Gerçekten narsistse düzelmez..bazen sevse de insan yolunu ayırmayı bilmeli.muhtemelen geri döneceksin dön dese.ve sana sürekli bunları yapmaya devam edecek seni de hasta edecek.Tek ıstegım cabam beni sevmesıydı. Haklısınız inkar etmıcem. Kendımı duyurmak dıkkatini cekmek ıstedım giderek benı cok uzdunu hep acıkladım ama umursamadı tamam dedim ama davranısla acıtmaya dewam ettı
Evet yapıyor..ve ben deli oluyordum.sürekli bir belirsizlik.hic birşey net değil.kendimi parçalıyordum konuşalım sonrunlari halledelim diye.şu an bile su süreçte konuşup halletmemiz gereken onca şey varken susuyor.
Kesinlikle anlaşmalı boşanmayı tavsiye ederim.daha yenisin.eger gerçekten narsistse eşin.kaybetme konusunda hirslanirsa ne kadar cirkinlesecegini tahmin bile edemezsin.önce ikna etmeye çalışır.eğer istediği olmazsa 180 derece doneeben z
Rabbim seninde yardımcın olsun, bunu senin de başaracağına inanıyorum.Allah yardımcınız olsun. Nekadar guclu bir kadınsınız gurur duyun kendinizle. Cok uzuldum yasadıklarınıza ve size yasarılanlara
Ben narsist olabılırmıyım acaba. Sorun bende yoksa benmi evlılıgıme zarar verdımGerçekten narsistse düzelmez..bazen sevse de insan yolunu ayırmayı bilmeli.muhtemelen geri döneceksin dön dese.ve sana sürekli bunları yapmaya devam edecek seni de hasta edecek.
Allah razı olsunRabbim seninde yardımcın olsun, bunu senin de başaracağına inanıyorum.
Bak böyle birşey de var.kendini sana suçlu hissettirir.Ben narsist olabılırmıyım acaba. Sorun bende yoksa benmi evlılıgıme zarar verdım
Ben de uğraştım senelerce.kendimde de suç aradım.ama zaten böyle manipüle ediyorlar.kendilerinde suç yok bütün suç sendedir.dövse sövse yalan söylese hep senin yüzündendir.agzini bozar hakaret eder kırar parçalar.ben de çok uğraştım ama düzelmiyor.25 sene çeken var hala aynı.Ben zaten şoktayım. Teybıyesızlesmesı hakaretleri saygısızlığı inanamıyorum. Agkıyıp duruyorum. Diyorum bu adam iyi degıl miydi sevdıgım adama noldu ben yanlısm ı yaptım gidip toparlım caba gosterıyım. Bana yaptıklarını normallestırıyordu. Kufurlerını bıle normallestırıyordu. Kafam allak bullak
eskı eskinin resimlerini telefonun hafızasında saklıyor. Eskı sevgililerinin resimlerini bile.
Konu sahibine eşinin ilk evliliğinin nasıl bittiğini sormuştum,cevaplamamış.Adam ruh hastası resmen…
İlk karısı nasıl kaçacağını bilmemiştir…
Böyle bi adam çabalanmaz….
Kendini sucluyorum acaba ben mi narsAnlamaz sevginizi, çabanızı anlamaz.
Boşa zaman kaybedersiniz bu adamla.
Hatalarını anlayıp gelip özür dilemez bu tip adamlar.
Oyle bır ıyı bır kotu sureklı parmak ucummda yuruyor gibi hissediyordum evlılıgıme. Birsey yaparsam beni bırakır diye korkuyordum. Hata yapmama lazım kurallarına uymam lazım diyordum. Yıne olmadı ofke dim dayanamadım daha fazla ben hastayken ben aglarken ben sorunlarla mucadele ederken yapayalnız bırakılmayaBak böyle birşey de var.kendini sana suçlu hissettirir.
Ben sana narsistin özelliklerini sayayım kendin de bak YouTube tan.
Narsistler kesinlikle empati yapmazlar.
Verdikleri sözde durmazlar.
Bencildirler.
Çıkarcıdırlar.
Karşısındaki kişinin duygu ve düşüncelerine önem vermezler.
Genelde kibirli ve öfkelidirler.
Hırslıdırlar.
Kontrol altında tutmayı severler.
Sürekli kendilerinden başarılarından bahsederler.
Sürekli ovulme ihtiyaçları vardır.
Çıkarı varsa iyidirler.
Ağızları iyi laf yapar.
Gerçekten ihtiyacın olduğu zamanda yardım etmezler.
Hata yanlış yaptıklarını asla kabul etmezler.
Anca çıkarı varsa yalandan kabul ederler.
Seni şimdiden hasta etmiş bile..bir doktora gitsen destek alsan ancak o şekilde toparlarsın..bu şekilde yürümez mantığınla hareket et.geçmeyen bir acı yok hayatta.Kendini sucluyorum acaba ben mi nars
Oyle bır ıyı bır kotu sureklı parmak ucummda yuruyor gibi hissediyordum evlılıgıme. Birsey yaparsam beni bırakır diye korkuyordum. Hata yapmama lazım kurallarına uymam lazım diyordum. Yıne olmadı ofke dim dayanamadım daha fazla ben hastayken ben aglarken ben sorunlarla mucadele ederken yapayalnız bırakılmaya
Ben de boyleydim işte..YouTube da dinleye dinleye hem de bana yasattiklari yaptıkları çektiğim acilar anca toparladım da dava açacam.ve 2 çocukla düşün...yol yakınken kopar herseyiSeni şimdiden hasta etmiş bile..bir doktora gitsen destek alsan ancak o şekilde toparlarsın..bu şekilde yürümez mantığınla hareket et.geçmeyen bir acı yok hayatta.
Ben de boyleydim işte..YouTube da dinleye dinleye hem de bana yasattiklari yaptıkları çektiğim acilar anca toparladım da dava açacam.ve 2 çocukla düşün...yol yakınken kopar herseyi
İlk karısına cok öfkelıydı hatta boyle soyleme yasanmıslık var onun acısından bakınca oda cabalamıstır dedim. Bana ofke kusmustu. Nıye ayrılıklarını hıc soylemedı yalancı o dıyıp durdu ıkı kere sormus tum. Ama cok öfkelıydı ona onu biliyorum 2 sene evli kamıslar ve 3 yıl onceboanamısAdam ruh hastası resmen…
İlk karısı nasıl kaçacağını bilmemiştir…
Böyle bi adam çabalanmaz….
Bana nedennı hıc soylemedı yalancı dedı ofkelıydıKonu sahibine eşinin ilk evliliğinin nasıl bittiğini sormuştum,cevaplamamış.
Hala resimlerini saklıyormuş.Karısının görmesinden çekinmiyor.Bu çok garip geliyor bana.
Öfke de bir duygudur.İlk karısına cok öfkelıydı hatta boyle soyleme yasanmıslık var onun acısından bakınca oda cabalamıstır dedim. Bana ofke kusmustu. Nıye ayrılıklarını hıc soylemedı yalancı o dıyıp durdu ıkı kere sormus tum. Ama cok öfkelıydı ona onu biliyorum 2 sene evli kamıslar ve 3 yıl onceboanamıs
Bana göre tuvalette ayakta işemesi olurdu.Evden gittiğiniz gün son bardağı dolduran son damla neydi?
Birşeyler saklıyor.Keşke niye ayrıldıklarını tam olarak öğrenmeden evlenmeseymişsiniz.Erkekler hep yalan söyler bu konuda.Kadınlar en son çare olarak boşanırlar.Bana nedennı hıc soylemedı yalancı dedı ofkelıydı
Bana göre tuvalette ayakta işemesi olurdu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?