Boşanma için siz iletişime geçmeyi denediniz mi?Kızlar merhaba yardımınıza ve tecrübe ettıgınız yaşanmışlık yorumlarınıza ıhtıyacım var. Ben 1 bucuk aydır evden arıyım 7 aylık evliyim. Eşim boşayacagını soyledı gecerli sebeplerim oldugu ıcın evı tek ettım esimin narsistik daranısları var gibiydi. Ama suan ben kendimi suclu buluyorum delirecek gıbıyım. benımle konusuyor annesini aramamı ıstemıyor. Tamam sevmiyor ama bu sessizlik nedır.?? Bana en yakın el oldu tanımıyorum bu adami zaten evde ensemde boza ısırdı cok sevıyorum onu ama o beni sevmiyorsa bosanmaysa tamam saygı duyarım ama bu sessizlik ve dava acmamadı nedir. Kafayı yıcem tecrübe eden varmı boyle bır durumu. Tesekkur ederim sımdıden kızlar
Merhaba Siriussy evet denedim. Konusmuyor yazma arama dıyor. Esimin ıkıncı evlılıyım ben. Cabaladım halada cabalamak ısterım. Ama bu tutumu nedır bukadar umursanmamak ve sessız alınmak yanı bilinmezlik benı bitiriyor. Ise gidemiyorum yemek yiyemiyorum hastayım 1 aydır olumu bekler gıbıyımBoşanma için siz iletişime geçmeyi denediniz mi?
Kızlar merhaba yardımınıza ve tecrübe ettıgınız yaşanmışlık yorumlarınıza ıhtıyacım var. Ben 1 bucuk aydır evden arıyım 7 aylık evliyim. Eşim boşayacagını soyledı gecerli sebeplerim oldugu ıcın evı tek ettım esimin narsistik daranısları var gibiydi. Ama suan ben kendimi suclu buluyorum delirecek gıbıyım. benımle konusuyor annesini aramamı ıstemıyor. Tamam sevmiyor ama bu sessizlik nedır.?? Bana en yakın el oldu tanımıyorum bu adami zaten evde ensemde boza ısırdı cok sevıyorum onu ama o beni sevmiyorsa bosanmaysa tamam saygı duyarım ama bu sessizlik ve dava acmamadı nedir. Kafayı yıcem tecrübe eden varmı boyle bır durumu. Tesekkur ederim sımdıden kızlar
Kızlar merhaba yardımınıza ve tecrübe ettıgınız yaşanmışlık yorumlarınıza ıhtıyacım var. Ben 1 bucuk aydır evden arıyım 7 aylık evliyim. Eşim boşayacagını soyledı gecerli sebeplerim oldugu ıcın evı tek ettım esimin narsistik daranısları var gibiydi. Ama suan ben kendimi suclu buluyorum delirecek gıbıyım. benımle konusuyor annesini aramamı ıstemıyor. Tamam sevmiyor ama bu sessizlik nedır.?? Bana en yakın el oldu tanımıyorum bu adami zaten evde ensemde boza ısırdı cok sevıyorum onu ama o beni sevmiyorsa bosanmaysa tamam saygı duyarım ama bu sessizlik ve dava acmamadı nedir. Kafayı yıcem tecrübe eden varmı boyle bır durumu. Tesekkur ederim sımdıden kızlar
Yaşadığın çok zor bir süreç,belirsizlik en yıpratıcı olanı. Eşin ikinci evliliği olduğu için boşanmaya cesaret edemiyor olabilir.Merhaba Siriussy evet denedim. Konusmuyor yazma arama dıyor. Esimin ıkıncı evlılıyım ben. Cabaladım halada cabalamak ısterım. Ama bu tutumu nedır bukadar umursanmamak ve sessız alınmak yanı bilinmezlik benı bitiriyor. Ise gidemiyorum yemek yiyemiyorum hastayım 1 aydır olumu bekler gıbıyım
Sorun su esim konusmalarında aıle degerlerını birlik beraberlik yolunu savunur ama davranışlarında cok umursamaz hemen hemen her konuyu elestıren sureklı yargılayan ve ders veren bir yapıya sahip eskı eskinin resimlerini telefonun hafızasında saklıyor. Eskı sevgililerinin resimlerini bile. Bır ıyı bır kotu bana karsı ne oldugumu anlamlandıramıyorum. Yuvama sahip cıkmak ıstıyorum ama evin dısına itilmiş sekılde buluyorum kendimi.beni sevmesi ıcın hep cabalamak grekıyor gıbı her hareketi elestırılıyor daha ıyı olmaya calısıyorum etmeye calısıyorum yıne olmuyor. Dengem bozuldu artık kendimi tanıyamıyorum. Kapıyı carpıp cıkan bendim normal de sakın bir insanım ama bu adm hayatıma gırdıgınden berı ben ben degılım ofkelı sınırlı carpıntım sahıbı uyku uyuyamayan kaygılı bırı oldum. Bana yaptıklarına kızıyorum ama ondan kopamıyorum. Bı kac kere daha ayrılmıştı evden ama 1 yada 2 gunluk. Ama bu sefer haberini alıcak sın dedı bırdaha arama beni bıttı dedı 1 ay oldu ses yok korkuyorum bısey sormayaTam olarak sorununuz ne anlamadım?
Korkma kalk ve o boşanma davasını aç.Sorun su esim konusmalarında aıle degerlerını birlik beraberlik yolunu savunur ama davranışlarında cok umursamaz hemen hemen her konuyu elestıren sureklı yargılayan ve ders veren bir yapıya sahip eskı eskinin resimlerini telefonun hafızasında saklıyor. Eskı sevgililerinin resimlerini bile. Bır ıyı bır kotu bana karsı ne oldugumu anlamlandıramıyorum. Yuvama sahip cıkmak ıstıyorum ama evin dısına itilmiş sekılde buluyorum kendimi.beni sevmesi ıcın hep cabalamak grekıyor gıbı her hareketi elestırılıyor daha ıyı olmaya calısıyorum etmeye calısıyorum yıne olmuyor. Dengem bozuldu artık kendimi tanıyamıyorum. Kapıyı carpıp cıkan bendim normal de sakın bir insanım ama bu adm hayatıma gırdıgınden berı ben ben degılım ofkelı sınırlı carpıntım sahıbı uyku uyuyamayan kaygılı bırı oldum. Bana yaptıklarına kızıyorum ama ondan kopamıyorum. Bı kac kere daha ayrılmıştı evden ama 1 yada 2 gunluk. Ama bu sefer haberini alıcak sın dedı bırdaha arama beni bıttı dedı 1 ay oldu ses yok korkuyorum bısey sormaya
Destegın ıcın cok tesekkur ederim.Yaşadığın çok zor bir süreç,belirsizlik en yıpratıcı olanı. Eşin ikinci evliliği olduğu için boşanmaya cesaret edemiyor olabilir.
Kendini ne kadar yıpratırsan yıprat herşey olacağına varacak.Fiziksel olarak psikolojik olarak iyi olmalisin ki kendin için en sağlıklı kararı verebilesin.
Sen de hicbir sekilde iletisime geçme,zamana bırak biraz,o arada da kendini toparlamaya calis lütfen.
Dogru sevse bana bunu yasatmazdi. Haklısınız ama evlılıgı emegım hislerim bunları dusundukce kahrediyorum. Bu sessizlik nedır diye bitiyorum celb gelmıyorAçık açık ayrılmak istediğini söylemiş, neden hala döner umudunuz var ki?
Hem adam geçmişte takılı kalmış eski eş ve eski sevgililer ile aynı telefondasınız farkında mısınız?
Sevse gelirdi bence siz öncesinde bir adım atın boşanın.
7 aylık evlisiniz, daha uzun yıllar olup çocukla napacağım da diyebilirdiniz.Dogru sevse bana bunu yasatmazdi. Haklısınız ama evlılıgı emegım hislerim bunları dusundukce kahrediyorum. Bu sessizlik nedır diye bitiyorum celb gelmıyor
Semra Hanım sagolunKorkma kalk ve o boşanma davasını aç.
Bu adamdan bir halt olmaz, duygusal kısmına gelecek olursak geçiyor bacım ilk günkü gibi taze kalmıyor.
Bana benim eski eşi hatırlattı bu anlattıkların, bir saniyeni bile harcamana değmez.
Bir an önce kurtulmaya bak.
1 sene dolması gerekiyor diye onu bekliyordurKızlar merhaba yardımınıza ve tecrübe ettıgınız yaşanmışlık yorumlarınıza ıhtıyacım var. Ben 1 bucuk aydır evden arıyım 7 aylık evliyim. Eşim boşayacagını soyledı gecerli sebeplerim oldugu ıcın evı tek ettım esimin narsistik daranısları var gibiydi. Ama suan ben kendimi suclu buluyorum delirecek gıbıyım. benımle konusuyor annesini aramamı ıstemıyor. Tamam sevmiyor ama bu sessizlik nedır.?? Bana en yakın el oldu tanımıyorum bu adami zaten evde ensemde boza ısırdı cok sevıyorum onu ama o beni sevmiyorsa bosanmaysa tamam saygı duyarım ama bu sessizlik ve dava acmamadı nedir. Kafayı yıcem tecrübe eden varmı boyle bır durumu. Tesekkur ederim sımdıden kızlar
Insallah7 aylık evlisiniz, daha uzun yıllar olup çocukla napacağım da diyebilirdiniz.
Bitirmiş ki kafasında ses çıkartmıyor, sizde fazla emek vermeyin düşünmeyin.
Hayat kısa size değer veren birileri illaki olacak.
Çabalasan da değişmeyecek yüksek ihtimalle. Sonuç zaman kaybı.Kızlar merhaba yardımınıza ve tecrübe ettıgınız yaşanmışlık yorumlarınıza ıhtıyacım var. Ben 1 bucuk aydır evden arıyım 7 aylık evliyim. Eşim boşayacagını soyledı gecerli sebeplerim oldugu ıcın evı tek ettım esimin narsistik daranısları var gibiydi. Ama suan ben kendimi suclu buluyorum delirecek gıbıyım. benımle konusuyor annesini aramamı ıstemıyor. Tamam sevmiyor ama bu sessizlik nedır.?? Bana en yakın el oldu tanımıyorum bu adami zaten evde ensemde boza ısırdı cok sevıyorum onu ama o beni sevmiyorsa bosanmaysa tamam saygı duyarım ama bu sessizlik ve dava acmamadı nedir. Kafayı yıcem tecrübe eden varmı boyle bır durumu. Tesekkur ederim sımdıden kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?