Boşanma sürecindeyim şiddet gördüğümü kanıtlayamıyorum

Nidasiz

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
26 Temmuz 2017
7
0
1
merhaba arkadaşlar,
Bir yıl önce evlendim ve balayından döndükten sonra Ki ilk kavgada şiddet gördüm. Kemiğim kırıldı. Her kavgada şiddet gördüm ve iğrenç ötesi küfürler. 3. ayda o evi terk ettim. Evden ayrıldıktan sonra davayı aç, evi boşalt diye Hergün aradı. 2 hafta sonra davayı açtım.Ziynetlerimi ve manevi tazminatımı almak istiyorum. Onları vermemek için iftira ediyor ve şiddet göstermediğini tam tersine benden şiddet gördüğünü iddia ediyor Kavga ederken kendimi korumak için onu ittirdiğimde çizilen yerinin fotoğrafını çekmiş. Hayat gerçekten çok acımasız. Ben ne boyutta şiddet gördüm kemiklerim kırılasıya fakat doktora düştüm dedim o Ne planlar peşindeymiş. Şimdi ne yapmalıyım? Nasıl ispatlayabilirim şiddet gördüğümü. kendisi benim kemiğimin kırıldığını kabul ediyor fakat temizlik yaparken düştüğümü iddia ediyor dilekçelerde, benim de yapabildiğim tek şey o gece 01:30 da acile bu şikayetle gittiğimin çıktısını almam. O saatte mi temizlik yapıyormuşum... başka da yapabildiğim birşey olmadı. Telefonumda suya düşmüştü mesajları da geri alamadım çok uğraştım bazı programlar buldum fakat yeterli olmadı.Sizce mahkemede o dönemlerde arkadaşlarıma aileme yaptığım beyanlar ve onun da o dönemde aileme ve arkadaşlarıma itirafta bulunması bizzat kabul etmiş olması şahitlerin bunu anlatması işe yarar mı? Nasıl bir yol izlemeliyim? Yardıma çok ihtiyacım var.
Selamlar..

Allah sabır versin bir çok şahit etkili olur diye düşünüyorum tam net bilgim yok ama şahit ise bi anlamı olmali

Allah sabır versin bir çok şahit etkili olur diye düşünüyorum tam net bilgim yok ama şahit ise bi anlamı olmali
Amin teşekkürler. Yani gözle görmediler, anlattıklarımı biliyorlar. O zaman onunla da konuşmuşlardı o da itiraf etmişti aileme de arkadaşlarıma da. Umarım etkili olur..

mesaj dökümünü operatör aracalığıyla alabilirsiniz diye düşünüyorum.birde isim olarak bilmiyorum ama telefonfa konuşurken ses kaydı alan programlar var bir araştırın derimm.birde komşular olaya tanık mı oturduğunuz yerde kamera görüntüsü varsa o kemik kırıldığı andaki görüntü belki işe yarar apt çıkısı size tutumu filan yani düşüp kırılsa eşin tutumuyla kendi dövenin bir değildir diye düşündüm

.
Evlilik çok kısa süreli olduğu iiin ağartmandakilerle tanışıklık olmadı. Ben yine de şansımı deneyip bir iki komşunun kapısını çaldım. Fakat kabul etmediler. Ses kaydı kişinin haberi olmadan alınamıyormuş avukatımın söylediğine göre. Şiddet evin içinde oluyordu o nedenle maalesef kamera görüntüsü de Yok. Sadece gece acile gittiğim için kayıt çıktısı var gece 01:30 ve çıktıda kemik kırıklığı yazıyor. Mesajlar için operatörle görücem umarım yardımcı olurlar. Fikirleriniz için çok teşekkür ederim. Adam en yakın ortak arkadaşlarımızı bile yalanına şahit yazmış. Belki bir ümit onları avukatım sıkıştırdığında bildiklerini söylerler diye düşünüyorum. Sadece kemik kırıklığı değil öldürmeye teşebbüs oldu son şiddette. Buna rağmen kılına dokunmadım o bana saldırdı diye savunma yapıyor. O yüzden elimden gelen herşeyi yapmak istiyorum. Ve çözüm arıyorum akıl arıyorum...

Son düzenleme:
Evlilik çok kısa süreli olduğu iiin ağartmandakilerle tanışıklık olmadı. Ben yine de şansımı deneyip bir iki komşunun kapısını çaldım. Fakat kabul etmediler. Ses kaydı kişinin haberi olmadan alınamıyormuş avukatımın söylediğine göre. Şiddet evin içinde oluyordu o nedenle maalesef kamera görüntüsü de Yok. Sadece gece acile gittiğim için kayıt çıktısı var gece 01:30 ve çıktıda kemik kırıklığı yazıyor. Mesajlar için operatörle görücem umarım yardımcı olurlar. Fikirleriniz için çok teşekkür ederim. Adam en yakın ortak arkadaşlarımızı bile yalanına şahit yazmış. Belki bir ümit onları avukatım sıkıştırdığında bildiklerini söylerler diye düşünüyorum. Sadece kemik kırıklığı değil öldürmeye teşebbüs oldu son şiddette. Buna rağmen kılına dokunmadım o bana saldırdı diye savunma yapıyor. O yüzden elimden gelen herşeyi yapmakistiyorum. Ve çözüm arıyorum akıl arıyorum..

hala eve girip çıkıyorsa şayet şimdi bile kamera koysan faydası dokunur. arkadaşlarınız sizinde arkadaşınız mı yoksa onun vasıtasıyla mı tanıştınız. kadın kadını anlar bence arkadaşlarınızlada konuşun

Rahatca boşansan?
Ve ziynetleri almak icin seni dövmesini gerek? Videoda cikmiyormu kimin kime ne takıldığı...
Burda avukat arkadaşlar size yardimci olur...
Ben almanyada avukatim ve yazdiklarinizi ağzım acik okudum...
Tazminati şiddet gördünüz diyemi talep ediceksiniz?

ayrıca çizilen yeri içi resim çektirmiş ama bir doktora gitmiş mi elinde darp raporu var mı eğer yok ve şuan hala o çizikler yüzünde yoksa sizin çizdiğinizi ispat edemez kendi kendine çizmişte olabilir.

.
Davayı açarken avukatım manevi tazminat talep etti. Evet video var takılar için. Evlendikten sonra kasa kiralayıp tüm paramızı koyduk. Kasa onun üzerine kiralandı. Yani herşey onda kaldı. Bunun için dava açtım zaten kendisi bana iftira attıktan sonra yaptım bunu. Onun bütün derdi hiç sorunsuz boşanmaktı. Ben evden ayrıldıktan sonra bunun için benimle çok konuştu. Sakın birşey talep etme tertemiz bitsin gitsin bu iş diyordu. Bu evlilikten bana borç çıkaramazsın sen haketmiyorsun sanki 10 yılını mı verdin bana diyordu. Halbuki bu evlilikten bana kalansa kırık kemiğimle aylardır oturamamam ve sırt üstü yatamamam. Ne zaman geçeceği belli değil. Kırılan kemiğim kalçamda. Bir tedavisi yok. Ve tabi diğer şiddet olayları, bana kalan travmalar. O ise para derdinde. Her zaman para konusunda çok kötü olurdu. O yüzden ona en güzel ceza para ödemek olduğunu biliyorum.

.
Maalesef eve girip çıkmıyorum o ev kapatıldı ben ayrıldıktan sonra. Ortak arkadaşlarımızdı üniversiteden. Birlikte tanıştığımız kişiler onun veya benim arkadaşım olarak değil ikimizinde yıllardır can ciğer olduğumuz insanlardı. Erkekler. Ben şahit olarak gösterildiklerini öğrendikten Sonra konuşmadım fakat bazı arkadaşlarım arayıp onlara sitem etmişler. Biri yalan söylemeyeceğini söylemiş. Umarım öyle olur. Çünkü doğruyu biliyor. Mesaj dökümünü almak için savcılıktan izin gerekiyormuş sanırım

.
Şöyle birşey, evet şiddet olmadan boşanma olsaydı bir kuruşunu bile istemezdim. Ondan gelecek bir liraya bile ihtiyacım Yok. Ama bana o denli yaşattığı durumlar olduğu için bir şekilde cezasını çekmesini istiyorum. Onun için tek ceza para ödemek. Kendisi bakanlıkta çalışıyor, bilemiyorum ama umuyorum belki şiddet göstermesi sorun teşkil edebilir mi ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…