- 24 Ekim 2014
- 59.307
- 330.217
- 698
- Konu Sahibi ImaginePerest42
Görmezden gelirsek belki yazmaktan vaz geçerHaklisiniz, gec farkettim. Eski vukuatlarini bilmiyordum ben
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Görmezden gelirsek belki yazmaktan vaz geçerHaklisiniz, gec farkettim. Eski vukuatlarini bilmiyordum ben
Kim bahsettiğiniz.? Yengeniz miEvet maalesef anayim babayim die ortalikta geziyolar. Pazartside bizim mahkeme var sorsan anneyim der..ama annelik yanindan gecmemistir. Zor durum allah yardimciniz olsun
Hayir eski esssKim bahsettiğiniz.? Yengeniz mi
Eşinizin eski eşi yani ?Hayir eski esss
Evet saolun..Eşinizin eski eşi yani ?
Allah yardımcınız olsun bu aradazor bı durum
Bende o yöndeyim evet ama babayım diye geçinenler 2 sene cocuk görmeyip sırf mahkemeye şirinlik yapmak için arada geliyo mahkemede anca bana inat velayet istiyor, kızdığım nokta bu... Doldurma olayını ben yapmam ama babası şahsiyetsiz ve anası eminim ki cocugun yatılı gittiği zamanlar yapacaktır öyle fesat insanlar. İyi niyetimden başıma gelmeyen kalmadı ve cocugum yüzünden de kalmicak
Cocuklari almak istede vermem ki. O kim oluyo 10 aylik bebegini birakip gitti emiyoken ne olabilir ya cocuklrini birakacak sahiden eski ese kızdı da mi birakti cocuklarn ne sucu vardi peki gunahi neydi soyledigi tek sey ; cocuklari istemiyorum onlar benim yuvami yıkar demesi. Yuvada yok 1 ay onla 1 ay bununla bakın kendisiyle derdim yok. Ben zaten sectigm hayati yasiyorum. Kimseyle bi derdim yok cocuklarla olmaktan buyuk zevk aliyorum uslular guzeller masumlar ben egitip ben ogretiyorum kadini tanimiyosunuz tanisaniz uvey annede kalsin cocuklar dersiniz o derece ya ben sadece boyle konular geldikce gordukce diyorum ki anne olmak isteyen bi cok kadin var. Ama neden anne olan biri bunu yapar. Ben o istesin duzgn anne olsun vlla arkadas gibi ararim sorarm cocuklarini gotururum getirirm sonucta o dogurdu. Esimden habersz gorustururum gerekirse. Ama oyle biri deil.
Öyle bsey mi geldi başınızadaha bu ne ki ,
yarın çocugun büyüyünce o benım babam tabiki gidecem görecem diye seni terk edecek
Kendimi gördüm. O zamanki ruh halimi . Kızım üç yaşındaydı altı ay ara kararda gormeyip boşandıktan sonra ceza çektirmek için her görüş gününde gelip kendi öz çocuğuna psikolojik travmalar yaşatan bir adamdan ayrıldım ben . Şimdi hiç gelmiyor çocuktan haberi bile yok yıllardır . Bence iyi bir baba ise gorussun çocuğunuza iyi gelip gelmedigini siz daha iyi bilirsinizAnne büyütsün eğitim versin baba denen şahsiyet ben babayım diyip cocuk görmeye gelsin 3 sene içinde bu ikinci görüşü olcak yarın cocuk görmeye gelecekmiş bence hakketmiyor ama hukuk olunca el kol bağlıyor. Boşanma sürecinde olan var mıkarnıma ağrılar giriyor yarın oğlum gidicek diye birde 11 saat onsuz olucam
![]()
çok şükür başıma gelmedi ama çevremde yok gördüm ,Öyle bsey mi geldi başınıza(
Babaları kadar başlarına taş da düşmüyorçok şükür başıma gelmedi ama çevremde yok gördüm ,
o yüzden boşanma evresinde kadın çocugumu vermem diye feryat ediyor sonunda çcouguna kavuşuyorr
eee sonra çocuk büyüyor o benım babam diye seni kırıyor
Babaları kadar başlarına taş da düşmüyorbiraz merhametsizim de sanirim
"Aslında ben seni çok istedim yavrum ama hep annen engel oldu. Seni çok seviyor hep görmek istiyordum. Büyüdüğünü göremedim" diye duygu sömürüsü yapıyorlar. E zaten çocukta da baba özlemi olduğu için direk babaya inanıp anneye cephe alıyorben burda çok kadına söylüyorum bırak çocuk başına kalsın senın kıymetini anlasın diyorum
allahhımmmmm begenemdim kızgınım butununa basan basana ,
arkadaş bende yazgeç demiyorum ama adamın eline koz geçiyor ben bunu çocugu alarak perişan ederim diyor
almayacan kendisi perişan olsun , çocuk bakmak kolay mı ,
"Aslında ben seni çok istedim yavrum ama hep annen engel oldu. Seni çok seviyor hep görmek istiyordum. Büyüdüğünü göremedim" diye duygu sömürüsü yapıyorlar. E zaten çocukta da baba özlemi olduğu için direk babaya inanıp anneye cephe alıyor
Iste bende bunu diyorum ne hali varsa gorsun cocuklara dokanmasin..Yazdiginiz gibiyse ben size hak veriyorum. Ilsiki yasamasi onu ilgilendirir, ama 3 cocugunu birakip kacana bende saygi duymam. Dogruya dogru. Her doguran anne olamiyor
Aynen çok doğruhehhhh ağzına sağlık aynennnn de böyle oluyor , sonra baktıkların emeklerin hayatını mahfettiğin hepsi
bir tarafında patlıyor , çünkü artık zamanı geri alamıyorsun çocuga ne anlatırsan anlat sana inanmıyor
çünkü sende iyi kötü babayı kötüleşmişsin , çocuk otomatıkman sana anneye düşman oluyor , babamı senın yüzünden göremedime dönüyor iş ,
unlar benım sadece yıllar içinde gözlemlerim ( yaş 47 bu arada )