- 17 Ocak 2020
- 133
- 193
- 18
- 36
- Konu Sahibi kerebicbaklava
Merhabalar Kk, eşimle bir boşanma sürecine girdik, ilk durusma oldu, ertelendı, gelecek aybasında 2.durusma. Bu arada 30 yasındayım, 2.5 yıllık evlıydım, çocuk yok. Boşanma sebebimde en buyuk etken sadakatsızlık,biraz açacak olursam guven yok eşime karsı, evlendıgımızın ilk zamanlarından berı hep bir telefon kacırmak, telı ucak modunda kullanmak, kayıtlı olmayan bi numara aradıgında açmamak, telefonu lavobaya giderken bile yanından ayırmaması, hep şuphelenırdım ama elimde kanıt yoktu, sordugumda o senin ozelın, bu benım ozelim diyordu ama tabi kabullenemiyordum.Neyse gel git zaman kayıtlı olmayan bi numara belden asagı konusma Filan yakaladım, ıcım ıcımı yiyor hıcbısey belli etmedim, sonra kendisine sordum bende bilmiyorum o numaranın kime ait oldugunu fılan dıye bi acıklama yaptı, hem suclu hem guclu dogru duzgun özur bile dilemedı... Icım ıcıme sıgmıyor calısıyorım ise konsantıre olamıyorum, hep bi aglamaklı ucretsız ızın fılan aldım Bı hafta dusunmek ve kafamı toplamak ıcın. Kv aradım sehır dısından geldı,aramızı duzeltmeye orta yolu bulmaya calıstı, ve bana esıme de tabı ayrılsanız kızım ne olacak, hicbır zaman ilk evlılıgınız gıbı olmaz 2.evlılıgınız, o tadı mutlululugu yakalamazsınız dedı dogru mu sızce bu aklımın Bı yerinde kaldı bunu ozellıkle 2.evlılıgını yapan arkadaslar cevaplarsa sevinirım sadece ılerıye donuk kararlarımda merakımdan soruyorum. Ha bir yıl sonra ne mi oldu bu sefer telınde her daim kayıtlı olan ıs amaclı kaydettıgı ama benım hep dikkatımı ceken Bı bayanla yıne belden asagı konusmasını yakaladım ve bu sefer sonumuzu hazırladı.bıtıyor, 6 aydır ailemın yanındayım, işimden evimden, herseyımden oldum sıfırdan Bı duzen kurmaya calısıyorum zaman zaman aglıyorum gozlerım doluyor durduk yere haketmedım, bu arada evlenip sehır degısıklıgı yapmıstım, yanı bu surecte o baska sehırde ben baska sehırdeyım, bu ozellıgının dısında tembelliği, vurdumduymazlıgı, yalanı , ıssızlıgı vb. Selerı de vardı. Ha dipnot bu ikinci vakadan sonra Kv hıc benı arayamadı, utanıyorum oglumun yaptıklarından dıyormus, bu arada bu tarz konusmalar yaptıgı bayanlar kesınlıkle yuzyuze gorusmedıgı, sanalda konustugu bayanlar, ama ne farkeder ki niyet belli sonucta. Cok uzun oldu okudugunuz ve goruslerınız ıcın cok tesekkur ederım.