boşanma sürecinin sonları

Yasanilanlar/yasatilanlar unutuluyor ama hissedilenler unutulmuyor. Hislerinizi dusuncelerinizi kontrol edin, minimum dramayla atlatin bu gunlerinizi. Tek bir hayatiniz var ve eski esinizle dogmadiniz degil mi? O nasil hayatina devam ediyorsa siz daha iyi sekilde devam edin.

Bu şarkıyı sana hediye ediyorum canım..

Ne o eski gülüş kaldı yüzümde.
Ne içimde uçan kuşlar.
Senin adın kaldı bir yerlerde.
Belki unutturur, belki unutturmaz zaman..

Kolay bir zaman değil.. Allah kolaylık versin..:KK14:

Bir rüyayla irkildim..o kadar gerçekciydiki...başkasıyla evleniyordu..eşim hastaymış meğersem ona göre kız bulmuşlar hasta ,kafadan hasta yani..nasıl ağlıyorum nasıl ağlıyorum ben niye bu düğünün içindeyim diyorum..eşimi diyorum ama eski eşimi demem lazım..gözümün önünde damatlık giydiriyorlar bakıyorm oda ağlıyor ama niye bana gelmiyor o kızla evlenmicem demiyor diyorum ...hasta kızım hasta o diyorlar bana sana gelemez artık..daha neler neler gördüm ...yatak odalarına varasıya kadar..

çiğerim söküldü resmen kızlar..

şuan daha boşanmadan başka bir kızla birlikte..galiba bundan etkilendim..

ama sizce uyandığımdaki hissettiğim o sevgi acı neydi ya onca pisliğinden sonra....:KK42:çok zorrr yemin ederim çok zorrrrr :KK42:
Bizimde boşanmadan hayatına almıştı birini.Emin ol uzun sürmez.İnsan kendine yapılan yapılan haksızlığı sindiremezken onları pişkin pişkin mutlu görmek zor geliyor insana.Ama zamanla herşey geçiyor.Çok daha iyi hissediceksin kendini.

Bir rüyayla irkildim..o kadar gerçekciydiki...başkasıyla evleniyordu..eşim hastaymış meğersem ona göre kız bulmuşlar hasta ,kafadan hasta yani..nasıl ağlıyorum nasıl ağlıyorum ben niye bu düğünün içindeyim diyorum..eşimi diyorum ama eski eşimi demem lazım..gözümün önünde damatlık giydiriyorlar bakıyorm oda ağlıyor ama niye bana gelmiyor o kızla evlenmicem demiyor diyorum ...hasta kızım hasta o diyorlar bana sana gelemez artık..daha neler neler gördüm ...yatak odalarına varasıya kadar..

çiğerim söküldü resmen kızlar..

şuan daha boşanmadan başka bir kızla birlikte..galiba bundan etkilendim..

ama sizce uyandığımdaki hissettiğim o sevgi acı neydi ya onca pisliğinden sonra....:KK42:çok zorrr yemin ederim çok zorrrrr :KK42:

Bosanan arkadasim aglarken teselli etmek istedim. Dovdu seni, parani caldi sana neler yapti niye agliyorsun dedim.

Insan kopegi bile olse nasil uzuluyor biliyor musun (bu onun durumu aciklama cumlesiydi) dedi. Sustum. Agladik beraber.

Haklisin uzulmekte. Aliskanliklar, sevilmislikler kolay unutulmuyor.

Ama geçiyor bir sekilde. Yipratma kendini.

Allah güç kuvvet sabır versin canm..çok hassas bir dönemdesin seni ćok iyi anlıyorum..anne baban varsa onlara sarıl yerini kimsenin alamayacağı kişi onlar...emin ol...bende anlaşmalı boşanma evresindeyim..çalışmiyorum 2 kızım var eşimle hâlâ ayni evdeyim duruşmamiz olmadı daha.annem babam da yıllar önce kaybettim.elimden tutan kimse yok...nereye gitcem ne yapcam hiçbşey bilmiyorum...ama istenmiyorsam artık bi yol bulmalıyım...ama ne...çocuklarm olmasaydı daha kolaydı ama kızlarm herseyim onları kaybedemem o yuzden çok düşunuyorum nasıl basarcam dye...allahım büyük dik duralim elbet vardır bir çözüm...
ALLAHIM SANA BENDEN DAHA ÇOK YARDIM ETSİN CANIM....Allah katından güclü insanlarla yardım etmeyi seven insanlarla karşılaştırsın ..Allah herkese yetendir..sen Allaha sığın inşallah çok çok iyi şeyler olur hayatında..2 kız 2 nimet 2 can bence iyi ki onlar var . Onlar olmasaydı asıl o zaman daha kötü hissederdin..Allahım sizede sabır güç versin..:KK42:

Rabbim peygamber sabri ihsan etsin insallah..
Benim rahmetli annem babamin hayatinda biri oldugunu ogrendiginde yikilmisti... O goz yaslari aklima geldikte yuregim titrer bogazim dugumlenir...
Allahin adaleti su mubarek gunlerde tecelli eder de ettigini bulur esin...
bende çok ağladım ,hayatında biri var diye değil..onca zaman geçiriyorsun vicdansızlığına bunu nasıl görememişim ona ağlıyorum ... bağıra bağıra hemde :/

Rabbim peygamber sabri ihsan etsin insallah..
Benim rahmetli annem babamin hayatinda biri oldugunu ogrendiginde yikilmisti... O goz yaslari aklima geldikte yuregim titrer bogazim dugumlenir...
Allahin adaleti su mubarek gunlerde tecelli eder de ettigini bulur esin...
teşekkür ederim güzel dualarınız için ..

Yasanilanlar/yasatilanlar unutuluyor ama hissedilenler unutulmuyor. Hislerinizi dusuncelerinizi kontrol edin, minimum dramayla atlatin bu gunlerinizi. Tek bir hayatiniz var ve eski esinizle dogmadiniz degil mi? O nasil hayatina devam ediyorsa siz daha iyi sekilde devam edin.
çalışıyorum canım iyi olmaya geçicek biliyorum ama zor evliliğinin bitmesi ayrı acı..bu süreç içinde karşı tarafın tutumu ayrı acı ...özlem ayrı acı..kandırılmışlık ayrı..

Bosanan arkadasim aglarken teselli etmek istedim. Dovdu seni, parani caldi sana neler yapti niye agliyorsun dedim.

Insan kopegi bile olse nasil uzuluyor biliyor musun (bu onun durumu aciklama cumlesiydi) dedi. Sustum. Agladik beraber.

Haklisin uzulmekte. Aliskanliklar, sevilmislikler kolay unutulmuyor.

Ama geçiyor bir sekilde. Yipratma kendini.
aynen öyle ..teşekkür ederim yıpratmamaya çalışıyorum..keşke fiyorum keşke ben vicdansız kimseyi takmayan biri olsaydım.

Bu şarkıyı sana hediye ediyorum canım..

Ne o eski gülüş kaldı yüzümde.
Ne içimde uçan kuşlar.
Senin adın kaldı bir yerlerde.
Belki unutturur, belki unutturmaz zaman..

Kolay bir zaman değil.. Allah kolaylık versin..:KK14:

sağol canım belkilerle yaşamak geleceğini bilmemek şu evrede daha zormuş...yani geleceğimi hiç bu kadar merak etmemiştim..:KK42:

Bizimde boşanmadan hayatına almıştı birini.Emin ol uzun sürmez.İnsan kendine yapılan yapılan haksızlığı sindiremezken onları pişkin pişkin mutlu görmek zor geliyor insana.Ama zamanla herşey geçiyor.Çok daha iyi hissediceksin kendini.
((((.İnsan kendine yapılan yapılan haksızlığı sindiremezken onları pişkin pişkin mutlu görmek zor geliyor insana.))))) işte tam bu evredeyim...bu düşüncedeyim...zaten ağlıyorum ben zaten hayallerim bitmiş sen benden daha ne istiyorsun!!!

terapim namaz Allah a sığınmak oldu...süreçte o adam gibi dursa geçicek ama diyorum ya biriyle gezdiği telefonlar geliyor..birilerini tekar dolandırdığı geliyor geliyorda geliyor daava günüde geliyor..bitecek inşallah az kaldı..
En güzel terapiyi uyguluyorsunuz devam edin
Size gelen haberler Can'ınızı yakmasın ettiğini bulacak
Duygularınız hep böyle kalacak değil
Emin olun geçecek düzelecek Allah kerimdir

terapim namaz Allah a sığınmak oldu...süreçte o adam gibi dursa geçicek ama diyorum ya biriyle gezdiği telefonlar geliyor..birilerini tekar dolandırdığı geliyor geliyorda geliyor daava günüde geliyor..bitecek inşallah az kaldı..

allah sabır versin.insan sevmese bile alışkanlıklarından ve emeğinin boşa gittiğinden canı yanıyor ama zamanla geçecek ve çok hafifleyeceksin.en güzele sığınmışsın.başka dayanağımız yok zaten.ben çocukla aynı süreci yaşıyorum 10 gün sonra mahkemem var.yaşananlar bir süreç ve inşallah herşey bizler için daha güzel olacak.

aynenn suç...davanın seyrini değiştircem zaten ..tazminat davasıyla..
Suc degıl
dava acıldıktan sonra suc sayılmıyor ama 1-2 dava uzatabılırsınız.
Buarada madem uzuluyorsunuz neden ayrılıyorsunuz ayrılmıyorum dıyın ayrılmayın ha gerı donecegınden degıl beraber oldugu kadının bıraz daha metres konumunda kalması bence hos olabılır.

ALLAHIM SANA BENDEN DAHA ÇOK YARDIM ETSİN CANIM....Allah katından güclü insanlarla yardım etmeyi seven insanlarla karşılaştırsın ..Allah herkese yetendir..sen Allaha sığın inşallah çok çok iyi şeyler olur hayatında..2 kız 2 nimet 2 can bence iyi ki onlar var . Onlar olmasaydı asıl o zaman daha kötü hissederdin..Allahım sizede sabır güç versin..:KK42:
Çok sağol güzel dileklerin için canm benim...

((((.İnsan kendine yapılan yapılan haksızlığı sindiremezken onları pişkin pişkin mutlu görmek zor geliyor insana.))))) işte tam bu evredeyim...bu düşüncedeyim...zaten ağlıyorum ben zaten hayallerim bitmiş sen benden daha ne istiyorsun!!!
Zamanla dedimki iyiki kurtulmuşum bu adamı iyiki boşamışım.Huzurla oturuyorum çok şükür.Ağlamadımmı ağladım evet ama zamanla kötü olan ne varsa unutuluyor.Allah a sığın bol bol dua et.Gelecek sana gülümseyerek bakıyor bunu unutma sakın.

Back
X