- 19 Mayıs 2015
- 99
- 109
- 93
- Konu Sahibi white chochlate
-
Ben Tekirdağ Çorludayim ben de çok kötü şeyler yaşadım boşanma davası açtım bebeğim 2 aylık şuan ben dava açmadan fotoğraf falan istiyordu bebeğin dava açtığımı söylediğimden beri bebekte umrunda değil sormuyor 1 haftadır dilerim onsuz çok güzel bir çocuk yetiştiririm ona benzemeyen hasarsız bir insan evladı yetiştiririm o bekar gibi hayatına devam ederken ben evde bebeğimle bugünleri atlatacağım sonrasında da ben gezeceğim oğlumu koluma takıp siz hangi sehirdesiniz
Her bir kelimeniz o kadar doğru ki. Bende aynen hala daha üzülüyorum ara ara oğlum babasız büyüyecek diye ama bebeğim adını bile anmıyor aslında kendi kendime kurup üzülüyorum. Ve gerçekten dediğiniz gibi içten gelmeyince kimseye babalık yaptırılmıyor da sonradan öğretilmiyor da.. bende aynen evladımın yanındayım alnımın akıyla çiçek gibi bakıp büyüyorum. Allah sağlık verdiği sürece de öyle olacak. Ama babası olacak kişinin umrunda bile değil. Sorsanız çok özlüyor çok seviyor ama ortada yok. İnşallah hayırlı düzgün çocuklar yetiştiririz. Allah hepimizin yardımcısı olsun.Ben de aynı bocalamayi yaşadım ayrıldığımda 22 aylıktı çok zayıfladım yeni bı şehir yeni bı düzen . Sonra ücretsiz izinden ayrıldım işe başladım . Kreşe verdim 3 4 ay sonra evimi aldım . Şimdi 5 yaşına girecek çok şükür rabbim acıyı dindiriyor . Ben de babasız büyüyor diye üzülüyordum sonradan baktım ki çocuk babayı aramiyor ben dert ediyormusum. Şimdi hedeflerim arasında oğlumla ülke ülke gezmek var. Birilerinin sevmesi çok ta önemli gelmiyor. Evladinla herşeyi dolduruyorsun. Bizim de baba faktörü bazen bir ay görmez sormaz ama eskisi kadar takmıyorum. Çünkü yüreğinde babalık olmayana ben öğretemem. O onun vicdan muhasebesi ne kalmış . Erkekler böyle boşandıktan sonra çocuksuz bekar gibi takılır çok mutlu keyifli ama ben daha huzurlu ve mutluyum çok şükür. Çünkü ben evladım için en iyisini yapmaya çalışıyorum emanete hıyanet etmiyorum bu vicdan huzuru herşeye değer.
Bunu bende yapıyordum ama çok yanlışmış. Evladıma karşı mahcup hissetmeye başladım hatta bu yaptığımdan dolayı. Zorla onu babasına sevdirmeye kabul ettirmeye çalışıyorum gibi düşündüm. Ama bıraktım artık görmek isteyen görür gelmek isteyen gelir kimseye zorla babalıkta olsa içten gelmiyorsa yaptıramayız maalesef.Ayrıca şunu da eklemek isterim . Sıfır iletişim her zaman kafa rahat. Video resim yollamak zorunda değilsiniz . Önemli olan gözle görmesi değil onu çok iyi tecrübe ettim . Şimdi alırsa alır almazsa almaz . Ama maddi sorumluluklarını yerine getirmekle zorunlu. Nafaka bizimdee az veriyor ama umrumda değil dava acarim mahkeme ile çocuğumun hakkıni alırım. Ona ağız egmem kendimi yormam .
İstersek her şey olur. Allah önce sağlık sıhhat versin sonra hepsi gelir. Kadınlar klübünün bekar anneleri olarak çok ama çok güçlüyüz biz.Bende ülke ülke gezmek istiyorum cocuklarimla ama bende 2 tane var zor olur bakalım bu yaz yapabilirsem bı balkan turuyla başlamak istiyorum
Seni anlayabiliyorum canım anne. Bu yaşadığınız bence çok normal. Sonuçta yeni bir hayata başlıyorsunuz. Kendi alanım olmadığı için size önerebileceğim Tülay kök hanımefendinin YouTube videolarını izleyin.Merhabalar herkese. Direkt konuya gireyim kimseyi sıkmadan. Bir bebeğim var ve boşanıyorum. Eş kişisi hayatımda gördüğüm en merhametsiz en vicdansız kişi. Bebeğimiz umrunda bile değil. Sorsanız en ilgili en düşünceli baba. Ama çocuğu aylarca görmese de olur. Ben görsün diye araya insan sokarım, o sormadan fotoğraf video atarım. Bizi hak etmediğini bildiğim halde boşanıyor olmam beni çok ama çok etkiliyor. Asla değer sevgi,görmediğim bir evlilik olmasına rağmen yine de bazen çok mutsuz bezgin biri oluyorum. Çocuğum için de en hayırlısı bu ama çocuğuma sarılıp öperken bile ağlayasım geliyor. Çocuğum bunları hak etmedi. Babası tarafından da değer gören sevilen uğruna çaba gösterilen bir bebek olabilirdi. Burada gerçekten çok seviliyor dayıları, dedesi herkes çok seviyor. En çokta bebeğime üzülüyorum. Acaba yoksunluk çeker mi millete heves eder mi diye. Babası başka şehirde. Özgür yaşamından vazgeçemedi. Ailem çok şükür arkamda. Şimdilik mahkeme süreçleri için henüz çalışmaya başlamadım. Bu durumda beni etkiliyor tabii. Sanki böyle artık kimse beni sevmeyecek hep yalnız kalacakmışım. Herkes çok mutlu ben çok mutsuzum gibi geliyor. Birilerinin geçecek demesine çok ihtiyacım var. Hepinize teşekkürler şimdiden.
Boyle insanların huzurevinde altindaki bokla ölmesini istiyorumMerhabalar herkese. Direkt konuya gireyim kimseyi sıkmadan. Bir bebeğim var ve boşanıyorum. Eş kişisi hayatımda gördüğüm en merhametsiz en vicdansız kişi. Bebeğimiz umrunda bile değil. Sorsanız en ilgili en düşünceli baba. Ama çocuğu aylarca görmese de olur. Ben görsün diye araya insan sokarım, o sormadan fotoğraf video atarım. Bizi hak etmediğini bildiğim halde boşanıyor olmam beni çok ama çok etkiliyor. Asla değer sevgi,görmediğim bir evlilik olmasına rağmen yine de bazen çok mutsuz bezgin biri oluyorum. Çocuğum için de en hayırlısı bu ama çocuğuma sarılıp öperken bile ağlayasım geliyor. Çocuğum bunları hak etmedi. Babası tarafından da değer gören sevilen uğruna çaba gösterilen bir bebek olabilirdi. Burada gerçekten çok seviliyor dayıları, dedesi herkes çok seviyor. En çokta bebeğime üzülüyorum. Acaba yoksunluk çeker mi millete heves eder mi diye. Babası başka şehirde. Özgür yaşamından vazgeçemedi. Ailem çok şükür arkamda. Şimdilik mahkeme süreçleri için henüz çalışmaya başlamadım. Bu durumda beni etkiliyor tabii. Sanki böyle artık kimse beni sevmeyecek hep yalnız kalacakmışım. Herkes çok mutlu ben çok mutsuzum gibi geliyor. Birilerinin geçecek demesine çok ihtiyacım var. Hepinize teşekkürler şimdiden.
Çok haklısınız ama bizim çocuklar da aynı kısmına katılmıyorum. Çünkü sizin eşiniz uzakta da olsa çocuklar baba varlığını biliyorlar, sevgisini hissediyorlar. Ve sonunda biliyorlar geleceğini. Benim çocuğum babasını unuttu bile mesela çünkü adam ulaşılamaz oluyor ortadan kayboluyor bu yüzden sizin çocuklarınızla bizim çocuklarımız aynı durumda değiller. Diğer dediklerinizde haklısınız ama zaten artık bende atmıyorum fotoğraf, video görmeyi de hak etmiyor.Eski es merhametsiz duzgunvir baba olsaydı siZ demeden atmadan ha bire cocugunu gormek ister maddi destek saglardı. Cocugunu dusunmeyen adama ha bire ne diye video atayım ki. Korkma 2 gun cocuk gormeyince ölmüyor babalar. Biz napalım cocugum dogdugundan beri babası 15 gun gorebe gidiyor bazen 3 4 gun gorusemiyoruz bazen kamredan cektigi kadr gorusuylruz bizim cocuklar da aynı durumda . Tabi li asla gorusturmeyin demyorum ama o sorana kadar atmayın foto video falan ya o biraz dönsün aklına gelsin bi cocugu oldugu
Çok teşekkür ederim. Önerinize mutlaka değerlendireceğim.Seni anlayabiliyorum canım anne. Bu yaşadığınız bence çok normal. Sonuçta yeni bir hayata başlıyorsunuz. Kendi alanım olmadığı için size önerebileceğim Tülay kök hanımefendinin YouTube videolarını izleyin.
İnanın bende. İnsanın canı yanınca öyle şeyler diliyor ki. Çocuğum olmasa umrumda olmazdı ama ne yalan söyleyeyim çocuğumun vebalini ödesin bende göreyim istiyorum. Evladıma yapmadığı babalığı ömrü boyunca boynuna vicdanına yük olsun.Boyle insanların huzurevinde altindaki bokla ölmesini istiyorum
Oyle insanlarda vicdan falan yok bir bedel de odemiyorlar uzgunum.Cocugu sizin uzerinize atip o kadar guzel gencligini yasiyorlar ki ozenirsiniz.İnanın bende. İnsanın canı yanınca öyle şeyler diliyor ki. Çocuğum olmasa umrumda olmazdı ama ne yalan söyleyeyim çocuğumun vebalini ödesin bende göreyim istiyorum. Evladıma yapmadığı babalığı ömrü boyunca boynuna vicdanına yük olsun.
Bende boşandım kızım 4 aylıktı ailem arkamdaydı destek oluyordu senin ailende sana destek oluyorsa ardına bile bakma boşan boşvermeye çalış çok düşünüp kendini yıpratma unutma hayat devam ediyor çocuğun için kendini dinç tutmalısın stresin çocuğuna da yansırMerhabalar herkese. Direkt konuya gireyim kimseyi sıkmadan. Bir bebeğim var ve boşanıyorum. Eş kişisi hayatımda gördüğüm en merhametsiz en vicdansız kişi. Bebeğimiz umrunda bile değil. Sorsanız en ilgili en düşünceli baba. Ama çocuğu aylarca görmese de olur. Ben görsün diye araya insan sokarım, o sormadan fotoğraf video atarım. Bizi hak etmediğini bildiğim halde boşanıyor olmam beni çok ama çok etkiliyor. Asla değer sevgi,görmediğim bir evlilik olmasına rağmen yine de bazen çok mutsuz bezgin biri oluyorum. Çocuğum için de en hayırlısı bu ama çocuğuma sarılıp öperken bile ağlayasım geliyor. Çocuğum bunları hak etmedi. Babası tarafından da değer gören sevilen uğruna çaba gösterilen bir bebek olabilirdi. Burada gerçekten çok seviliyor dayıları, dedesi herkes çok seviyor. En çokta bebeğime üzülüyorum. Acaba yoksunluk çeker mi millete heves eder mi diye. Babası başka şehirde. Özgür yaşamından vazgeçemedi. Ailem çok şükür arkamda. Şimdilik mahkeme süreçleri için henüz çalışmaya başlamadım. Bu durumda beni etkiliyor tabii. Sanki böyle artık kimse beni sevmeyecek hep yalnız kalacakmışım. Herkes çok mutlu ben çok mutsuzum gibi geliyor. Birilerinin geçecek demesine çok ihtiyacım var. Hepinize teşekkürler şimdiden.
Bu sizin kontrolünüz de olan bir durum değil ki .. kontrolümüzde olmayan durumlar için üzülmek , düşünmek sadece kendimize zarar verir. Siz kendi kontrolünüzde olan şeyleri eksiksiz yapın ve gerisini düşünmeyin. Çocuğunuz ilk babasız çocuk olmayacak son da olmayacak.. mutsuz bir ailede büyüyeceğine sadece annesiyle büyüsün varsın.. siz böyle ezilmiş, eksik hissederseniz, çocuk asıl bunu anlar ve kendini eksik hisseder.Haklısınız. İyice egosu tavan yaptı benim sayemde. Aslında ona muhtaç değiliz çok şükür. Tek düşüncem bebeğim babasız büyüyecek olması. Babası hayatta evet ama yanında olmadığı sürece babasız benim için. Başka bir şehirde ayda yılda bir anca gelir oda gelirse tabii..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?