaret biz insanoglunun bi sozu var kimse yogurdum eski demezmiss lutfen olaylari anlatirken insanlara hakarete bulunarak degil daha usluplu bir dilde kullan okuduklarim kadariyla sende anne olucaksin ama bi annneye saygisini kaybetmis bi insandan farkli hareketler sergilemiyosun oyuzden cok uzuluyorum herkes anne olmamali hakk eden var hakk ettmeyen

Yani iyi hoss burda insanlar bir birlerine dertlerinde yardimci olmak istiyolar ama senin bu yazdiklarin ressem insanlarada hakaret biz insanoglunun bi sozu var kimse yogurdum eski demezmiss lutfen olaylari anlatirken insanlara hakarete bulunarak degil daha usluplu bir dilde kullan okuduklarim kadariyla sende anne olucaksin ama bi annneye saygisini kaybetmis bi insandan farkli hareketler sergilemiyosun oyuzden cok uzuluyorum herkes anne olmamali hakk eden var hakk ettmeyen

Back
X