BOŞANMA SÜRECİNDE YAŞADIKLARINIZ

Truelove99

Üye
Kayıtlı Üye
27 Mayıs 2018
248
160
23
35
Herkese merhaba bayanlar.Ben boşanma sürecindeyim şuan ama etrefımdakilerin dedikodusu herkesin biz demiştik biliyoduk başından beri belliydi boşanacağını böyle olacağını demesi vs...artık o kadar bunaltıllar ki psikolojim bozuldu.ailemin yanındayım şuan gelen bişey diyo giden bişey. Ben evliliğimi ailemin istemediği biriyle evlenerek yaptım çok direttim.insanların kendini ve çocuklarını bu kadar kusursuz görmeleri ve kendilerinden büyük laf etmeleri kendinden emin olmaları beni çok bunalttı.Allahın gücüne gitmesin ama sizde yaşarsınız inşallah demekten kendimi alıkoyamıyorum. Hepimiz insanız ve dünyada herşey insanlar için. Ben iyi niyetinden kandırıldım kullanıldım ama bu herkesin ağzına sakız malzeme olamamı gerektirmez ki. Burda sizlerle paylaşmak istedim içim çok sıkılıyo bu duruma ve yaşımda 29 bir daha evlenip mutlu bi yuva sahibi olurmuyum kafama takılıyo ve sizin tutumunuz nasıldı bu tarz kişilerle karşılasınca neler yaptınız?

Böyle bir durum yaşamadım ama daha 29 yaşındasınız ,elbette mutlu bir yuva kurabilirsiniz. İnsanlar konuşur, bazıları birilerinin bir eksiği gediği çıksada bize de konuşacak mevzu olsa der, gerekene gerekli cevabı verin ama sizde yaşarsınız inşallah demeyin yinede. Daha güzel günleriniz olsun inşallah.

Benim arkadasimda yasadi aynisini bosandi simdi 2yillik evli Allah bozmasin cok mutlu oda senle yasit hic kafana takma cok konusanlarada cevaplarini ver agizlarini acamazlar bidaha

bende by surecten azda olsa gectim evliyiz esimle hersey duzeldi daha iyiyiz simdi iyiki o sureci yasamisiz dedigim gunler oldu herkes konustu unutuldu 5 yillik evliyim simdi tup bebek yapiyoruz bu da duyulunca cok konusulacak ve unutulacak 7 gunde pozitif aldim cok sukur dedigim gibi konusulur unutulur kafaniza cok takmayin kafanizda bittiyse sizin icin bitmistir by surecte sakin olun ve yasiniz da daha cok genc

İyi dilekleriniz için teşekkürederim.Bazen yaşadıklarım allahın imtihanıydı diyorum allahım ne verecekse hayırlısını versin yoruldum dünyadan.intiharı bile düşündüm.

O konuşanlara işiniz yokmu işinize bakın size ne bnim hayatımdan boşanmak bnim hobim yine yapacam de. Millet kafayı yemiş ya daha gencsiniz umarım daha güzel bi evlilik yaparsınız takmayın kafanıza

Sen yinese beddua etme Allaha havale et derim
Neden mutlu olamayasın daha gencsin yahu otuz küsürlerimde evlendim bişey kaybettigimide sanmıyorum aile baskısı toplum baskısı olmasa sanırım hic evlenmezdimde :)

Çok doğru söyledikleriniz ama kendilerini niye bukadar kusursuz görüyolarki? insan olmadıkları için heralde:KK9:

Herkese merhaba bayanlar.Ben boşanma sürecindeyim şuan ama etrefımdakilerin dedikodusu herkesin biz demiştik biliyoduk başından beri belliydi boşanacağını böyle olacağını demesi vs...artık o kadar bunaltıllar ki psikolojim bozuldu.ailemin yanındayım şuan gelen bişey diyo giden bişey. Ben evliliğimi ailemin istemediği biriyle evlenerek yaptım çok direttim.insanların kendini ve çocuklarını bu kadar kusursuz görmeleri ve kendilerinden büyük laf etmeleri kendinden emin olmaları beni çok bunalttı.Allahın gücüne gitmesin ama sizde yaşarsınız inşallah demekten kendimi alıkoyamıyorum. Hepimiz insanız ve dünyada herşey insanlar için. Ben iyi niyetinden kandırıldım kullanıldım ama bu herkesin ağzına sakız malzeme olamamı gerektirmez ki. Burda sizlerle paylaşmak istedim içim çok sıkılıyo bu duruma ve yaşımda 29 bir daha evlenip mutlu bi yuva sahibi olurmuyum kafama takılıyo ve sizin tutumunuz nasıldı bu tarz kişilerle karşılasınca neler yaptınız?
30 yasında boşandım
4 sene evli kaldım
Konu açılınca kimseye birşey anlatma
Anlaşamadık bitti de
Detaya girerlerse konuşmaya gerek YÖK de sustur insanları
34 de yeniden evlendim
Suanda 39 um
Bebeğimiz olacak
:)

bende 30 yasindayim 2 gun once bosandim.
suan evliligi dusunmuyorum ama nasiptir hayat yalniz gecmez insallah seninde nasibinde cok iyi biri cikar.. ben esime cok cok guveniyodum sonu iste boyle oldu ortada birakti benii surwkli bosanalim diyip durdu

Bende 9 yıl evli kaldıktan sonra boşandım, elbette bi müddet konuşuluyor, sonuçta yeri geliyor bizlerde yeni bi durum olduğunda konuşuyoruz fakat bi müddet sonra olay kapanıyor bi yenisi geliyor. Yani konuşmaları çok normal takılma onlara anlaşamadık bitti de, yeter. Şimdi çok şükür mutluyum allahım iyi insanlarla karşılaştırsın ve ikinci baharımızda inşaallah mutlu olalım:)) bu arada bende 30 yaşındayım :KK37:

Buyur bir tane benden daha. Çok zor arkadaşım. Herkes söyledide ben körmüşüm sadece. Şimdi herkes ben demiştim been demiştim diyor. Evet demiştinizde göremedim yani öleyim mi! Aşılır inşallah bunlar çok zor dönemler rabbim her zorluğa kolaylık versin inşallah

allah hepimizin yardimcisi olsun
nebi yildizin bir kitabi var hayellerin allaha emanet diye ben bir ara okumstm cok guzeldi sizlerinde okumasini tavsiye ederim
tekrar okucam

allah hepimizin yardimcisi olsun
nebi yildizin bir kitabi var hayellerin allaha emanet diye ben bir ara okumstm cok guzeldi sizlerinde okumasini tavsiye ederim
tekrar okucam
Yaaa bende çok sevdim o kitabı banada buradan bir üye tavsiye etti belkide sizmişsinizdir :) aldım hemen okudum altını bol bol çizdim hatta arada rastgele açar okurum sayfaları .ok güzel

Boşanan çoğu kadın hemen hemen aynı şeyleri yaşıyor maalesef. Bana da bi kaç arkadaşım bu cümleyi kurmuştu. Duymamaya çalış. Söyleyenlerin karşısında dik dur, denedik olmadı dersin. Keşke böyle insanlar olmasa ama var maalesef. Yaşın çok genç Allah bundan sonra iyi insanlarla karşılaştırsın.

Back
X