Hangi adalet? Bir de şey derler ya hukuk kadınlardan yana!!!!cok sacma adalet sıstemımız malesefanlatamıyorum derdımı esınız dıyıp kapatıolar konuyu bosanıyoruz dıyorum kacırıyor dıyorum yok anlamıyuorlar
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hangi adalet? Bir de şey derler ya hukuk kadınlardan yana!!!!cok sacma adalet sıstemımız malesefanlatamıyorum derdımı esınız dıyıp kapatıolar konuyu bosanıyoruz dıyorum kacırıyor dıyorum yok anlamıyuorlar
Neden dert olmasınmış ki niye senin kazandığın emek verip aldığın arabanın üstüne çökecekler pek ala bir dert bu.k
cok uzun olmasın dıye konunun tamamnını anlatmadım arkadasım araba degıl dert anlatayım ıstersen
Ne yapsın şerefsiz kocasının ardından mi ağlasın neyi dert etsin neden beni terk ediyor diye dovunsun mü kazandığı hakkı olan malı kaçırılıyor siz olsanız aman ev bark araba mal umrumda değil kocam elden gidiyor diye ona mi yanarsinizEvlilik bitiyor,bu kadar sorun var.
Sen hala arabayla bir tur atayim derdindesin..
Herkes bol keseden konuşur. Sizi ben çok iyi anlıyorum. Cok takılmayın olumsuz yorumlara. Senin kazandığını onlar neden yesin. Alamazsan da uğraş.pisliklerle.insallah alırsın bu arada.ve arkadaslar babamın cektıgı kredıyı ve bendekı kredılerı odemıcem dıyıp benı magdur etmeye calısıyor adam zor zamanında aılenın yapmadıgıı yapmıs sana 60 yasındakı adama borc takıyosun nasıl sındıreyım bunları
Hepsini okumadan yazmayin derim..Neden dert olmasınmış ki niye senin kazandığın emek verip aldığın arabanın üstüne çökecekler pek ala bir dert bu.
Ne yapsın şerefsiz kocasının ardından mi ağlasın neyi dert etsin neden beni terk ediyor diye dovunsun mü kazandığı hakkı olan malı kaçırılıyor siz olsanız aman ev bark araba mal umrumda değil kocam elden gidiyor diye ona mi yanarsiniz
Yedek anahtar varsa evin önünden alınortak mal dıyolar banada ortak ama bısey yapamıyoruz ne sacma kım calarsa onun hakkımı yanı nasıl bısey bu
Aynen oyle oluyormus poliste oyle soyledı yedek anahtarıda yok malesef yenı ruhsat cıkartıp yedek anahtar cıkartsamunya pra en iyisi mahkeme kararını beklemek olucakSimdi Araba ortak mal ise sayet,esin babasi kullanirken ihbarin yapilmasi olasi degil sanki.
Yani es ,babama kullanmasi icin anahtari ben verdim derse o is yatar duz bir mantikla.
Arabanın gitmesi lazımmıs biz ruhsattaki bilgilerle cıkar belki diye dusundum ama bmw yapmıyormus bu sekılde arabayı ıstıyormjsArabanın yedek anahtarı sende mi ?
Eğer öyle ise arabanın da nerede olduğunu biliyorsan al arabayı çek kapının önüne
Pardon yedek anahtar da bu şerefsizdeymiş.
Ya acaba arabalara anahtar yapmak için ruhsat çıkarsan yaparlar mı öyle
Konusmalarımız var ve ıkı kere karakola gittim sımdı calıntı desem dicekler gecen geldimiz ne alaka calıntı vs 2 ay oldu bıdeAraba ortak ama kadın kullanamıyor,şikayet edemiyor,bu kadar saçma bir durum olamaz.
Bir kaç arkadaşın yazdığı gibi çalındı diye ihbar ederdim ben olsam.Avukata bunu sorun, ne diyecek bakalım.
Polisler sizinle kafamı buluyor. Avukat arkadaşa sordum. Savcılıktan arabayı bağlatır bilir dedi. Ruhsatlı aracım bende değil boşanma davam olan şahış götürdü derse yardımcı olurlar dedi
Zaten mal paylaşımı dava sonrasının işi
YAA KIM DEDI SAVCILIGA GIDICEM AVUKATIMLA SIKAYET EDICEMSavcılığa gidip arabanın size getirilmesi için şikayette bulunmanız gerekiyormuş. Polisler sizi başından atıyor.
bmw olarak bakmıyorum desem yanı soyle soylım 5 yıl boyunca kımseden tek kurus gormemıssın (borc olarak bıle verılmemıs) hatta bıkere tl ıle borc aldık dolar yukseldı dıye dolar bozup vermıstım denıldı 300 tl fazla gerı odeme yaptık hepsıne susmusuz suanda 1 tl lık bırsey bıle olsa onların hakkı olmadıgı ıcın zoruma gıdıyor. esım kullansa zoruma gıtmez ama onlara vermesı vs delı oluyorum.Oha hem de bmw mi?Başta okurken aman canım nolcek 500- 600 lük bı arabadır davayı beklesin diyodum ama bmw ise iş degişir. Ben olsam bı gece yakarım gizlice arabayı , yakarım ama sana yar etmem gibi bir barzoluk değil de kasko parası size ödenecek nasılsa yeni güzel bişey alırsınız hatta ev bile alırsınız.bmw bu ya verilir mi kayinlarin eline, insan gece uyuyamaz valla, haklısın
Polis seni başından atıyor. Avukat arkadaşa dedim oda polis ilgilenmiyorsa savcılığa şikayet etsin dedi.YAA KIM DEDI SAVCILIGA GIDICEM AVUKATIMLA SIKAYET EDICEM
Bakın araba yasal olarak sizde kalması gerekiyormuş. Mahkeme mal paylaşımı yapmamış.Savcılığa gidip arabanın size getirilmesi için şikayette bulunmanız gerekiyormuş. Polisler sizi başından atıyor.
araba senin uxeriniyse baglarlar ama ikinizin uzerineyse baglamazlar . acik ve net bir sekilde araba kimin uzerine ?benım uzerıme ama esımde sonucta orda soyleyıp ıkna edebılır baglarlarmıkı
beenım uzerımearaba senin uxeriniyse baglarlar ama ikinizin uzerineyse baglamazlar . acik ve net bir sekilde araba kimin uzerine ?
e gir sikayet et bosanma asamasindayim usgumdeki arabayi kacirdi de , o karakol seni dinlemiyosa otekine git , ara polisi telefindan sikayet et, savciliga git buraya yazana kadar 50 tane sey yapabilirdin biďe avukatin var ne ise yariyo bu avukat.ikinizde bir alemsinizbeenım uzerıme