• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Boşanma sürecinde kafamda deli sorular :(

kerebicbaklava

Üye
Kayıtlı Üye
17 Ocak 2020
133
193
18
36
Merhabalar Kk, eşimle bir boşanma sürecine girdik, ilk durusma oldu, ertelendı, gelecek aybasında 2.durusma. Bu arada 30 yasındayım, 2.5 yıllık evlıydım, çocuk yok. Boşanma sebebimde en buyuk etken sadakatsızlık,biraz açacak olursam guven yok eşime karsı, evlendıgımızın ilk zamanlarından berı hep bir telefon kacırmak, telı ucak modunda kullanmak, kayıtlı olmayan bi numara aradıgında açmamak, telefonu lavobaya giderken bile yanından ayırmaması, hep şuphelenırdım ama elimde kanıt yoktu, sordugumda o senin ozelın, bu benım ozelim diyordu ama tabi kabullenemiyordum.Neyse gel git zaman kayıtlı olmayan bi numara belden asagı konusma Filan yakaladım, ıcım ıcımı yiyor hıcbısey belli etmedim, sonra kendisine sordum bende bilmiyorum o numaranın kime ait oldugunu fılan dıye bi acıklama yaptı, hem suclu hem guclu dogru duzgun özur bile dilemedı... Icım ıcıme sıgmıyor calısıyorım ise konsantıre olamıyorum, hep bi aglamaklı ucretsız ızın fılan aldım Bı hafta dusunmek ve kafamı toplamak ıcın. Kv aradım sehır dısından geldı,aramızı duzeltmeye orta yolu bulmaya calıstı, ve bana esıme de tabı ayrılsanız kızım ne olacak, hicbır zaman ilk evlılıgınız gıbı olmaz 2.evlılıgınız, o tadı mutlululugu yakalamazsınız dedı dogru mu sızce bu aklımın Bı yerinde kaldı bunu ozellıkle 2.evlılıgını yapan arkadaslar cevaplarsa sevinirım sadece ılerıye donuk kararlarımda merakımdan soruyorum. Ha bir yıl sonra ne mi oldu bu sefer telınde her daim kayıtlı olan ıs amaclı kaydettıgı ama benım hep dikkatımı ceken Bı bayanla yıne belden asagı konusmasını yakaladım ve bu sefer sonumuzu hazırladı.bıtıyor, 6 aydır ailemın yanındayım, işimden evimden, herseyımden oldum sıfırdan Bı duzen kurmaya calısıyorum zaman zaman aglıyorum gozlerım doluyor durduk yere haketmedım, bu arada evlenip sehır degısıklıgı yapmıstım, yanı bu surecte o baska sehırde ben baska sehırdeyım, bu ozellıgının dısında tembelliği, vurdumduymazlıgı, yalanı , ıssızlıgı vb. Selerı de vardı. Ha dipnot bu ikinci vakadan sonra Kv hıc benı arayamadı, utanıyorum oglumun yaptıklarından dıyormus, bu arada bu tarz konusmalar yaptıgı bayanlar kesınlıkle yuzyuze gorusmedıgı, sanalda konustugu bayanlar, ama ne farkeder ki niyet belli sonucta. Cok uzun oldu okudugunuz ve goruslerınız ıcın cok tesekkur ederım.

Boşver. Şimdiki adamlar bir başka cins zaten. 2. Evlilik konusunda kimse bilemez belki hayatına biri girecek hayattaki bütün mutlulukları yaşayacaksın. Bende boşanma aşamasındayım kalkıp bir daha mutlu olamayacakmıyım diye düşünsem kahrolurum zaten ilk evliliğinde çekiyorsun ilki gibi olmayan şey ne çok merak ettim acaba daha beter bir evlilik nasıl olurdu. Takma kafana allah yüzünü güldürsün inşallah herşeye sıfırdan başlamak kötü ama herşey güzel olacak

kesinlikle yüz yüze görüşmediğinden nasıl bu kadar eminsiniz dikkatimi çekti.
2. evlilikle ilgili şeylere kulak asmayın her ilişkinin parmak izi farklıdır, 2. evliliğini yapmış arkadaşların yorumlarını alalım nasılmış..
O kayıtlı olmayan numarayla konustum, yanı bayanla, artı whatspa profil koymayıp konusuyor, bu iki bayanla da arkadaslık sitesinde tanısmıs ve oraya baska birinin resmini koyup konusuyormus bunu o bayan bizzat anlattı, cunku esimın dıs gorunus olarak kendıne ozguvenı yok bunu cok net bılıyorum ama imkanları olsa gorusurdu bunları yapan onu da yapar...

Eşiniz güven sağlamak için bir şey yapmamış hatta tam aksine üste çıkmaya çalışmış.
Böyle bir insanla evli kalmak, üstüne bir de çocuk yapmak ne kadar sağlıklı olur ?
Sizin evlilik olmamış, olmamış bir şeyi üst üste zorlamak aptallık ve harcanan emek ve zamana yazık olur.
Burada birçok 2.evliliğinde mutluluğu yakalayan üyeler var. Hakkınızda hayırlısı olsun.

Ikincinin tat vermedigini nereden biliyormus annesi? Sanki oglu mukemmel bir evlilik yasatiyor da...
Kayinvalideler bosanirken aramiyorlar bu arada, aramasini bekleme. Aramamasina sasirmadim. Ikinci evlilik olsa da olmasa da su yasadigin hayattan daha mutlu ve huzurlu olacagin kesin. Kayinvalide issiz oglunu besletecegi gelinini kaybedeceginden korktugu icin soylemis o sozu.

Eşiniz güven sağlamak için bir şey yapmamış hatta tam aksine üste çıkmaya çalışmış.
Böyle bir insanla evli kalmak, üstüne bir de çocuk yapmak ne kadar sağlıklı olur ?
Sizin evlilik olmamış, olmamış bir şeyi üst üste zorlamak aptallık ve harcanan emek ve zamana yazık olur.
Burada birçok 2.evliliğinde mutluluğu yakalayan üyeler var. Hakkınızda hayırlısı olsun.
Çok tesekkur ederım destegınız ıcın çok sukur ailemde arkamda istemiyorlar onu. Sanırım biraz dertlesmeye destege ihtiyacım vardı içimi dökmek istedim ❤️

Allah tan çocuk yok. Böyle bir adamla ömür geçmez. İkinci evliliğini yapan bir arkadaşım yok ama boşanmış bir adamla evlenecek bir arkadaşım var valla adam ilk kez evlenecekmiş gibi heyecanlı. Belki de ilkinden daha heyecanlı ve mutlu. Yani kv nizin lafına takılmayın. İnşallah karşınıza sizi hak edecek biri çıkar ve asıl heyecanı, mutluluğu o zaman yaşarsınız

Ikincinin tat vermedigini nereden biliyormus annesi? Sanki oglu mukemmel bir evlilik yasatiyor da...
Kayinvalideler bosanirken aramiyorlar bu arada, aramasini bekleme. Aramamasina sasirmadim. Ikinci evlilik olsa da olmasa da su yasadigin hayattan daha mutlu ve huzurlu olacagin kesin. Kayinvalide issiz oglunu besletecegi gelinini kaybedeceginden korktugu icin soylemis o sozu.
Zaten 2.5 yıllık evlılıkte son 1.5 yıldır onun maası hacızlı oldugu ıcın 100 lirası zor giriyordu eve benım calısmamla maasımla gecınıyorduk, yıne de evimden hıc bısey eksik etmiyordum, sadece emeklerime ona karsı yaptıgım fedakarlıklara cok uzuluyorum, ama inanıyorum herseyın zamanla daha guzel olacagına

Allah tan çocuk yok. Böyle bir adamla ömür geçmez. İkinci evliliğini yapan bir arkadaşım yok ama boşanmış bir adamla evlenecek bir arkadaşım var valla adam ilk kez evlenecekmiş gibi heyecanlı. Belki de ilkinden daha heyecanlı ve mutlu. Yani kv nizin lafına takılmayın. İnşallah karşınıza sizi hak edecek biri çıkar ve asıl heyecanı, mutluluğu o zaman yaşarsınız
Insallah çok tesekkur ederım ❤️

Zaten 2.5 yıllık evlılıkte son 1.5 yıldır onun maası hacızlı oldugu ıcın 100 lirası zor giriyordu eve benım calısmamla maasımla gecınıyorduk, yıne de evimden hıc bısey eksik etmiyordum, sadece emeklerime ona karsı yaptıgım fedakarlıklara cok uzuluyorum, ama inanıyorum herseyın zamanla daha guzel olacagına
Inan hersey cok guzel olacak. 12 yil evlilikten sonra bosandim. Bosanmak bir bitis degil, yeni bir baslangic. Boyle bak hayata. 48 yasindayim ve hic umutsuz degilim. Huzurluyum. Kafam rahat. Kimlerle, nerede diye dusunmuyorum artik. Ne hali varsa gorsun. Pencerelerde beklemekten yorulmustum. Tuvalete telefonla girmesi, sifreler, supheler...sorgulayinca kiskanclik hastasi olarak suclanmaktan da yorulmustum. Herkes oyle degildir. Bosver, uzulme. Bittigi icin gobek at, sukret. Yeni hayatinda mutluluklar dilerim.

İşinize devam edin ne diye bırakıyorsunuz? Lütfen kendinizi cezalandırmayın. Altın bileziğiniz var kolunuzda sahip çıkın. Hiçbir şey sizden değerli değil. Kendi düzeninizi kurun düşman çatlasın. Başarabilirsiniz:KK66:

Ozel sektordeydım, sehır degısıklıgı yapınca isden de istifa etmek zorunda kaldım,sımdı ailemın yanındayım burda iş bakıyorum uzun zamandır ama henuz bulamadım. Ama zamani geldıgınde o da olacak ınsllah..

Çevremde 2.evliliginde eşiyle aşk evliliği yapan çok kişi var. Ayrıca kv çok mu biliyormuş,2. Evliliği mi yapmış? Kadının derdi çocuğunu başından savmak, senin başına atmak. Sen ona kulak asma

Inan hersey cok guzel olacak. 12 yil evlilikten sonra bosandim. Bosanmak bir bitis degil, yeni bir baslangic. Boyle bak hayata. 48 yasindayim ve hic umutsuz degilim. Huzurluyum. Kafam rahat. Kimlerle, nerede diye dusunmuyorum artik. Ne hali varsa gorsun. Pencerelerde beklemekten yorulmustum. Tuvalete telefonla girmesi, sifreler, supheler...sorgulayinca kiskanclik hastasi olarak suclanmaktan da yorulmustum. Herkes oyle degildir. Bosver, uzulme. Bittigi icin gobek at, sukret. Yeni hayatinda mutluluklar dilerim.
Çok teşekkür ederim olacak olan güzel şeleri dusunup gelecege yonelık umutluyum ❤️

Ozel sektordeydım, sehır degısıklıgı yapınca isden de istifa etmek zorunda kaldım,sımdı ailemın yanındayım burda iş bakıyorum uzun zamandır ama henuz bulamadım. Ama zamani geldıgınde o da olacak ınsllah..
Kendinizi cezalandırmışsınız neden istifa ettiniz? İyi bir işiniz varmış ki "evimden bir şey eksik etmedim" diyorsunuz. Eve siz bakıyormuşsunuz. Mis gibi geçinirdiniz her şeyi kendinize harcardınız yepyeni düzen kurardınız. Ani kararla vermişsiniz kararı sanırım. Ailenizle yaşamak şimdi daha zor gelir.

Back
X