boşanma surecınde uzerıme kayıtlı aracı kacırıyor

merhaba arkadaslar bosanma surecındeym esım evden gıderken arabayı aldı yedek anahtar ruhsat vs 2 aydır da kacırıyor. cok zor zamanlardan gecerek esımın dukkan acmasını saglayıp tam rahat edıcez derken aksıne adam araba ev gıbı karıyıda degıstırmeye karar verdı sorun aılesıydı buzamana kdar ama parayı bulmus olması da buyuk etken tabı.
aılesının hıc bır yararını gormemısken bız durumu duzeltınce akbaba gıbı cöktuler herneyse sorum su arabayı nasıl alabılırım karakola gıttım ortak mal oldugu ıcın alamıyorum esımden harıc aılesıde kullanıyor delırıyorum bır tek emeklerı yokken buna hakları yok dılekceme yazıcam benımde kullanma hakkım var dıye baska bır fıkrı olan varmı
Avukatiniz var mi

Kadının derdi gezmek değil ki nasıl bir anlama biçimi bu?
Kadın kendisine yapılanı hazmedemiyor, kendi hakkı olanı istiyor haklı olarak.
Ayrıca bitiyorsa evliliği demek ki üzülmeye değer değilmiş gezsin tozsun kafasını dağıtsın daha iyi değil mi?

Karalar bağlayıp yas mı tutsun?
İlk postu okuyup yazmasaydin keske :) Gerisine de baksaydin bir zahmet..
Ayrica ben ne arzu edersem onu dusunmekte ozgurum..
Senin dusuncene de saygi duyuyorum.
Nasil bir anlama(yazilanlarin butunune hakim olmadan) bicimi diye bende sana sorabilirdim ama kendime yakistiramadim.. :)
Farki dusunceleri de kabul etmek lazim gelir elestiriden ziyade,zaten konu sahibi anlamis beni.

Son düzenleme:
i
Nasil bir anlama(yazilanlarin butunune hakim olmadan) bicimi diye bende sana sorabilirdim ama kendime yakistiramadim.. :)
Farki dusunceleri de kabul etmek lazim gelir elestiriden ziyade,zaten konu sahibi anlamis beni.
ilk etapta on yargı ıle yaklastınız bende hoslanmamıstım yorumunuzdan ama sonrasında kendımı yasadıklarımı bıraz olsun anlattıgımda sızde benı anladınız :) paranın satın alamayacagı seyler var hayatta (ornek bebek ıstedım 2 yıl tedavı gordum sunya para verdık ama olmadı hersey ypara degıl ALLAH ISTERSE OLUR ama bazı sonradan gorme para delısı ınsanların hakkından bu sekılde gelınıyor bende o yuzden hakkımı alarak onları gece uykularından edıcem :):)) zaten baya bunalımdalar arabayıda alırsam daha cok bunalıma gırerler :)

ilk etapta on yargı ıle yaklastınız bende hoslanmamıstım yorumunuzdan ama sonrasında kendımı yasadıklarımı bıraz olsun anlattıgımda sızde benı anladınız :)
E ablacim,simdi uzeri kapali anlatirsaniz anlasilmaz ki o..
Akici bir uslupla,aciklayici bir bicimde anlattiginiz icin anladik..
Sen konuyu acan oldugun icin,ben ana konuyu temel alirim..
Derseniz ki su,bu yuzden oldu,biz de ona gore devam ederiz..
Benim olayim birakin arabayi neyiniz varsa karsidakine yedirmemeniz seklinde..
Yeme ihtimali varsa da burnundan getirin.

Evlilik bitiyor,bu kadar sorun var.
Sen hala arabayla bir tur atayim derdindesin..
Ne saçma yorum ya
Kadin o kadar emek vermiş neden hakkını ayrılmak üzere olduğu esine veye ailesine yedirsin tek kuruşlarinı görmediği halde
Bana yorumunuz çok saçma geldi
Ayrıca hep söylerim hanımlar kimseye güvenmeyin kendinizden başka herkes gider kendinizi dusunun

i

ilk etapta on yargı ıle yaklastınız bende hoslanmamıstım yorumunuzdan ama sonrasında kendımı yasadıklarımı bıraz olsun anlattıgımda sızde benı anladınız :) paranın satın alamayacagı seyler var hayatta (ornek bebek ıstedım 2 yıl tedavı gordum sunya para verdık ama olmadı hersey ypara degıl ALLAH ISTERSE OLUR ama bazı sonradan gorme para delısı ınsanların hakkından bu sekılde gelınıyor bende o yuzden hakkımı alarak onları gece uykularından edıcem :):)) zaten baya bunalımdalar arabayıda alırsam daha cok bunalıma gırerler :)
Hiç acıma sana insaf etmeyene etmiceksin iyi niyet göstereceksiniz iyi insanlara

i

Çok geçmiş olsun umarım boşanma süreciniz maddi manevi dilediğiniz gibi sonuçlanır.
4. sayfada evlilik hikayenizi okudum, aslında balık baştan kokmuş, hayat bize bazı adımları hiç atmamamız için işaretler gösteriyor lakin biz ya görmüyor veya görmezden geliyoruz, gerçi olmuşa yapacak bir şey yok ama keşke baştan itibaren siz ve aileniz bu kadar anlayışlı ve maddi manevi verici olmasaydınız:(

E yazdiklarimin butununu okumamissin ki..
Kendince gorev vehmedip kosusturmussun :)
O yorum beni baglar..Begenmiyorsanda begen butonundan yapistirip gec.
Tartisma ciksin nemalanayim cabasi seninkisi.. :)

Arabanın nerde olduğunu biliyor musunuz?

Madem kapanın elinde kalıyor, gece bekleyin takın anahtarı sizin evin önüne çekin.

Başka bir fikir de arabayı KP kullanıyorsa o kullanırken şikayet edin arabamı çaldı diyin :KK50:Avukatınız nerde, neden çalıntı ihbarı yapmıyor?

Arabanın nerde olduğunu biliyor musunuz?

Madem kapanın elinde kalıyor, gece bekleyin takın anahtarı sizin evin önüne çekin.

Başka bir fikir de arabayı KP kullanıyorsa o kullanırken şikayet edin arabamı çaldı diyin :KK50:Avukatınız nerde, neden çalıntı ihbarı yapmıyor?
Simdi Araba ortak mal ise sayet,esin babasi kullanirken ihbarin yapilmasi olasi degil sanki.
Yani es ,babama kullanmasi icin anahtari ben verdim derse o is yatar duz bir mantikla.

Son düzenleme:
E yazdiklarimin butununu okumamissin ki..
Kendince gorev vehmedip kosusturmussun :)
O yorum beni baglar..Begenmiyorsanda begen butonundan yapistirip gec.
Tartisma ciksin nemalanayim cabasi seninkisi.. :)
Hayir canim neden tartışalım
Ben hemcinslerimle tartışmam kadının kadından başka dostu olmaz hanımlar

Madem ruhsat sizde, arabayı satın konu sahibesi. Kardeşinize satamaz mısınız? Ondan sonra o da gider çalıntı şikayeti yapar.
Bu durumda da boşanma davası açıksa konu sahibinin eşi mal kaçırıyor diye konu sahibine dava açabilir. Tabi araç parasının ancak yarısını talep edebilir diye düşünüyorum.

Konuya verdiğiniz ilk tepki açık..
Sonrasında tutumunuzu karşılıklı konuşarak yumuşatmış olabilirsiniz durumu fakat ilk yargınız açık değil mi?
Bazen yazdıklarımızın karşıdaki insana ne şekilde etki edeceğini bilmiyoruz o yüzden kırk kere düşünüp bir kere konuşmak gerekli.

Farklı düşünce değil mevzu bir insanın bu kadar kolay yargılanması.

Konuya verdiğiniz ilk tepki açık..
Sonrasında tutumunuzu karşılıklı konuşarak yumuşatmış olabilirsiniz durumu fakat ilk yargınız açık değil mi?
Bazen yazdıklarımızın karşıdaki insana ne şekilde etki edeceğini bilmiyoruz o yüzden kırk kere düşünüp bir kere konuşmak gerekli.

Farklı düşünce değil mevzu bir insanın bu kadar kolay yargılanması.
Ben fikirlerimi yazamiyorum.
Yorum istemeyen..Rahatsiz olan,farkli goruslere kapali olan,buna tahammulu olmayan konu acmaz zaten.
Ben kimseyle konusarak goruslerimi degistirmedim..
Yumusatma gibi bir durum da soz konusu degil.
Konu sahibi atmis oldugu ilk postun ardindan durumu net bir sekilde aciklayinca,kalan mesajlarimi bu aciklamalari gozeterek yazdim.
Tekrar soyluyorum,yazdiklarim beni baglar.
Kolay etkilenecek kisiler uygun bir mecra degil zaten burasi..
Benim dedigim dogrudur seklinde genel gecer bir yargi da yok..
Bu sadece fikir..
İsteyen begenir,isteyen begenmez.İlla bunu yapin seklinde bir dayatma veya zaruret hali de yok zaten.
Misal bu konuyla alakali benden alinti yapmak haricinde bir postunuz olmussa oda sizi baglar..
Dogrudur veya yanlistir(kime gore neye gore)..Acikcasi sizin yanitiniza da bir yargi gozuyle bakmam..Oyle bir anlam yuklemem.

merhaba arkadaslar bosanma surecındeym esım evden gıderken arabayı aldı yedek anahtar ruhsat vs 2 aydır da kacırıyor. cok zor zamanlardan gecerek esımın dukkan acmasını saglayıp tam rahat edıcez derken aksıne adam araba ev gıbı karıyıda degıstırmeye karar verdı sorun aılesıydı buzamana kdar ama parayı bulmus olması da buyuk etken tabı.
aılesının hıc bır yararını gormemısken bız durumu duzeltınce akbaba gıbı cöktuler herneyse sorum su arabayı nasıl alabılırım karakola gıttım ortak mal oldugu ıcın alamıyorum esımden harıc aılesıde kullanıyor delırıyorum bır tek emeklerı yokken buna hakları yok dılekceme yazıcam benımde kullanma hakkım var dıye baska bır fıkrı olan varmı
Allah a havale et bol bol dua et. İnan başka bişey gelmiyor aklıma.uc kusurluk insanalri hayatımıza sokup adam ediyoruz sonra bi tarafları kalkıyor. Aynı şeyleri yaşadım neredeyse. Ailesi destek olmadı ki vardı. Haaa ben de istemedim istemem de zaten ne versin ne lafını etsinler dedim. Ama karaktersiz insan para için beni yıllarca ayakta uyutmus. Karısını dolandırmış ya şaka gibi. Dengini bulup alacaksın yoksa ömür boyu bekar duracaksin.simdi de boşanmaya uğraşıyorum. Boşanmak istiyor ama hiçbir şeyi kabul etmiyor ve nedense dava uzasın diye yirtiniyor.

Back
X