Boşanma sürecini yaşayanlar

Kaderim37

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
21 Ağustos 2015
309
211
103
35
Merhaba hanımlar..

1 yıllık evliliğimizi anlasamadigimiz için boşaniyoruz. Mahkemeye henüz 4 ay var. Çekişmeli boşaniyoruz.

Ancak bu süreç çok zor geçiyor. Ailemde bende cok yiprandik. Ailem gözümün önünde eriyor resmen. Yıpranmamızın sebebi ise boşanma dilekçesinde yediğim iftiralar :(

Ya benim gibi boşanma sürecinde iftira yiyen var mı? İnsan karısına bu kadar iftira atabilir mi.. neler yaşadınız bu süreçte merak ediyorum

Canım benim iftira atıp dursun mahkemede ispatlayamıyacağına göre...
Hem o adamın kalitesi aldığı terbiye bu kadarmış.
Hem ailen neden bu kadar üzülüyor ki.
Öldün mü ,sakat mı kaldın allah korusun ya.Bela gelmedi başına tam tersi beladan kurtuluyorsun.Sadaka ver kurban kessin ailen.

Valla ben direkten döndüm ama 2 hafta gelgitleri yaşadım. . Anlıyorum zor gibi bişey. .
Ama iftirayi kanitlayamazsa lehine dondurebilirsin davayı

Canım benim iftira atıp dursun mahkemede ispatlayamıyacağına göre...
Hem o adamın kalitesi aldığı terbiye bu kadarmış.
Hem ailen neden bu kadar üzülüyor ki.
Öldün mü ,sakat mı kaldın allah korusun ya.Bela gelmedi başına tam tersi beladan kurtuluyorsun.Sadaka ver kurban kessin ailen.

Evet ama insan yipraniyor. Ya haklıyken haksız duruma dusersek diye..
Ailem bana üzülüyor. Dayanamıyorlar annem hergün ağlıyor. Eşim olacak pislik meğersem evliyken kuyumu kazmış

Ne iftira atmış çok özel değilse belki bunları nasıl çürütmen konusunda yardımcı olabiliriz? Avukatın var mı acaba?

Valla ben direkten döndüm ama 2 hafta gelgitleri yaşadım. . Anlıyorum zor gibi bişey. .
Ama iftirayi kanitlayamazsa lehine dondurebilirsin davayı

Ya varya umurumda değil artık dava. Istemiyorum parasınıda. Keşke kurtulsam biran önce. Tüm özgüvenimi kaybettirdi.
Bugün aradı tehdit etti beni. Güya elinde delilleri varmış.. maksadi beni yıldırmak

Ya varya umurumda değil artık dava. Istemiyorum parasınıda. Keşke kurtulsam biran önce. Tüm özgüvenimi kaybettirdi.
Bugün aradı tehdit etti beni. Güya elinde delilleri varmış.. maksadi beni yıldırmak

Yani dediği gibi bişey yoktur inş. Iftiradan ibaret değil mi ?

Ne iftira atmış çok özel değilse belki bunları nasıl çürütmen konusunda yardımcı olabiliriz? Avukatın var mı acaba?

Avukatim var.. avukata kalırsa dava bizim. Valla onada inanmıyorum. Sırf para uğruna beni kandirirsa diye supheleniyorum.

Çünkü eşim beni arayıp elimde deliller var diyo manyak.. iftira attığı sey baya kötu. Yazamam burda :(

Cokta tin, takma böyle embesillere, adiligini serefsizligini gösteriyor iste sana, sen bosver yoluna bak, sonra daha cok mutlu olucaksin

Avukatim var.. avukata kalırsa dava bizim. Valla onada inanmıyorum. Sırf para uğruna beni kandirirsa diye supheleniyorum.

Çünkü eşim beni arayıp elimde deliller var diyo manyak.. iftira attığı sey baya kötu. Yazamam burda :KK43:

Bana kalırsa avukatınla güzelce konuş eğer güvenemezsen başka bir avukata ver. Çünkü avukatına güvenmek önemli hem de çok. Ben az çok anladım attığı iftirayı hiç korkma en fazla yalancı şahit getirir sen kendinden eminsin dik dur hiç sıkma canını bir deli için. Hiçbir şeyden de vazgeçme niye bırakacaksın hakkını? Bir yıldır sen çekmişsin kahrını.

Ne bilim valla mnyk bi yapısı varsa hersey beklenir

Şimdi evliligimizden 1 ay öncesiyle ilgili tarih verdi. O güne delili varmis. Ben isten eve evden ise giderdim. Birde onla buluşup alışveriş yapardik gezerdik.

Ya aklıma şöyle birseyler geliyor. Evlenmeden önce samimi şekilde mesajlastık yakinlastik. Bu manyak bunları kullanir en fazla heralde.. ama avukatım nisanlıyken yasayabilirsiniz diyor. (Iliskiye girmedik)..

Bana kalırsa avukatınla güzelce konuş eğer güvenemezsen başka bir avukata ver. Çünkü avukatına güvenmek önemli hem de çok. Ben az çok anladım attığı iftirayı hiç korkma en fazla yalancı şahit getirir sen kendinden eminsin dik dur hiç sıkma canını bir deli için. Hiçbir şeyden de vazgeçme niye bırakacaksın hakkını? Bir yıldır sen çekmişsin kahrını.

Hemde ne iftiralar yedim. En basiti biz evlendigimizden beri sürekli ayrı yatmışız. Ben kendimi oldurmekle tehdit etmisim onun psikolojisini bozmusum. En buyuk ifrarayi yazamiyorum :( Kendini haklı cikarmak icin neler yazmış.

En azından başka avukata danismayi düşünüyorum

Evlilik öncesi yaşananlarla hakim ilgilenmez rahat olun.mantıken düşününce madem evlenmeden önce yaşananlardan memnun değilse evlenmeseymiş.silah zoruyla mı nikah masasına oturtmuşsunuz.tekrar deneyimli biriri olarak yazıyorum boşanma davalarında evlilik içinde yaşananlar dikkate alınır içiniz rahat olsun.malesefki boşanma aşamasında böyle yıpratıcı süreçler yaşanıyor.bu biraz boşanılacak kişinin karakteriyle ilgili.avukatınıza güveniniz yoksa güvenilir bir avukat bulun ve herşeyi avukatınıza bırakın.size tehtit msj atıyorsa avukatınıza gösterdiğiniz taktirde mahkemede delil olarak kullanacaktır.bu arada tlf numaranızı değiştirin.sizi rahatsız edemesin.

Hemde ne iftiralar yedim. En basiti biz evlendigimizden beri sürekli ayrı yatmışız. Ben kendimi oldurmekle tehdit etmisim onun psikolojisini bozmusum. En buyuk ifrarayi yazamiyorum :KK43: Kendini haklı cikarmak icin neler yazmış.

En azından başka avukata danismayi düşünüyorum

Back
X