- Konu Sahibi white chochlate
-
Balim hemde nasil gecer! 1 sene sonra ben bu adamla nasil evli kalmisim diye dusuneceksin ve kurtulduguna sevineceksin. Bu duygularinin gecici oldugunu unutma sadeceMerhabalar herkese. Direkt konuya gireyim kimseyi sıkmadan. Bir bebeğim var ve boşanıyorum. Eş kişisi hayatımda gördüğüm en merhametsiz en vicdansız kişi. Bebeğimiz umrunda bile değil. Sorsanız en ilgili en düşünceli baba. Ama çocuğu aylarca görmese de olur. Ben görsün diye araya insan sokarım, o sormadan fotoğraf video atarım. Bizi hak etmediğini bildiğim halde boşanıyor olmam beni çok ama çok etkiliyor. Asla değer sevgi,görmediğim bir evlilik olmasına rağmen yine de bazen çok mutsuz bezgin biri oluyorum. Çocuğum için de en hayırlısı bu ama çocuğuma sarılıp öperken bile ağlayasım geliyor. Çocuğum bunları hak etmedi. Babası tarafından da değer gören sevilen uğruna çaba gösterilen bir bebek olabilirdi. Burada gerçekten çok seviliyor dayıları, dedesi herkes çok seviyor. En çokta bebeğime üzülüyorum. Acaba yoksunluk çeker mi millete heves eder mi diye. Babası başka şehirde. Özgür yaşamından vazgeçemedi. Ailem çok şükür arkamda. Şimdilik mahkeme süreçleri için henüz çalışmaya başlamadım. Bu durumda beni etkiliyor tabii. Sanki böyle artık kimse beni sevmeyecek hep yalnız kalacakmışım. Herkes çok mutlu ben çok mutsuzum gibi geliyor. Birilerinin geçecek demesine çok ihtiyacım var. Hepinize teşekkürler şimdiden.
Allah kolaylık versin öncellikle zor bir durum yas süreci en baştan. Ama asıl bence çocuğunuz için sevinmelisiniz, kendisine böyle bi baba figürü verip çocukluğunu öyle bi evde geçirecekti ve belki de bunu normal sanıp ilerde de öyle bi eş hayat seçicekti kendine. Şimdi zor olabilir ama biraz zaman geçtikten sonra çocuğunuz da kendiniz de kendinizi tebrik edin.Merhabalar herkese. Direkt konuya gireyim kimseyi sıkmadan. Bir bebeğim var ve boşanıyorum. Eş kişisi hayatımda gördüğüm en merhametsiz en vicdansız kişi. Bebeğimiz umrunda bile değil. Sorsanız en ilgili en düşünceli baba. Ama çocuğu aylarca görmese de olur. Ben görsün diye araya insan sokarım, o sormadan fotoğraf video atarım. Bizi hak etmediğini bildiğim halde boşanıyor olmam beni çok ama çok etkiliyor. Asla değer sevgi,görmediğim bir evlilik olmasına rağmen yine de bazen çok mutsuz bezgin biri oluyorum. Çocuğum için de en hayırlısı bu ama çocuğuma sarılıp öperken bile ağlayasım geliyor. Çocuğum bunları hak etmedi. Babası tarafından da değer gören sevilen uğruna çaba gösterilen bir bebek olabilirdi. Burada gerçekten çok seviliyor dayıları, dedesi herkes çok seviyor. En çokta bebeğime üzülüyorum. Acaba yoksunluk çeker mi millete heves eder mi diye. Babası başka şehirde. Özgür yaşamından vazgeçemedi. Ailem çok şükür arkamda. Şimdilik mahkeme süreçleri için henüz çalışmaya başlamadım. Bu durumda beni etkiliyor tabii. Sanki böyle artık kimse beni sevmeyecek hep yalnız kalacakmışım. Herkes çok mutlu ben çok mutsuzum gibi geliyor. Birilerinin geçecek demesine çok ihtiyacım var. Hepinize teşekkürler şimdiden.
Zaten babası düşkün değilmiş ki. Evli kalsanızda o yalnızlığı hissedecekti bebeğin.Merhabalar herkese. Direkt konuya gireyim kimseyi sıkmadan. Bir bebeğim var ve boşanıyorum. Eş kişisi hayatımda gördüğüm en merhametsiz en vicdansız kişi. Bebeğimiz umrunda bile değil. Sorsanız en ilgili en düşünceli baba. Ama çocuğu aylarca görmese de olur. Ben görsün diye araya insan sokarım, o sormadan fotoğraf video atarım. Bizi hak etmediğini bildiğim halde boşanıyor olmam beni çok ama çok etkiliyor. Asla değer sevgi,görmediğim bir evlilik olmasına rağmen yine de bazen çok mutsuz bezgin biri oluyorum. Çocuğum için de en hayırlısı bu ama çocuğuma sarılıp öperken bile ağlayasım geliyor. Çocuğum bunları hak etmedi. Babası tarafından da değer gören sevilen uğruna çaba gösterilen bir bebek olabilirdi. Burada gerçekten çok seviliyor dayıları, dedesi herkes çok seviyor. En çokta bebeğime üzülüyorum. Acaba yoksunluk çeker mi millete heves eder mi diye. Babası başka şehirde. Özgür yaşamından vazgeçemedi. Ailem çok şükür arkamda. Şimdilik mahkeme süreçleri için henüz çalışmaya başlamadım. Bu durumda beni etkiliyor tabii. Sanki böyle artık kimse beni sevmeyecek hep yalnız kalacakmışım. Herkes çok mutlu ben çok mutsuzum gibi geliyor. Birilerinin geçecek demesine çok ihtiyacım var. Hepinize teşekkürler şimdiden.
İnşAllah öyle olur. Çok teşekkür ederim yorumunuz için. Şimdi bile öyle düşünüyorum aslında ama çocuğum adına çok üzülüyorum. Çocukla ilgili düşüncelerim de geçer miBalim hemde nasil gecer! 1 sene sonra ben bu adamla nasil evli kalmisim diye dusuneceksin ve kurtulduguna sevineceksin. Bu duygularinin gecici oldugunu unutma sadece
Şuan ayni durumdayım ki benin 2 evladim var. Emin ol kendini ait hissetmedigin biryerde heleki merhametsiz birinin yaninda hayat daha kolay olmuyor.yillarca sizin gibi cocuklarim babadan mahrum kalmasin dedim ama değmedi keşke bende gecer umuduyla beklemeden cocugum kucukken bu karari verseydim.yillarca gelgitlerle yipranmaktansa kesun karar verip bu sürece girmen en doğrusu emin ol geçecek. Mutsuz oldugun biyerde kaldikca tek deger verdigin enladina bile bazen tahammülüm kalmayabiliyor.. kendinizi ve moralinizi yuksek turmaya calisin. Ileriyi cocugunuzun büyüdüğünde size bazi sorular sorduğunda ona yaptiginiz anneligi gururla anlatabilin. Birakin babalik kisminida babasi düsünsün dusunmezsede çocuğunuz o bosluklari babasi adina doldurur zaten. Su dunyada kim eksik büyümüyor ki zaten herkesin bi eksik kalmis tarafi var. Biz anneler olarak kendimize yetelim. Kendine yetebilen kendini tamamlayan cocuklar yetiştirelim.Merhabalar herkese. Direkt konuya gireyim kimseyi sıkmadan. Bir bebeğim var ve boşanıyorum. Eş kişisi hayatımda gördüğüm en merhametsiz en vicdansız kişi. Bebeğimiz umrunda bile değil. Sorsanız en ilgili en düşünceli baba. Ama çocuğu aylarca görmese de olur. Ben görsün diye araya insan sokarım, o sormadan fotoğraf video atarım. Bizi hak etmediğini bildiğim halde boşanıyor olmam beni çok ama çok etkiliyor. Asla değer sevgi,görmediğim bir evlilik olmasına rağmen yine de bazen çok mutsuz bezgin biri oluyorum. Çocuğum için de en hayırlısı bu ama çocuğuma sarılıp öperken bile ağlayasım geliyor. Çocuğum bunları hak etmedi. Babası tarafından da değer gören sevilen uğruna çaba gösterilen bir bebek olabilirdi. Burada gerçekten çok seviliyor dayıları, dedesi herkes çok seviyor. En çokta bebeğime üzülüyorum. Acaba yoksunluk çeker mi millete heves eder mi diye. Babası başka şehirde. Özgür yaşamından vazgeçemedi. Ailem çok şükür arkamda. Şimdilik mahkeme süreçleri için henüz çalışmaya başlamadım. Bu durumda beni etkiliyor tabii. Sanki böyle artık kimse beni sevmeyecek hep yalnız kalacakmışım. Herkes çok mutlu ben çok mutsuzum gibi geliyor. Birilerinin geçecek demesine çok ihtiyacım var. Hepinize teşekkürler şimdiden.
Bende 5 aylik bebekle babamın evimdeyim benimkinden 1 ay oldu 3 kere gördü hicbi maddi manevi biseyini karşılamadı hala tatile gidicem diyo insan en çok böylelerine evlat verdiğine üzülüyorTeşekkürler yorumunuz için. Bende o evlilikte hayat geçmez diye farkındaydım ama yine de yaşanmışlıklar olunca hayaller falan insan hele bir de çocuk olunca çok bocalıyor. İnşallah bende en Kısa zamanda neşeli halime dönerim. Gerçekten bu halimden kendim de hiç memnun değilim. Çevreme de karşıda çok negatifim. Tek üzüldüğüm bebeğim. Nafaka konusuna gelince oda vermek istemiyor. Ama mecbur en azından bu görevini yerine getirsin diye bekliyorum bakalım.
Neden ayrıldınız eşinizmi sızmış ayrildinizMerhabalar herkese. Direkt konuya gireyim kimseyi sıkmadan. Bir bebeğim var ve boşanıyorum. Eş kişisi hayatımda gördüğüm en merhametsiz en vicdansız kişi. Bebeğimiz umrunda bile değil. Sorsanız en ilgili en düşünceli baba. Ama çocuğu aylarca görmese de olur. Ben görsün diye araya insan sokarım, o sormadan fotoğraf video atarım. Bizi hak etmediğini bildiğim halde boşanıyor olmam beni çok ama çok etkiliyor. Asla değer sevgi,görmediğim bir evlilik olmasına rağmen yine de bazen çok mutsuz bezgin biri oluyorum. Çocuğum için de en hayırlısı bu ama çocuğuma sarılıp öperken bile ağlayasım geliyor. Çocuğum bunları hak etmedi. Babası tarafından da değer gören sevilen uğruna çaba gösterilen bir bebek olabilirdi. Burada gerçekten çok seviliyor dayıları, dedesi herkes çok seviyor. En çokta bebeğime üzülüyorum. Acaba yoksunluk çeker mi millete heves eder mi diye. Babası başka şehirde. Özgür yaşamından vazgeçemedi. Ailem çok şükür arkamda. Şimdilik mahkeme süreçleri için henüz çalışmaya başlamadım. Bu durumda beni etkiliyor tabii. Sanki böyle artık kimse beni sevmeyecek hep yalnız kalacakmışım. Herkes çok mutlu ben çok mutsuzum gibi geliyor. Birilerinin geçecek demesine çok ihtiyacım var. Hepinize teşekkürler şimdiden.
evet 2 taneTeşekkür ederim iyi dilekleriniz için. Sizde umarım çok mutlu olursunuz. Gerçekten çok zor süreçler. Çocukta varsa daha da zor. Hiç geçmeyecek gibi bu zamanlar. Sizde çocuk var mi ?
Yaşınız kaç bu arada dava açıldımi ve neden ayrılıyosunuzMerhabalar herkese. Direkt konuya gireyim kimseyi sıkmadan. Bir bebeğim var ve boşanıyorum. Eş kişisi hayatımda gördüğüm en merhametsiz en vicdansız kişi. Bebeğimiz umrunda bile değil. Sorsanız en ilgili en düşünceli baba. Ama çocuğu aylarca görmese de olur. Ben görsün diye araya insan sokarım, o sormadan fotoğraf video atarım. Bizi hak etmediğini bildiğim halde boşanıyor olmam beni çok ama çok etkiliyor. Asla değer sevgi,görmediğim bir evlilik olmasına rağmen yine de bazen çok mutsuz bezgin biri oluyorum. Çocuğum için de en hayırlısı bu ama çocuğuma sarılıp öperken bile ağlayasım geliyor. Çocuğum bunları hak etmedi. Babası tarafından da değer gören sevilen uğruna çaba gösterilen bir bebek olabilirdi. Burada gerçekten çok seviliyor dayıları, dedesi herkes çok seviyor. En çokta bebeğime üzülüyorum. Acaba yoksunluk çeker mi millete heves eder mi diye. Babası başka şehirde. Özgür yaşamından vazgeçemedi. Ailem çok şükür arkamda. Şimdilik mahkeme süreçleri için henüz çalışmaya başlamadım. Bu durumda beni etkiliyor tabii. Sanki böyle artık kimse beni sevmeyecek hep yalnız kalacakmışım. Herkes çok mutlu ben çok mutsuzum gibi geliyor. Birilerinin geçecek demesine çok ihtiyacım var. Hepinize teşekkürler şimdiden.
Siz nerde kalıyorsunuz eşiniz nerde kaliyoMerhabalar herkese. Direkt konuya gireyim kimseyi sıkmadan. Bir bebeğim var ve boşanıyorum. Eş kişisi hayatımda gördüğüm en merhametsiz en vicdansız kişi. Bebeğimiz umrunda bile değil. Sorsanız en ilgili en düşünceli baba. Ama çocuğu aylarca görmese de olur. Ben görsün diye araya insan sokarım, o sormadan fotoğraf video atarım. Bizi hak etmediğini bildiğim halde boşanıyor olmam beni çok ama çok etkiliyor. Asla değer sevgi,görmediğim bir evlilik olmasına rağmen yine de bazen çok mutsuz bezgin biri oluyorum. Çocuğum için de en hayırlısı bu ama çocuğuma sarılıp öperken bile ağlayasım geliyor. Çocuğum bunları hak etmedi. Babası tarafından da değer gören sevilen uğruna çaba gösterilen bir bebek olabilirdi. Burada gerçekten çok seviliyor dayıları, dedesi herkes çok seviyor. En çokta bebeğime üzülüyorum. Acaba yoksunluk çeker mi millete heves eder mi diye. Babası başka şehirde. Özgür yaşamından vazgeçemedi. Ailem çok şükür arkamda. Şimdilik mahkeme süreçleri için henüz çalışmaya başlamadım. Bu durumda beni etkiliyor tabii. Sanki böyle artık kimse beni sevmeyecek hep yalnız kalacakmışım. Herkes çok mutlu ben çok mutsuzum gibi geliyor. Birilerinin geçecek demesine çok ihtiyacım var. Hepinize teşekkürler şimdiden.
Sizi suan en iyi ben anlarım bende aynıyım 5 aylik bebekle annemdeyim tam 1 ay olucak 3 kere gördü bebeğini hala bekar tek takılma derdinde asla çocuğunu maddi manevi düşünmez o can acısını çok iyi bilirim henüz dava vs bisey yok ayrıyız sadece ama benimde gördüğüm en vicdansız adammış canim yanıyor çok çokMerhabalar herkese. Direkt konuya gireyim kimseyi sıkmadan. Bir bebeğim var ve boşanıyorum. Eş kişisi hayatımda gördüğüm en merhametsiz en vicdansız kişi. Bebeğimiz umrunda bile değil. Sorsanız en ilgili en düşünceli baba. Ama çocuğu aylarca görmese de olur. Ben görsün diye araya insan sokarım, o sormadan fotoğraf video atarım. Bizi hak etmediğini bildiğim halde boşanıyor olmam beni çok ama çok etkiliyor. Asla değer sevgi,görmediğim bir evlilik olmasına rağmen yine de bazen çok mutsuz bezgin biri oluyorum. Çocuğum için de en hayırlısı bu ama çocuğuma sarılıp öperken bile ağlayasım geliyor. Çocuğum bunları hak etmedi. Babası tarafından da değer gören sevilen uğruna çaba gösterilen bir bebek olabilirdi. Burada gerçekten çok seviliyor dayıları, dedesi herkes çok seviyor. En çokta bebeğime üzülüyorum. Acaba yoksunluk çeker mi millete heves eder mi diye. Babası başka şehirde. Özgür yaşamından vazgeçemedi. Ailem çok şükür arkamda. Şimdilik mahkeme süreçleri için henüz çalışmaya başlamadım. Bu durumda beni etkiliyor tabii. Sanki böyle artık kimse beni sevmeyecek hep yalnız kalacakmışım. Herkes çok mutlu ben çok mutsuzum gibi geliyor. Birilerinin geçecek demesine çok ihtiyacım var. Hepinize teşekkürler şimdiden.
Bende olmayacağını adım gibi biliyorum ama işte yine de insan ne hayallerle ne umutlarla yuva kuruyor. Ortada bir bebek var asla böle olsun istemezdim ama tek taraflı çabayla olmuyor asla. Ve kimse Değişmiyor. Günün sonunda yapılan fedakarlıklar bile yapmasaydın sen ne yaptın ki oluyor. Allah bilsin ilahi adalet bir gün tecelli edecek elbette.Şuan ayni durumdayım ki benin 2 evladim var. Emin ol kendini ait hissetmedigin biryerde heleki merhametsiz birinin yaninda hayat daha kolay olmuyor.yillarca sizin gibi cocuklarim babadan mahrum kalmasin dedim ama değmedi keşke bende gecer umuduyla beklemeden cocugum kucukken bu karari verseydim.yillarca gelgitlerle yipranmaktansa kesun karar verip bu sürece girmen en doğrusu emin ol geçecek. Mutsuz oldugun biyerde kaldikca tek deger verdigin enladina bile bazen tahammülüm kalmayabiliyor.. kendinizi ve moralinizi yuksek turmaya calisin. Ileriyi cocugunuzun büyüdüğünde size bazi sorular sorduğunda ona yaptiginiz anneligi gururla anlatabilin. Birakin babalik kisminida babasi düsünsün dusunmezsede çocuğunuz o bosluklari babasi adina doldurur zaten. Su dunyada kim eksik büyümüyor ki zaten herkesin bi eksik kalmis tarafi var. Biz anneler olarak kendimize yetelim. Kendine yetebilen kendini tamamlayan cocuklar yetiştirelim.
Evet çok şükür kalabalık ve onu çok seven bir ailesi var tek tesellim bu bebeğim için..kocaman bir ailesi varmış bebişin. hiç yokluğunu hissetmeyecektir ki zaten yokmuş…
O kadar zor ki çocukla bu durumları yaşamak. Allah herkesin yardımcısı olsun bu süreci yaşayan. Benimki de aynı model. Şimdi yüzüne bakmadıkları çocuklara ileride muhtaç olacaklar. Dilerim bu çocuklar da o zaman onları görmezden gelir. Ailelerimiz iyi ki var.Bende 5 aylik bebekle babamın evimdeyim benimkinden 1 ay oldu 3 kere gördü hicbi maddi manevi biseyini karşılamadı hala tatile gidicem diyo insan en çok böylelerine evlat verdiğine üzülüyor
İkimizde istedik gibi aslında ama sonrasında ben çok çabaladım bebeğim babasız büyümesin diye de fayda etmedi. Beyefendi özgürlüğünden vazgeçemedi. Ayrılma sebebimiz fiziksel, psikolojik şiddet değersizlik, ilgisizlik her şey anlayacağınız.N
Neden ayrıldınız eşinizmi sızmış ayrildiniz
28 yaşındayım evet dava açıldı. Psikolojik,fiziksel şiddet, ilgisizlik, değersizlik…Yaşınız kaç bu arada dava açıldımi ve neden ayrılıyosunuz
O kadar doğru ki her bir kelimeniz. Aynısı işte oda öyle istiyor ki çocuk için sıfır sorumluluk alsın, maddi olarak bir lira vermesin. Ama çocuk ona babacım diye sevgi göstersin. 1 ayda 3 kere görmesi iyi benimki 3 ay sonra gelebildi 3 ayda 1 kere bile gelemedi. Bende en çok bebeğime üzülüyorum. Eksik kalacak diye ama zorla da babalık yaptırılmıyor maalesef..Sizi suan en iyi ben anlarım bende aynıyım 5 aylik bebekle annemdeyim tam 1 ay olucak 3 kere gördü bebeğini hala bekar tek takılma derdinde asla çocuğunu maddi manevi düşünmez o can acısını çok iyi bilirim henüz dava vs bisey yok ayrıyız sadece ama benimde gördüğüm en vicdansız adammış canim yanıyor çok çok
Çocuğumun yaşaması gereken şeyleri bile yaşayamamış olması hepsinin içimde üste kalması offf çok üzücü çok
O kadar içten aminnn dedimkiO kadar zor ki çocukla bu durumları yaşamak. Allah herkesin yardımcısı olsun bu süreci yaşayan. Benimki de aynı model. Şimdi yüzüne bakmadıkları çocuklara ileride muhtaç olacaklar. Dilerim bu çocuklar da o zaman onları görmezden gelir. Ailelerimiz iyi ki var.
Offf ya içim yanıyorO kadar doğru ki her bir kelimeniz. Aynısı işte oda öyle istiyor ki çocuk için sıfır sorumluluk alsın, maddi olarak bir lira vermesin. Ama çocuk ona babacım diye sevgi göstersin. 1 ayda 3 kere görmesi iyi benimki 3 ay sonra gelebildi 3 ayda 1 kere bile gelemedi. Bende en çok bebeğime üzülüyorum. Eksik kalacak diye ama zorla da babalık yaptırılmıyor maalesef..
Ayni yerdeyiz ben avcilar o beylikduzuO kadar doğru ki her bir kelimeniz. Aynısı işte oda öyle istiyor ki çocuk için sıfır sorumluluk alsın, maddi olarak bir lira vermesin. Ama çocuk ona babacım diye sevgi göstersin. 1 ayda 3 kere görmesi iyi benimki 3 ay sonra gelebildi 3 ayda 1 kere bile gelemedi. Bende en çok bebeğime üzülüyorum. Eksik kalacak diye ama zorla da babalık yaptırılmıyor maalesef..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?