BOŞANMA SÜRECŞ SESSİZLİK

Anlamaz sevginizi, çabanızı anlamaz.
Boşa zaman kaybedersiniz bu adamla.
Hatalarını anlayıp gelip özür dilemez bu tip adamlar.

1 sene dolması gerekiyor diye onu bekliyordur
Dogru dava acamıyor dımı sanırım ondan. Sureklı arayan gununu sureklı anlatan mesaj atan biriydi saatlerce ne yasadıgımı ıste. Evde ne yemek oldugunu sorardı evdeki ısler bıtmısmı. Hıc boyle bır Sessızlıge burunecegı aklıma gelmezdi...

Dediniz ya beni istemiyorsa zorlayacak değilim diye
İstemiyor belki de,o yüzden de aramıyor
Bence düşmeyin üstüne,her şey olacağına varır

Bunu bendr
Belkı bırını buldu dedigımız gıbı ondan boyle. Dedıgınızı bende dusundum. Hırs degıl ama bagımlı bir kisilıgım sanirim herseyım ona adamısım. Ama seviyorumda onu ıcım sızlıyor

Dediniz ya beni istemiyorsa zorlayacak değilim diye
İstemiyor belki de,o yüzden de aramıyor
Bence düşmeyin üstüne,her şey olacağına varır
Bilinmezlik benı bitiyor tabıkı istemeyene napabılırım. Ama evliyiz bosanma olacaksa konusulmazmı

Ben sana şu kadarını söyliyim...en başta daha sinyaller veriyorsa arkana bakmadan kaç ..ben eşimin narsist olduğuna 100 de 100 eminim son iki aydır...insanı deli ederler.şu an 20 aylık bir kızım var ve bir de 8 aylık gebeyim.benden çıkarı kalmayınca iyice ipin ucunu kaçırdı ve boşanma sürecine girmek üzereyim.cocugun yok.iyice iliğini kemiğini somurmemis.
Onların cezalandırma yöntemi bu.susarlar...
Kesinlikle geri adım atma.sonra çok pişman olursun.

Eşiniz ilk eşinizden niye ayrılmış?

Bilinmezlik benı bitiyor tabıkı istemeyene napabılırım. Ama evliyiz bosanma olacaksa konusulmazmı
Konuşulur tabii ama ben olsam gider avukata veririm,avukata onu aratırım.Yani ben böyle yaparım
Ama sizin umudunuz var işte o yüzden böyle merak içindesiniz.

Siz bosanmayı blöf olarak sunmussunuz adam rest cekmis. Sizi sevmedigi çok acık. Dava acıp biran once önünüze bakın

Beni sız cok ıyı anlarsınız ozaman eşinizde boyle sureklı cezalandırma yapıyırmuydu
Konuşulur tabii ama ben olsam gider avukata veririm,avukata onu aratırım.Yani ben böyle yaparım
Ama sizin umudunuz var işte o yüzden böyle merak içindesiniz.
Bu soyledıgınızi yapmayı dusunucem ama umudundan var hatasını anlar mı acaba diye cok seviyorum gercekten okadar tevazu gosterdıgım seyelrde oldukı

Çok iyi anlıyorum seni, bende 8 ay evli kaldım, ilk gebelik bir kadın için muhteşem bir olay dimi ben beş aylık evladımı kaybettim, normal doğum yaptım hayatımda ilk kez başıma gelen bir şey ve doğumdan sonra kucağım boştu, bunu atlatamadan, ilk kez şiddete varınca olaylar artık kaldıramadım. Boşandım, şimdi mutluyum o yas süreci geçti. Okula başladım, hayatımı kuruyorum.

İnan bana adım at ve boşan, yas sürecin geçecek ve mutlu olacaksın.

Seviyorsan bile yapılabilir bu
Zaten istemiyorsa anam karım elden gidiyor der,gelir
Sevmiyorsa zaten sal gitsin.

Siz bosanmayı blöf olarak sunmussunuz adam rest cekmis. Sizi sevmedigi çok acık. Dava acıp biran once önünüze bakın
Tek ıstegım cabam beni sevmesıydı. Haklısınız inkar etmıcem. Kendımı duyurmak dıkkatini cekmek ıstedım giderek benı cok uzdunu hep acıkladım ama umursamadı tamam dedim ama davranısla acıtmaya dewam ettı

Evet yapıyor..ve ben deli oluyordum.sürekli bir belirsizlik.hic birşey net değil.kendimi parçalıyordum konuşalım sonrunlari halledelim diye.şu an bile su süreçte konuşup halletmemiz gereken onca şey varken susuyor.
Kesinlikle anlaşmalı boşanmayı tavsiye ederim.daha yenisin.eger gerçekten narsistse eşin.kaybetme konusunda hirslanirsa ne kadar cirkinlesecegini tahmin bile edemezsin.önce ikna etmeye çalışır.eğer istediği olmazsa 180 derece donee

Allah yardımcınız olsun. Nekadar guclu bir kadınsınız gurur duyun kendinizle. Cok uzuldum yasadıklarınıza ve size yasarılanlara

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…