Boşanma sürecini kısa mi tutmalıyız?

portakalcicegim

Üye
Kayıtlı Üye
14 Aralık 2016
53
59
18
Merhaba fikirlerinizi almak istiyorum eşimle şuan boşanma evresindeyiz karşılıklı olarak boşanmaya karar verdik bugunle beraber 5 gündür ailemin yanındayım 2 bucuk yaşında kızım var 10 15 gün düşünelim sonra karar veririz dedi eşim bende bu bekleme süresini fazla buluyorum daha fazla beklememek adına ama bunu henüz eşime söylemedim sizce hemen sonuçlandıralım demelimiyim yoksa biraz daha beklemem mi doğru olur

Sorun nedir acaba, bir anda kızgınlıkla verilmiş bir kararda biraz bekleyip olayın soğuması mantıklı, ama bu boşanma evresine defalarca gelindiyse, artık beklemenin bir anlamı yok. Ama 15 gün beklemekte çok uzun bir süre degil

boşanmak konusunda kararlı iseniz beklemenin manası yok. eğer acaba diyorsanız bekleyebilirsiniz bi 15 gün. 15 gün sonra da hemen boşanmayacaksınız zaten bunun bi dava süreci var.

Bir anda olan birşey değil evliliğimiz boyunca hep bi boşanma muhabbeti vardı her kavgamızda artik kesin olarak kararlıyım oda öyle

bana esiniz hala bir donus bekliyor gibi geldi 15 gün istedigine göre
Bilmiyorum emin olmak istiyor galiba konu açmadan önce mesaj attı onemli eşyalarını gelip alabilirsin diye mağdur olma amacındaydı biliyorum kızım oyuncaklarını istemişti ondan oyuncakları alırsın vs dedi sonra bende konu açtım buraya

bekleyin isterseniz. 15 gün öyle cok uzun degil bence. belli mi olur belki bisey olur

Kaç yaşında evlendiniz ki? Ne kadar hızlı hayatlar yaşıyorsunuz. Eşiniz de mi sizin gibi küçük?

Bence bir süre ayrı kalın, ciddi bir sıkıntı yoktur belki. Sorumluluklar ağır gelmiştir ikinize de.

Yasadiginiz şehrin yogunluguna bagli olarak degisir surec.Buyuk sehirlerde tebligatin dağıtıma çıkması,ulaşması bile zaman alıyor.Duruşma günü de yine mahkemenin yoğunluğuna göre bir kaç ay sonraya verilebiliyor.

Sorumlulukla alakası yok anlaşamadık kac yaşında olursanız olun size hakeret eden bi adamla ayni evde yaşayamazsınız yaşla vs de alakası yok bunun bence

Aceleniz ne? Bekleyin bence...
Böyle şeylerde anlık karar alınmasa daha iyi olur gibi sanki. İyice emin ve hazir olunca başvurmak yAni.
Siz hazirsiniz belki ama eski eşiniz hazır olmak icin sizden aylar yillar da değil, 15 gün istemiş.
Lafını yapmayın bence

Simdi sizin ilişkinizi tabii ki bilemem ama eşinizin zaman istediğini düşünürken duygusal yaklaşırken, eşiniz şu an varsa evinizi arabanızı elden çıkarmaya uğraşıyor olabilir. konutunuzda aile konutu şerhi var mı? boşanmaya gelince boşanmak ve diğer nafaka tazminat gibi konularda analsabilirseniz uzamaz. çekişmeli olmadiktan sonra başınız ağrımaz bu süreçte.

Ev araba vs hiç birşeyimiz yok tek varlığımız çocuğumuz bir miktar paramız vardı onuda bana verdi zaten cekismeli olacak hiç birseyimiz yok yani ben mihrimi almamıştım onu istemeyi düşünüyorum sadece ne zaman istesem doğru olur onuda bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…