Boşanma sürecinde hissedilenler

Umutsuz olmamak gerekiyor aslında. Allah elbet bize de bir yol gösterecektir ama işte bazen elimde olmadan o kadar umutsuzluğa kapılıyorum ki bu ruh halime de yansıyor çevreme de yansıtıyorum. Hayatın neleri getireceğini bilemeyiz inşallah çektiklerimizin mükafatına da nail oluruz.. çocuklu olunca herkes önyargılı olacakmış gibi geliyor gerçi şimdi ki psikolojiyle zaten düşünmüyorum tekrar bi ilişki evlilik falan ama ileride de olursa diye insan insana lazım çünkü o zaman da olmazmış gibi geliyor. Ama her şey nasip kısmet tabii.

Benimki de ilgisiz değil sorsanız ama çocuğa ihtiyaçları için bile para vermeye gelince iş ortada yok. İstiyor ki sadece sevsin maddi anlamda cebinden bir kuruş çıkmasın. Sadece sevmesi için yanına gelmesi gerek farklı şehirden ee oda masraf onu yapmaktanda aciz. Parası çok kıymetli. Kızınız adına sevindim keşke tüm babalar hakkıyla yapabilse babalıklarını.

Merak etmeyin sizde iyileseceksiniz. Umarim cocugun babasi olarak gorevlerini yerine getirmeye baslar. O zaman daha cabuk toparlanirsiniz
İnşallah farkına varır bir evladı olduğunun. Ama hiç umudum yok bu konuyla ilgili. Çocukla bir bağ kuramadı bile. Bu saatten sonra da ne yazık ki zor gibi geliyor uzaktalar da çünkü aylarca günlerce aramaz sormaz hasta mi ne yer ne içer umrunda bile değil.

kesinlikle öyle. Geçte olsa anladım maalesef. Yüklü miktarı geçtim dün teklif ettiği parayı bugün vermemek için çingenelik yapan birisi. Zaten çocuk falan da umrunda değil çocuğa nafaka istemiyorum desem yarın gelir mahkemeye.

Tabiki de ona göre hareket etmeyeceksiniz. Hem kendiniz hemde çocuk için ne yapılması gerekiyorsa yapın. O istediği kadar vermek istemesin mahkeme zorla alır ondan. Birde kendiniz içinde nafaka isteyin. Haklarınızdan asla vazgeçmeyin. Çok pişman olursunuz.

Avukat çok önemli bu konuda benim avukatım ben hiçbir şey talep etmememe rağmen çocukta olmamasına rağmen beni dinlemeyip hem tazminat hem toplu nafaka hemde aylık nafaka almış benim mahkeme kağıdını imzalarken haberim oldu sonradan pişman olursun hakkın bunlar harcadıklarını geri aldık say dedi biraz masraflı oluyor avukatlar ama iyiside kök söktürüyor

Size tavsiyem avukat bulun ve dava acin, tedbir nafakasi talep edin. Iyi bi avukat bulursaniz cocugunuzun hakkini soke soke alirsiniz. Esinizden kendiniz para talep etriniz mi cocuk icin? Dava acilmasa dahi 3 5 bisey yollamasi gerek

Evet bir anne olarak evladın ne kadar hassas bir nokta olduğunu biliyorum. Hele ki bu tür boşanmalarda ekstra hassaslık oluyor. Yorucu bi dönem olacak ama o dönem kısa surecek merak etmeyin. Bebeğiniz büyüdükçe sizi anlayacak babasının bu hareketlerini o da görecek ve size hak verecek. Emin olun bunlara öylesine sizi rahatlatmak için söylemiyorum gerçekleri söylüyorum.

Dava açtık avukatla birlikte. Ama daha duruşma olmadı. Kendim için de tazminat vs. Talep ettim ona da kudurdu zaten. Ruh hastası.

Benim avukatta her şeyi yaptığını söylüyor. Çekişmeli devam ediyoruz bakalım. İnşallah hakkımız kalmaz onda. Adalet yerini bulur. Çocuğuna 1 tl vermek istemiyor böyle biri ilk kez gördüm ömrümde.

Valla çocuk için çok üzülüyorum falan evet ama e düşününce de karşı taraf zaten çocuğu umursamıyor ki. Umrunda bile değil. Tek tesellim bu bebeğim inşallah büyüdükçe gerçekleri görür. Hak etmediği değeri vermez umarım büyüdüğünde o iskele babasına.

Değil canım değil ne ilk ne de son olur maalesef Allah bundan sonra iyilerle karşılaştırsın hepimizi en çok da bizim gibi kırık umutsuz kalpleri

Sanki beni yazmışsınız şuan tam da yaşadıklarınızi yaşıyor hissediyorum suanki durumunuz nasıl geçiyor mu ben de çok karisigim sadece bebeğim için

Sanki beni yazmışsınız şuan tam da yaşadıklarınızi yaşıyor hissediyorum suanki durumunuz nasıl geçiyor mu ben de çok karisigim sadece bebeğim için
Merhabalar öncelikle geçmiş olsun size de. Şöyle ki gün sayıyorum hala daha kurtulamadım ama az kaldı tek celsede bitecek inşallah. Tam anlamıyla bitti geçti diyemem henüz ama geçecek inanıyorum. Allah büyüktür. Sadece bende her anne gibi bebeğim içim çok üzülüyorum. Ama geçecek. Sizin gibi dua ediyorum şimdi unuttuğu çocuğuna yarın muhtaç olur inşallah diye. Çalışmıyorum ben henüz işe başlayınca çok daha güzel olacak her şey diye ümidim var. Okumuşsunuzdur zaten ben daha önce de böyle bir karar vermiştim ama bebeğim için geri dönmüştüm çok daha beter oldu her şey. O yüzden bebeğiniz için geri dönmeyi falan düşünürseniz aklınızda bulunsun. Burda aynı yollardan acılardan geçen insanlarla konuşmak çok rahatlatıp, güçlü hissettiriyor. Umarım çok iyi olduğumuz zamanlarımızı da paylaşırız burada. Hangi şehirdesiniz bu arada ?

Ben Tekirdağ Çorludayim ben de çok kötü şeyler yaşadım boşanma davası açtım bebeğim 2 aylık şuan ben dava açmadan fotoğraf falan istiyordu bebeğin dava açtığımı söylediğimden beri bebekte umrunda değil sormuyor 1 haftadır dilerim onsuz çok güzel bir çocuk yetiştiririm ona benzemeyen hasarsız bir insan evladı yetiştiririm o bekar gibi hayatına devam ederken ben evde bebeğimle bugünleri atlatacağım sonrasında da ben gezeceğim oğlumu koluma takıp siz hangi sehirdesiniz

Ben de aynı bocalamayi yaşadım ayrıldığımda 22 aylıktı çok zayıfladım yeni bı şehir yeni bı düzen . Sonra ücretsiz izinden ayrıldım işe başladım . Kreşe verdim 3 4 ay sonra evimi aldım . Şimdi 5 yaşına girecek çok şükür rabbim acıyı dindiriyor . Ben de babasız büyüyor diye üzülüyordum sonradan baktım ki çocuk babayı aramiyor ben dert ediyormusum. Şimdi hedeflerim arasında oğlumla ülke ülke gezmek var. Birilerinin sevmesi çok ta önemli gelmiyor. Evladinla herşeyi dolduruyorsun. Bizim de baba faktörü bazen bir ay görmez sormaz ama eskisi kadar takmıyorum. Çünkü yüreğinde babalık olmayana ben öğretemem. O onun vicdan muhasebesi ne kalmış . Erkekler böyle boşandıktan sonra çocuksuz bekar gibi takılır çok mutlu keyifli ama ben daha huzurlu ve mutluyum çok şükür. Çünkü ben evladım için en iyisini yapmaya çalışıyorum emanete hıyanet etmiyorum bu vicdan huzuru herşeye değer.

Ayrıca şunu da eklemek isterim . Sıfır iletişim her zaman kafa rahat. Video resim yollamak zorunda değilsiniz . Önemli olan gözle görmesi değil onu çok iyi tecrübe ettim . Şimdi alırsa alır almazsa almaz . Ama maddi sorumluluklarını yerine getirmekle zorunlu. Nafaka bizimdee az veriyor ama umrumda değil dava acarim mahkeme ile çocuğumun hakkıni alırım. Ona ağız egmem kendimi yormam .

Bende ülke ülke gezmek istiyorum cocuklarimla ama bende 2 tane var zor olur bakalım bu yaz yapabilirsem bı balkan turuyla başlamak istiyorum

Peki bu süreçlerde yardım edeniniz var mıydı ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…