Boşanma sürecinde hissedilenler

Umarım evlatlarımız kimin gerçekten değer verdiğinin farkında olurlar kendileri görürler ne mal olduklarını. Onlarda havadan evlat sahibi olamazlar. Onlar bekar gibi takılsın hasta mı iyi mi
Ne yer ne içer bi haber gezsinler yaşlanınca evlat peşine düşerler. İşte o zaman umduklarını bulamazlar inşallah. İstanbuldayım bende.

Her bir kelimeniz o kadar doğru ki. Bende aynen hala daha üzülüyorum ara ara oğlum babasız büyüyecek diye ama bebeğim adını bile anmıyor aslında kendi kendime kurup üzülüyorum. Ve gerçekten dediğiniz gibi içten gelmeyince kimseye babalık yaptırılmıyor da sonradan öğretilmiyor da.. bende aynen evladımın yanındayım alnımın akıyla çiçek gibi bakıp büyüyorum. Allah sağlık verdiği sürece de öyle olacak. Ama babası olacak kişinin umrunda bile değil. Sorsanız çok özlüyor çok seviyor ama ortada yok. İnşallah hayırlı düzgün çocuklar yetiştiririz. Allah hepimizin yardımcısı olsun.

Bunu bende yapıyordum ama çok yanlışmış. Evladıma karşı mahcup hissetmeye başladım hatta bu yaptığımdan dolayı. Zorla onu babasına sevdirmeye kabul ettirmeye çalışıyorum gibi düşündüm. Ama bıraktım artık görmek isteyen görür gelmek isteyen gelir kimseye zorla babalıkta olsa içten gelmiyorsa yaptıramayız maalesef.

Bende ülke ülke gezmek istiyorum cocuklarimla ama bende 2 tane var zor olur bakalım bu yaz yapabilirsem bı balkan turuyla başlamak istiyorum
İstersek her şey olur. Allah önce sağlık sıhhat versin sonra hepsi gelir. Kadınlar klübünün bekar anneleri olarak çok ama çok güçlüyüz biz.

Eski es merhametsiz duzgunvir baba olsaydı siZ demeden atmadan ha bire cocugunu gormek ister maddi destek saglardı. Cocugunu dusunmeyen adama ha bire ne diye video atayım ki. Korkma 2 gun cocuk gormeyince ölmüyor babalar. Biz napalım cocugum dogdugundan beri babası 15 gun gorebe gidiyor bazen 3 4 gun gorusemiyoruz bazen kamredan cektigi kadr gorusuylruz bizim cocuklar da aynı durumda . Tabi li asla gorusturmeyin demyorum ama o sorana kadar atmayın foto video falan ya o biraz dönsün aklına gelsin bi cocugu oldugu

Seni anlayabiliyorum canım anne. Bu yaşadığınız bence çok normal. Sonuçta yeni bir hayata başlıyorsunuz. Kendi alanım olmadığı için size önerebileceğim Tülay kök hanımefendinin YouTube videolarını izleyin.

Boyle insanların huzurevinde altindaki bokla ölmesini istiyorum

Çok haklısınız ama bizim çocuklar da aynı kısmına katılmıyorum. Çünkü sizin eşiniz uzakta da olsa çocuklar baba varlığını biliyorlar, sevgisini hissediyorlar. Ve sonunda biliyorlar geleceğini. Benim çocuğum babasını unuttu bile mesela çünkü adam ulaşılamaz oluyor ortadan kayboluyor bu yüzden sizin çocuklarınızla bizim çocuklarımız aynı durumda değiller. Diğer dediklerinizde haklısınız ama zaten artık bende atmıyorum fotoğraf, video görmeyi de hak etmiyor.

Boyle insanların huzurevinde altindaki bokla ölmesini istiyorum
İnanın bende. İnsanın canı yanınca öyle şeyler diliyor ki. Çocuğum olmasa umrumda olmazdı ama ne yalan söyleyeyim çocuğumun vebalini ödesin bende göreyim istiyorum. Evladıma yapmadığı babalığı ömrü boyunca boynuna vicdanına yük olsun.

Oyle insanlarda vicdan falan yok bir bedel de odemiyorlar uzgunum.Cocugu sizin uzerinize atip o kadar guzel gencligini yasiyorlar ki ozenirsiniz.

Bende boşandım kızım 4 aylıktı ailem arkamdaydı destek oluyordu senin ailende sana destek oluyorsa ardına bile bakma boşan boşvermeye çalış çok düşünüp kendini yıpratma unutma hayat devam ediyor çocuğun için kendini dinç tutmalısın stresin çocuğuna da yansır

Bu sizin kontrolünüz de olan bir durum değil ki .. kontrolümüzde olmayan durumlar için üzülmek , düşünmek sadece kendimize zarar verir. Siz kendi kontrolünüzde olan şeyleri eksiksiz yapın ve gerisini düşünmeyin. Çocuğunuz ilk babasız çocuk olmayacak son da olmayacak.. mutsuz bir ailede büyüyeceğine sadece annesiyle büyüsün varsın.. siz böyle ezilmiş, eksik hissederseniz, çocuk asıl bunu anlar ve kendini eksik hisseder.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…