Herkes hersey unutulur uzulme
Zamanla gececek insallah
Kendine is ugras hobi bul vakit gecir
Ayrilmasan her gun uzulecektin
Ama simdi bir sure
Zaman gerçekten herseyin ilacı...Ne büyük acılar unutuluyor.Tabi ki geçecek.Ama zaman işte.Bol bol dua edin.Allah emin olun cevap verecektir.Kalbinizin sızısı biran önce geçsin inşallah.Bende evlilik amacı ile biriyle görüşüyorum 4.ayın içindeyiz.Ama o kadar yavaş ilerliyor ki.Böyle sizin ilk tanıştığıniz günler gibi tozpembe degiliz Ama bazen diyorum ki ilk basta mutlu olup sonu mutsuzluk olacaksa böyle olsun...
Hayat bu hersey bizler için. O yüzden güçlü olmalisıniz.Bir odaya kapanıp kendinizi dinlemeyin.Bir aktiviteniz olsun.Kendinizi çok yorun.Aksam yatağa girdiginizde onu düşünecek haliniz olmasin
Bakın gerçekten sizi anlayabiliyorumm Belki evlenip boşanma atlatmadim çok sukur ama kalbinizin sızısın anlayabiliyorum.Çok büyük şeyler yaşadım hayatta.Dibi gördum resmen.Çok kötü çok gucsuz olduğum zamanlarda oldu.Ama bu zamanlarda hep Rabbimden uzak olduğumu farkettim.Bu hayatta hersey bizler için.Geniş düşünmeye bakın. Hayatimi mahvetti nefret ediyorum vb.şeyleri söyleyip durmayın.Bunlar sizi bitirir.Aklınıza geldiğinde Allaha sığınin dua edin.Bu da geçecek deyin.Bu geceki duamda sizde olacaksınız.Rabbim yardımcınız olsun.Cok haklisiniz basta toz pembe olup ardindan kabusa donusmesinden ise yavas ve emin adimlarla ilerleyin. Biz her seyi cok cabuk ve hizli yasadik, belki bu yuzden her sey bu kdr cabuk tukendi. Allah herkesin hakkinda hayirlisini nasip etsin. Zit kutuplar degilseniz ins anlasirsiniz, Allah sizede hayirlisini nasip etsin es secimi cok onemli, sevmek cok guzel olsada bir yerde yetersiz kaliyor. O benim ilk askimdi her fedakarligi yapip evlendik herkese ragmen, hata bende ki beni gercekten oldugum gibi sevdigine inandim. Nasip kismet sinavim boyleymis, ins bir an once kurtulurum ondan cunku onu ne kdr sevdiysem vaktinde bugun ondan o kdr nefret ediyorum, mutlu ve huzurlu olmamak icin hic bir sebebimiz yoktu, maddi manevi her seyimiz vardi ama elindekilerin degerini bilemedigi icin nefret ediyorum ondan, her seyi mahvetti.
Bakın gerçekten sizi anlayabiliyorumm Belki evlenip boşanma atlatmadim çok sukur ama kalbinizin sızısın anlayabiliyorum.Çok büyük şeyler yaşadım hayatta.Dibi gördum resmen.Çok kötü çok gucsuz olduğum zamanlarda oldu.Ama bu zamanlarda hep Rabbimden uzak olduğumu farkettim.Bu hayatta hersey bizler için.Geniş düşünmeye bakın. Hayatimi mahvetti nefret ediyorum vb.şeyleri söyleyip durmayın.Bunlar sizi bitirir.Aklınıza geldiğinde Allaha sığınin dua edin.Bu da geçecek deyin.Bu geceki duamda sizde olacaksınız.Rabbim yardımcınız olsun.
Inşallah tez zamanda boşanırız
Bir zamanlar sevdiğin insanın şimdi zerre önemli olmaması acı
Bende sizinle aynı durumdayım
Boşanma süreci
Ama herkesin dediği zaman lazım
Ve Yeniden çok mutlu olacağımız
Inşallah öyle olacak ben inanıyorum
Allah yardımcınız olsun
Aynen öyle canımAmin en azindan bizlere aci cektiren sevgimizi gormeyen onlar icin yapilan onca fedakarliga ragmen ailesine yuvasina sahip cikmayi bilmeyen « erkekler » den kurtulmus olduk. Bizim ayakta durmak icin degil duygusal olarak sevip sevilmek icin yuva kurmak gercek bir aile olabilmek icin ihtiyacimiz vardi onlara. Bu degerlere sahip cikamayanlar zaten bizlerden uzak olsunlar...
Allah karsimiza bundan sonra merhamet vicdan sahibi ailenin degerini bilenlerle karsilastirsin.
Guclu ol canim, dik dur, ins bu gunleri atlatacagiz... Rabbim yardimcimiz olsun!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?