Yasalar keskindir ruhsat sahibi şuan kim ise araba ona gider. Artı mal paylaşımı yapılmış bile değil.Babayla
Mal varligin ortak degildir, ama esinle ortak sayiliyor.. ayni sey degil yani
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yasalar keskindir ruhsat sahibi şuan kim ise araba ona gider. Artı mal paylaşımı yapılmış bile değil.Babayla
Mal varligin ortak degildir, ama esinle ortak sayiliyor.. ayni sey degil yani
Benimde araba benim üzerimeydi avukatım ihtar çekecekti vermesi için bu şekilde vermek zorunda demişti daha sonra biz anlaştık gerek kalmadı bunu sorabilirsiniz avukatınıza.
evet aracın onda oldugundan haberım var mesajlar vs delıl kullanırAraba çalınmadı, eşin yaptığı hırsızlık suçunun unsurlarını taşımıyor. Eger konu sahibi böyle bir şikayet yapıp, sonradan kocası bana iftira attı derse ceza alır. Lütfen konuş sahibini hatalı yönlendirmeyin, eğer böyle bir yolla mümkün olsaydı zaten avukatı yap derdi.
okumustum zorla almak mumkun degılmısMerhaba avukatınız bu duruma ne diyor? Konunuzun aynısı bir avukata sorulmuş, çok ayrıntılı bir şekilde cevaplanmış. Buradan konuya ulaşabilirsiniz
bende o anda sıkayette bulunsaydım olurdu belkı ama 2ay gectı uzerınden onda oldugunuda bılıyorum sonunda ben suclu druma dusmeyeyım davada olumsuz etkılerBenim kapımın önünde duruyordu akşam iş dönüşü geldim ki araba yok direkt polisi arayıp kapımın önünde duran arabam çalınmış dedim plakasını istediler ben durumu da belirttim boşanma aşamasındaki eşim çalmış olabilir diye onlar da tamam not alıyoruz sizin karakola da gidip şikayette bulunmanız gerek dedi tamam dedim gidiyorken bir memur aradı bekleyin geliyorum diye onu bekledik o memur çalıntı arabalara bakıyormuş anlat olayı hani gerçekten çalıntı mı farklı bir durum mu diye ben de olayı anlattım o da onu aradı hemen itiraf etti zaten aldığını vs karakola gittik bekledik bunu bu geldi vermek istemedi vs polisler araya girdi hanım efendi istiyor aracı getirin yoksa işleme alalım şikayetçi olacak falan bayağı olay çıkardı ama orda ama eninde sonunda getirdi bıraktı karakolun önüne ben de aldım evin önüne getirdim geri
evet yuvam dedım esım dedım sustum gormezden geldım ama suan donup baktıgımda ne kadar aptallık ettıgımı farkettım. herseye ragmen davayı beyfendının acmasıda ayrı mesele her zorlugu cek katlan anasına danasına yınede memnun edemeBalik bastan kokmusta iste.. duzelir umuduyla devam edip sabretmissin.. olsun kaybedilmis yillar degil, kazanilmis bir omur senin icin
Baba oğlundan bile araba bu şekilde aldı. Başka biriside az önce yazdı eşinden arabayı böyle almış ee daha ne.
Avukatlar herşey ile çok ilgilenmiyor. Ruhsat kiminse araba onundur.
O araba ile bir ölümcül kaza olsa konu sahibi güme gid
Baba oğlundan bile araba bu şekilde aldı. Başka biriside az önce yazdı eşinden arabayı böyle almış ee daha ne.
Avukatlar herşey ile çok ilgilenmiyor. Ruhsat kiminse araba onundur.
O araba ile bir ölümcül kaza olsa konu sahibi güme gidiyor.
avukatım bunla alakalıda dılekcede yazıcaz su gunlerde onda bu gunlerde bızde kalsın dıye sorumluluk onlarda olcak ama dılekceyı vercez de okuncakta karar cıkcakta ölme esegım olme
Karakoldan sizi yollamak için derler öyle. Avukatla gideceksiniz ancak öyle dikkate alırlar. Ruhsat sizin üstünüze ise hemen harekete geçin.yaaa ben karakola gıttıgımde boyle demedıler ama bu defa baglanırsa otopark vs ucretı de bana fazla gelır anahtarıda alıyolarmı
İşte çözüm bu aslındaAilenden birisine arabanın tutarı kadar bir senet ver, gidin senedi icraya koyun ve aracı hacizli diye bağlatın.
Karakoldan sizi yollamak için derler öyle. Avukatla gideceksiniz ancak öyle dikkate alırlar. Ruhsat sizin üstünüze ise hemen harekete geçin.
dusundum bende aslında babama kredı cektırdı sımdı odemıcem dıyor benmde uzerıme kredıler var onları baskasından borc aldık odeyemedık dıyıp yapabılırım benı magdur edıp anlasmaya gıtmemı saglamaya calısıyor ama pes etmıcem kadınları bu sekılde ezemeyecek artık erkeklerİşte çözüm bu aslında![]()
Arabayı satın ve babanıza olan borç olarak ödeyin.dusundum bende aslında babama kredı cektırdı sımdı odemıcem dıyor benmde uzerıme kredıler var onları baskasından borc aldık odeyemedık dıyıp yapabılırım benı magdur edıp anlasmaya gıtmemı saglamaya calısıyor ama pes etmıcem kadınları bu sekılde ezemeyecek artık erkekler
Evlilik bitiyor,bu kadar sorun var.
Sen hala arabayla bir tur atayim derdindesin..
kesınlıkle ılk ay cok kötu gectı annemlerde odama gırıyorum odamdan cıkıp ıse gıdıyordum kımseyle gorusmek konusmak ıstemıyordum allah kımsenın yuvasına huzursuzluk vermesın cok zor ama 2. ayı gectım suanda gozum acıldı hergun aglamaktansa 1 ay agladım suan cok rahatım ama elım kolum baglı oturmak ıstemıyorum evde 50 grm bılezıgımı bıle aldı ses etmedım ama yeter yanıKadının derdi gezmek değil ki nasıl bir anlama biçimi bu?
Kadın kendisine yapılanı hazmedemiyor, kendi hakkı olanı istiyor haklı olarak.
Ayrıca bitiyorsa evliliği demek ki üzülmeye değer değilmiş gezsin tozsun kafasını dağıtsın daha iyi değil mi?
Karalar bağlayıp yas mı tutsun?
Ya bazen gerçekten şurada yapılan yorumlara tahammül edemiyorum nasıl bir mantık bu?kesınlıkle ılk ay cok kötu gectı annemlerde odama gırıyorum odamdan cıkıp ıse gıdıyordum kımseyle gorusmek konusmak ıstemıyordum allah kımsenın yuvasına huzursuzluk vermesın cok zor ama 2. ayı gectım suanda gozum acıldı hergun aglamaktansa 1 ay agladım suan cok rahatım ama elım kolum baglı oturmak ıstemıyorum evde 50 grm bılezıgımı bıle aldı ses etmedım ama yeter yanı
Senin üstüneyse çalıntı olarak emniyette git bildir arabayı hemen sana teslim edilir bi yakınımda aynen bu olayı yaşadı ve arabayı aldımerhaba arkadaslar bosanma surecındeym esım evden gıderken arabayı aldı yedek anahtar ruhsat vs 2 aydır da kacırıyor. cok zor zamanlardan gecerek esımın dukkan acmasını saglayıp tam rahat edıcez derken aksıne adam araba ev gıbı karıyıda degıstırmeye karar verdı sorun aılesıydı buzamana kdar ama parayı bulmus olması da buyuk etken tabı.
aılesının hıc bır yararını gormemısken bız durumu duzeltınce akbaba gıbı cöktuler herneyse sorum su arabayı nasıl alabılırım karakola gıttım ortak mal oldugu ıcın alamıyorum esımden harıc aılesıde kullanıyor delırıyorum bır tek emeklerı yokken buna hakları yok dılekceme yazıcam benımde kullanma hakkım var dıye baska bır fıkrı olan varmı
oyle zaten allaha sukur calısıyorum kımseye muhtac degılım hakkım olanı da sonuna kadar cabalayıp alıcam kımse kusurabakmasın kadınları parasızlıkla bosanmakla magdur etmeye calısıp korkutamazlarYa bazen gerçekten şurada yapılan yorumlara tahammül edemiyorum nasıl bir mantık bu?
Araba sizin mi? Sizin..
Karşıdaki ş....z gününü gün ederken sorun olmuyor da siz arabamı kullanamıyorum deyince mi sorun oluyor?
Sorsanız güçlü kadın olmaktan dem vururlar ama daha şurada boşanıyorsunuz diye gezme hakkınıza/ihtimalinize bile laf sokarlar.
Düşün, kardeşim gezme tozma derdine, hakkınız olan malın derdine düşün tabi ki.
Zaten evliliğiniz karalar bağlayacak kadar güzel durumda olsa ayrılıyor olmazdınız.
Gezmek yaşamak şuan en çok sizin hakkınız bunun içinde kimseye hesap vermeyin.
Hay o polisin ben. Kardeşim ruhsat üzerime nasıl yapamıyorsun. Direk amirinizle görüşeceğim diyin. Cimer ie şikayet edin işlem yapmıyorlar diye. Siz şikayetçi siniz ve en azından bir tutanak tutmak zorundalar. Siz tutanak hazırlatın ve polis işlem yapamayız diyerek beni geri yolladı diye imza altına aldırın. Şakamılar yaahhh bunu cok ıstıyorum varya nasıl delırırlerrr ahh ahhh bunun ıcın ugrastım esım sehr dısındayken ama polısbısı yapamayaz dedı dırek alabılseler ne guzel olurdu
bı kac gun snra gıdıcem karakola tekrar denıcem sansımıHay o polisin ben. Kardeşim ruhsat üzerime nasıl yapamıyorsun. Direk amirinizle görüşeceğim diyin. Cimer ie şikayet edin işlem yapmıyorlar diye. Siz şikayetçi siniz ve en azından bir tutanak tutmak zorundalar. Siz tutanak hazırlatın ve polis işlem yapamayız diyerek beni geri yolladı diye imza altına aldırın. Şakamılar ya
Arabayı ailesinden biri kullandığı zaman ihbar etseniz.cok sacma adalet sıstemımız malesefanlatamıyorum derdımı esınız dıyıp kapatıolar konuyu bosanıyoruz dıyorum kacırıyor dıyorum yok anlamıyuorlar