- 14 Eylül 2014
- 703
- 306
- 103
- Konu Sahibi Ogungelecek
-
Benim annem boşandığında dört çocuğu vardı ve aslanlar gibi başımızda durdu okudukta mesleğimizde oldu güçlüyüzde şükürMerhaba arkadaşlar.Baslikta da yazdığım gibi boşanma sürecinde evliyken kaybettiğim özgüvenimi gücümü cesaretimi tekrar nasıl kazanabilirim. Zaman zaman inanılmaz bı güç geliyor bazen de korku doluyor içim. Çocuklari düşünüyorum yalnızca.İki erkek çocuğunu tek başıma iyi yetiştirebilir miyim? Okumalarini çok istiyorum okurlar mı parçalanmış aile çocuğu olarak psikolojileri nasıl olur onlara yetişebilir miyim ruhsal olarak doyurabilir miyim vb sürekli düşünüyorum.Biri bugün bana cocuklarim çok yaramaz olduğu icin işin çok zor iyi düşün iyi karar ver dedi. Benim kararım kesin ama böyle şeylerden çok etkileniyorum yani vazgeçmek anlamında değil çocuklarım açısından karamsarlığa kapılıyorum.Ben mi çok hassasım bu durumu yaşayanlar veya çevresinde görenler anlatabilirse çok sevinirim
Ben başka şehire gidicem annemin yanına arada en az 14 saat uzaklik varÇocuklarını niye tek başına büyütesin? Bu çocuklar ağaç kovuğundan düşmedi. Babalarının çocukların tüm sorumluluğunu size yüklemesine izin vermeyin. Maddi manevi bir ihtiyaçları olduğunda babasından isteyin. Çocuklardan sizin kadar babası da sorumlu. Çocuklar için nafakanızı da alın, başka bir ihtiyacı olduğunda da söyleyin veya çocuklara söyletin, çocuk gezmek isterse ve müsait olmazsanız babasına söyleyin gezdirsin vs.
türkiyede bazı erkekler karısından boşanınca çocuklardan da boşandığını sanıyor, baba olduğunu unutmasına izin vermeyin.
Çok mutlu oldum sizin adınıza inşallah bizde öyle oluruzBenim annem boşandığında dört çocuğu vardı ve aslanlar gibi başımızda durdu okudukta mesleğimizde oldu güçlüyüzde şükür
Amiiin inşallah sağolunZaman herseyin ilaci cocuklar mutsuz bir evde büyüyeceklerine ayri ama huzurlu bir ortamda büyümeleri daha da saglikli olur. Senin icinde cocuklarin icinde hayirli olur insallah.
İnşallah siz güçlü olun yeter kiÇok mutlu oldum sizin adınıza inşallah bizde öyle oluruz
Çocugum yok ama boşandım.Hala bazen çok ıyı bazen çok kotu oluyorum.Hallederız bızler kadınız.Kadınlar çok guclu .Karamsarlıga kapılmayın.Evlıyken mutlu olmadıgınız ıcın boşanıosunuz.Merhaba arkadaşlar.Baslikta da yazdığım gibi boşanma sürecinde evliyken kaybettiğim özgüvenimi gücümü cesaretimi tekrar nasıl kazanabilirim. Zaman zaman inanılmaz bı güç geliyor bazen de korku doluyor içim. Çocuklari düşünüyorum yalnızca.İki erkek çocuğunu tek başıma iyi yetiştirebilir miyim? Okumalarini çok istiyorum okurlar mı parçalanmış aile çocuğu olarak psikolojileri nasıl olur onlara yetişebilir miyim ruhsal olarak doyurabilir miyim vb sürekli düşünüyorum.Biri bugün bana cocuklarim çok yaramaz olduğu icin işin çok zor iyi düşün iyi karar ver dedi. Benim kararım kesin ama böyle şeylerden çok etkileniyorum yani vazgeçmek anlamında değil çocuklarım açısından karamsarlığa kapılıyorum.Ben mi çok hassasım bu durumu yaşayanlar veya çevresinde görenler anlatabilirse çok sevinirim
Anne baba ayrılıyor sadece. baba hayatta ne alaka dayı ya da başka biri çocuğa müdahale edecek. annesi tek başına onlara yeter. Böyle böyle işte çocuklarımızı koruyamıyoruzHayatlarına dayı olur güvenilir yakın akraba olur bir güç simgesi yerleştirin eğer babaları bunun önemini kavrayamayan birisiyse. Hem şefkat hem biraz korku veren kişi olmak imkansız. Kendiniz için de yeni deneyimler edinin. Kurslar hobiler yeni insanlar yeni tarifler bile olur. Başarabildiğinizi gördükçe baş verirsiniz.
O kadar uzun bir mevzu ki hangi bir tarafını anlatayım. Anne ve baba çocuk için başka şeyleri simgeler. Ve simgenin hakkını veremeyen bir taraf olursa çocukların dengesinde şaşmalar başlar. Minik bir google taramasıyla dahi ne demek istediğimi anlarsınız. Baba simgelediği şeyi yapamıyorsa şerhi de düştüm.Anne baba ayrılıyor sadece. baba hayatta ne alaka dayı ya da başka biri çocuğa müdahale edecek. annesi tek başına onlara yeter. Böyle böyle işte çocuklarımızı koruyamıyoruz
Sizin konular malum. Nasıl olsa boşanmayacaksınız. Niye böyle yoruyorsunuz milleti?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?