- 26 Nisan 2013
- 3.540
- 577
- 163
- Konu Sahibi deniz_1988
Kesin kararli misin?amin..6 aylık evliyim çocuk yaptırmadılar
Dava actin mi?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kesin kararli misin?amin..6 aylık evliyim çocuk yaptırmadılar
bende psikiyatriye gitmeyi düşünüyorumÖlüm gibi geliyor bana şimdi eşimden ayrılmak. öyle sevdim öyle sevdim ki. gül gibi kokladım bebek gibi tasıdım.1.5 yıllık gelin oldum. daha yemek takımımı acıp kimseye ikram yapamadım. daha arkadaslarım hayırlı olsuna gelecekti. daha parmağım alyansa yeni alıştı.içim oyuluyor kalbimin üstü. nefesim boğazımdan inmiyor sanki. yürüyecek tagatim yok. anneme babama dik durmaya calışıyorum. arkadaslar varmı bir ilaç öneriniz. geceler sabah olmuyor. dönüp duruyorum ateşin üstünde gibi. nolur bişey söyleyin.
Ah be güzelim o altans bana 15 gün yar oldu. Gözümde kaldı.Ölüm gibi geliyor bana şimdi eşimden ayrılmak. öyle sevdim öyle sevdim ki. gül gibi kokladım bebek gibi tasıdım.1.5 yıllık gelin oldum. daha yemek takımımı acıp kimseye ikram yapamadım. daha arkadaslarım hayırlı olsuna gelecekti. daha parmağım alyansa yeni alıştı.içim oyuluyor kalbimin üstü. nefesim boğazımdan inmiyor sanki. yürüyecek tagatim yok. anneme babama dik durmaya calışıyorum. arkadaslar varmı bir ilaç öneriniz. geceler sabah olmuyor. dönüp duruyorum ateşin üstünde gibi. nolur bişey söyleyin.
ailen yardımcı olmaz mı boşanma kararı verirsen,destek olacak kimsen yok mu?Bende ayrılmak istiyorum eşim den. Artık onu sevmiyorum 6 yıldır dini nikâh evliyim resmi nikahımı cıkarmadı. Ilgi yok şefkat yok paylaşım yok ve son 3 aydırda ayrı yataklarda yatıyoruz. 1 cocugum var 3 yaş yaşinda sadece onunla ilgileniyor. Kendimi artık bi hizmetçi gibi görüyorum kocam akşam işten gelir bi öküzün önüne yemeğini koyar gibi oluyorum oda yer ve sonra yatar tam bi hayvan gibi yaşiyor. Hafta sonu olunca gece cıkar sabaha doğru eve gelir. Sonra bütün gün evde yatar uyandığında kalkar yemeğini yer sonra yine yatar akşama kadar. bende onun çamaşırını ütüsünü ev işlerini yemeğini yaparım. Bazen kendime diyorum benim burda ne işim var sirf Karin tokluğu içinmi bunlara katlanıyorum. Artık kadınlık hislerimi kaybetmişim ne gezmek ne süslenıp püslenmek nede bi arkadaşa ihtiyac duyuyorum. Ne olacam ben böyle?bazen bi an geliyor cesaret ediyorum onu terk etmeye ama bazende tek başıma hem çalişıp hem cocuk büyetebilirmiyim korkusundan vazgeçiyorum cok güçsüzüm.
Boşanmaya neden karar verdin? Adamın gözden çıkarması için geçerli bir sebebi olmalı.ne olur yardım edin hem eşimi seviyorum hemde boşanma davası açtım. beni arar diye umuyordum ama armadı
herhalde gözden çıkarmış beni. sizce ne yapmalıyım.
Konuma cévaporation verdığın icin tskler asimdıye kadar kac kez sans verdim düzelir diye ama olmadı. En son 6 ay önce ayrılma eşiğine geldik düzelir dedi resmi nikahı da cıkarırız dedi ama yapmadı yine aynı yere geldik. Adamın umurunda degilim. Düşünsenize kaç aydır konuşmuyoruz bı defa gelip sormadı niye böyle olduk diye.. ne yapacağımı bilmiyorumailen yardımcı olmaz mı boşanma kararı verirsen,destek olacak kimsen yok mu?
Eşinle beraber psikoloğa gitseniz
sorunlarınız varsa çözmeye çalışın bence
çünkü çocukta var boşanmak biraz daha zor oluyor çocukla
ama baktın ki çözümü yok
bitmiş herşey o zaman kararını verip arkasında durmak zorundasın
Eger seviyorsan neden bosanma davası açtın? Zaten oda sevseydı arardı seni öyle degilmi? Seni umutsuzlandırmak istemiyorum ama herhalde sen davayı ona bi ders vermek için açtın ve oda peşinden gelir sandın ama yanlış yolu seçmişşin canım. Umarım hayırlısı olur senin için.Boşanmaya neden karar verdin? Adamın gözden çıkarması için geçerli bir sebebi olmalı.
Öncelikle beni karıştırıyorsun:). Ben deli gibi severken açıldı benim davam. Oğlumun babası beni boşamıyor diye sevgilisi intihar etti oda demekki onu seviyor onu seçti. Ben 2 yıldır ayrıyım. Benden alıntıladın diye cevap veriyorum. Belki de başkasına yazdın bana geldi.Eger seviyorsan neden bosanma davası açtın? Zaten oda sevseydı arardı seni öyle degilmi? Seni umutsuzlandırmak istemiyorum ama herhalde sen davayı ona bi ders vermek için açtın ve oda peşinden gelir sandın ama yanlış yolu seçmişşin canım. Umarım hayırlısı olur senin için.
Bencede ara ama pişman oldugunu belli etme sadece nabzını ölç ve ona bosanma davası ilgili soruLar sor ve ne tepki verecek o zaman belli olur ama hemen barışma eger ciddi sorunlarınız varsa önce onları düzeltmesini söyle yoksa hemen barışırsan oda seni suçlu bulur ve kendi ayağıyla geri geldi dengesiz biri oldugunu düşünür. Yani demek istedigim biraz agırdan sat kendini. Ve onu neden terk ettıgının arkasında dur yoksa ilerde senin yüzüne vurur erkekler böyle nankör kendimden bilirim kac kez bariştım salak gibi sart kosmadım sırf barışalım diye tekrar hatalarını yüzüne vurmadım eşime oda bunu kar bildi dahada kötüye gitti saygısızlaştı. Hakkında hayırlısı olur inşallahMaddi sorunumuz vardi. Bende cekemem deim actim davayi. Ama bosanmak istemiyorum. Ne yapacagimi bilemedim. Sizce bir bahane bulup arasam mi ne dersiniz. Ne olursa olsun. Ben ikinci evliligin daha iyi olacagini dusunmuyorum. Cunku insanlar cok nankor. Tertemiz gelin oldugum kisi ile problem yasiyorsak. Kimbilir sorunlarla bosandiktan sonra evlenegimiz kisi bizi nasil ezer
Pardon ben diger bayan arkadasa yazacaktım yanlışlık oldu sizede geçmiş olsun buarada sizin durumunuzda cok zor hemde severken ayrılmişsınız allah belasını versin böyle erkeklerin böyle insanların arkasından üzülmeyin degmez hem oglunuz yanınızda bundan daha iyi destek ne olabilir. Ama yinede olan cocuklara oluyor.. oglunuz kac yasında ve bu iki sene içinde nekadar etkilendi. Benimde 3 yasında oglum var ayrılmayı düsünüyorum ama cocugumu en cok düsünüyorum insallah fazla yara almadan atlattırız.Öncelikle beni karıştırıyorsun:). Ben deli gibi severken açıldı benim davam. Oğlumun babası beni boşamıyor diye sevgilisi intihar etti oda demekki onu seviyor onu seçti. Ben 2 yıldır ayrıyım. Benden alıntıladın diye cevap veriyorum. Belki de başkasına yazdın bana geldi.
İnan bana mutsuzsan ayrılık ödülPardon ben diger bayan arkadasa yazacaktım yanlışlık oldu sizede geçmiş olsun buarada sizin durumunuzda cok zor hemde severken ayrılmişsınız allah belasını versin böyle erkeklerin böyle insanların arkasından üzülmeyin degmez hem oglunuz yanınızda bundan daha iyi destek ne olabilir. Ama yinede olan cocuklara oluyor.. oglunuz kac yasında ve bu iki sene içinde nekadar etkilendi. Benimde 3 yasında oglum var ayrılmayı düsünüyorum ama cocugumu en cok düsünüyorum insallah fazla yara almadan atlattırız.
Sadece maddi zorluk yüzünden mi boşanıyorsunMaddi sorunumuz vardi. Bende cekemem deim actim davayi. Ama bosanmak istemiyorum. Ne yapacagimi bilemedim. Sizce bir bahane bulup arasam mi ne dersiniz. Ne olursa olsun. Ben ikinci evliligin daha iyi olacagini dusunmuyorum. Cunku insanlar cok nankor. Tertemiz gelin oldugum kisi ile problem yasiyorsak. Kimbilir sorunlarla bosandiktan sonra evlenegimiz kisi bizi nasil ezer