BOŞANMA SÜRECİNDE YAŞADIKLARINIZ

Ben aynı yoldan geçtim. Damdan düşenin halinden damdan düşen anlar...
27 yaşımda yapayanlız kaldığımı ve ömrümün sonuna kadar böyle olacağını sandım.
Sonra dedim ki ne yapıyorum ben kendime?
Öncelikle ben sizden farklı olarak kimseye bir şey anlatmadım çevrende ailemde. Bitti gitti dedim. Mesela yeni iş yerlerimde kimseye söylemedim felan...
Sonra şimdiki eşim çıktı karşıma 1 sene içinde evlendik. 30. Yaşımı evli kutladım😊
Şimdi 2,5 sene maşallah diyorum ama öyle mutlu huzurluyum ki.
Eski duygu ve üzüntülerimin aksine diyorum ki iyi ki yaşamışım o süreçleri. Allah önce sınamış sonra mükafat olarak eşimi çıkartmış karşıma diyorum.
Üzme kendini lütfen. Bunların geçici zamanlar olduğunu unutma.
Boşanmış olman senin kıymetini azaltmaz. Sen özelsin, güzelsin.
Elbette her şey yoluna girecek, o kalp daha güzel çarpacak üstelik hakettiği şekilde. Kendine zaman tanı sadece😘

Canım konuşulur konuşulacak. Bizim toplum böyle. Ama en sonunda senin konunda unutulacak başka şeyler konuşulacak. Zamanla kimse konuşmaz olacak. Sabır diliyorum. Şu an ikinci evliliğe kendini şartlandırma. Olacaksa zaten seni bulur. Bir müddet kendine gel. Farketmeye bilirsin ama yeni bir hata yapmaya daha açık olursun.

Ben de benzer durum yaşadım ama olumlu yönde. Benim tarafimdan duyan herkes geç bile kaldın sana yakışmıyordu seni hakketmiyordu gibi şeyler söyledi. Kısacası çevrem destek oldu kimse üzecek şeyler söylemedi. Sizin çevreniz sanırım sizi üzmekten çekinmiyor. Kulağınızı tıkayın söylenenlere. Bu konuda yorum yapmamalarını isteyin. Insanlar siz ne kadar izin verirseniz o kadar üstünüze gelir. Dik durun. Dogru ya da yanlış siz yaşadınız. Geçmişi bir kenara bırakıp o
önünüze bakın.

allah buyuktur dunyanin sonu degil insallah hepimz cok mutlu oluruz ben inaniyorum..suan kotuyum psikolojik acidan iyi degilim ama iyi olucam ya yasicam bu hayati doya doya.. pes etmicem birgun bende hzuurlu mutlu en onemlisi icim ruhum feraha kavuscak

15 yıllık evliliğimi 4 yıl önce sonlandırdım tüm söylenenlere kulaklarımı tıkadım kimseyi umursamadım kendime yeni bir hayat kurdum üstelik o zaman 5 yaşında bir oğlum vardı şimdi 9 yaşında
2. evliliğimi yapalı da 2 yıl oluyor korkmayın kimseye aldırış etmeyin mantıklı kararlar alarak yolunuzu çizin yaşınız çok genç daha Rabbim iyilerle karşılaştırsın inşallah

Ben de aynı durumdan geçtim böyle olacağı belliydi diye konuşan çok oldu ama konuştuklarına pişman etmekten geri de durmadım. Hayat benim, gece yastığa koyduğum baş benim KİME NE ? Benim rızkımı kimse vermiyor, boşandıysam yine ayaklarım üstünde kendim duruyorum. Sizi aşağı çekecek moralinizi bozacak yorumlar yapanları siz de öyle bir bozun ki bir daha yeltenmesinler. Bu utanılacak birşey değil ben de çok saftım iyi niyetim yüzünden eşim tarafından kandırıldım kullanıldım ama inanın şeytanca davransaydım Allaha hesap veremezdim. Herşeyde bir hayır vardır. Mutluluk yaşla değil en güzel zamanda gelir inşallah :) Kalbinizi ferah tutun herşey bizim için yeni başlıyor belki de :)

evet gördük iğrenç yüzlerini.allah birdahada göstermesin ne onları ne onlar gibi olanı.rabbim herkesin gönlüne göre versin:dua::dua::KK49:

Back
X