- 17 Temmuz 2022
- 2.557
- 10.603
- 138
Anlamaz sevginizi, çabanızı anlamaz.Semra Hanım sagolungucum olsa bı ceset gibi bir hale geldim yataktan cıkamıyorum. Uyuyamıyorum. Ilac ıcıp uykuya dalmaya cabalıyorum. Acaba anlarmı sevgimi evı ev yapmak ıcın okadar cabaladım calısırken uykumdan ayırıp kalkar cesıt cesıt yemegını temızlıgını hıc bırseyı eksik etmemeye calısırdım. 2 ay once ısten gelıp uykusuz evi temizledim diye merdivenlerden yuvarlandım bı gelıp bakmadı
1 sene dolması gerekiyor diye onu bekliyordur
Dediniz ya beni istemiyorsa zorlayacak değilim diyeDogru dava acamıyor dımı sanırım ondan. Sureklı arayan gununu sureklı anlatan mesaj atan biriydi saatlerce ne yasadıgımı ıste. Evde ne yemek oldugunu sorardı evdeki ısler bıtmısmı. Hıc boyle bır Sessızlıge burunecegı aklıma gelmezdi...
Belkı bırını buldu dedigımız gıbı ondan boyle. Dedıgınızı bende dusundum. Hırs degıl ama bagımlı bir kisilıgım sanirim herseyım ona adamısım. Ama seviyorumda onu ıcım sızlıyorÇabalasan da değişmeyecek yüksek ihtimalle. Sonuç zaman kaybı.
O isterse boşanacak, istemezse boşanmayacak mısın? Senin kararın boşanmaksa davayı aç.
Değilse ya resti çek blöf yap, bir ihtimal düzelir ya da o ne yaparsa katlan. Bu üç seçenek var.
Adam ya cesaret edemiyor, iki kere evlendik ayıp diye.
Ya birini buldu sana yol verdi ama işler orda iyi gitmedi cepte tutuyor.
Hem boşayacağım demiş hem haftalardır aramıyor hem de hala anamı arama, bekle.
Bi kendine dışardan bak; sen sana saygı duyar ya da seni kaybetmekten korkar mısın? Sevmek değil seninki; hırs ya da bağımlılık. Kendini değiştir, sonra kocana bakarsın.
Bilinmezlik benı bitiyor tabıkı istemeyene napabılırım. Ama evliyiz bosanma olacaksa konusulmazmıDediniz ya beni istemiyorsa zorlayacak değilim diye
İstemiyor belki de,o yüzden de aramıyor
Bence düşmeyin üstüne,her şey olacağına varır
Olabılır dedıgınız tesekkur ederimMuhtemelen davayı size açtırıp yine kendinizi suçlu hissettirmek için bekliyordur
Ben sana şu kadarını söyliyim...en başta daha sinyaller veriyorsa arkana bakmadan kaç ..ben eşimin narsist olduğuna 100 de 100 eminim son iki aydır...insanı deli ederler.şu an 20 aylık bir kızım var ve bir de 8 aylık gebeyim.benden çıkarı kalmayınca iyice ipin ucunu kaçırdı ve boşanma sürecine girmek üzereyim.cocugun yok.iyice iliğini kemiğini somurmemis.Kızlar merhaba yardımınıza ve tecrübe ettıgınız yaşanmışlık yorumlarınıza ıhtıyacım var. Ben 1 bucuk aydır evden arıyım 7 aylık evliyim. Eşim boşayacagını soyledı gecerli sebeplerim oldugu ıcın evı tek ettım esimin narsistik daranısları var gibiydi. Ama suan ben kendimi suclu buluyorum delirecek gıbıyım. benımle konusuyor annesini aramamı ıstemıyor. Tamam sevmiyor ama bu sessizlik nedır.?? Bana en yakın el oldu tanımıyorum bu adami zaten evde ensemde boza ısırdı cok sevıyorum onu ama o beni sevmiyorsa bosanmaysa tamam saygı duyarım ama bu sessizlik ve dava acmamadı nedir. Kafayı yıcem tecrübe eden varmı boyle bır durumu. Tesekkur ederim sımdıden kızlar
Anlamaz sevginizi, çabanızı anlamaz.
Boşa zaman kaybedersiniz bu adamla.
Hatalarını anlayıp gelip özür dilemez bu tip adamlar.
Eşiniz ilk eşinizden niye ayrılmış?Sorun su esim konusmalarında aıle degerlerını birlik beraberlik yolunu savunur ama davranışlarında cok umursamaz hemen hemen her konuyu elestıren sureklı yargılayan ve ders veren bir yapıya sahip eskı eskinin resimlerini telefonun hafızasında saklıyor. Eskı sevgililerinin resimlerini bile. Bır ıyı bır kotu bana karsı ne oldugumu anlamlandıramıyorum. Yuvama sahip cıkmak ıstıyorum ama evin dısına itilmiş sekılde buluyorum kendimi.beni sevmesi ıcın hep cabalamak grekıyor gıbı her hareketi elestırılıyor daha ıyı olmaya calısıyorum etmeye calısıyorum yıne olmuyor. Dengem bozuldu artık kendimi tanıyamıyorum. Kapıyı carpıp cıkan bendim normal de sakın bir insanım ama bu adm hayatıma gırdıgınden berı ben ben degılım ofkelı sınırlı carpıntım sahıbı uyku uyuyamayan kaygılı bırı oldum. Bana yaptıklarına kızıyorum ama ondan kopamıyorum. Bı kac kere daha ayrılmıştı evden ama 1 yada 2 gunluk. Ama bu sefer haberini alıcak sın dedı bırdaha arama beni bıttı dedı 1 ay oldu ses yok korkuyorum bısey sormaya
Konuşulur tabii ama ben olsam gider avukata veririm,avukata onu aratırım.Yani ben böyle yaparımBilinmezlik benı bitiyor tabıkı istemeyene napabılırım. Ama evliyiz bosanma olacaksa konusulmazmı
Siz bosanmayı blöf olarak sunmussunuz adam rest cekmis. Sizi sevmedigi çok acık. Dava acıp biran once önünüze bakınKızlar merhaba yardımınıza ve tecrübe ettıgınız yaşanmışlık yorumlarınıza ıhtıyacım var. Ben 1 bucuk aydır evden arıyım 7 aylık evliyim. Eşim boşayacagını soyledı gecerli sebeplerim oldugu ıcın evı tek ettım esimin narsistik daranısları var gibiydi. Ama suan ben kendimi suclu buluyorum delirecek gıbıyım. benımle konusuyor annesini aramamı ıstemıyor. Tamam sevmiyor ama bu sessizlik nedır.?? Bana en yakın el oldu tanımıyorum bu adami zaten evde ensemde boza ısırdı cok sevıyorum onu ama o beni sevmiyorsa bosanmaysa tamam saygı duyarım ama bu sessizlik ve dava acmamadı nedir. Kafayı yıcem tecrübe eden varmı boyle bır durumu. Tesekkur ederim sımdıden kızlar
Beni sız cok ıyı anlarsınız ozaman eşinizde boyle sureklı cezalandırma yapıyırmuyduBen sana şu kadarını söyliyim...en başta daha sinyaller veriyorsa arkana bakmadan kaç ..ben eşimin narsist olduğuna 100 de 100 eminim son iki aydır...insanı deli ederler.şu an 20 aylık bir kızım var ve bir de 8 aylık gebeyim.benden çıkarı kalmayınca iyice ipin ucunu kaçırdı ve boşanma sürecine girmek üzereyim.cocugun yok.iyice iliğini kemiğini somurmemis.
Onların cezalandırma yöntemi bu.susarlar...
Kesinlikle geri adım atma.sonra çok pişman olursun.
Bu soyledıgınızi yapmayı dusunucem ama umudundan var hatasını anlar mı acaba diye cok seviyorum gercekten okadar tevazu gosterdıgım seyelrde oldukıKonuşulur tabii ama ben olsam gider avukata veririm,avukata onu aratırım.Yani ben böyle yaparım
Ama sizin umudunuz var işte o yüzden böyle merak içindesiniz.
Çok iyi anlıyorum seni, bende 8 ay evli kaldım, ilk gebelik bir kadın için muhteşem bir olay dimi ben beş aylık evladımı kaybettim, normal doğum yaptım hayatımda ilk kez başıma gelen bir şey ve doğumdan sonra kucağım boştu, bunu atlatamadan, ilk kez şiddete varınca olaylar artık kaldıramadım. Boşandım, şimdi mutluyum o yas süreci geçti. Okula başladım, hayatımı kuruyorum.
Seviyorsan bile yapılabilir buBeni sız cok ıyı anlarsınız ozaman eşinizde boyle sureklı cezalandırma yapıyırmuydu
Bu soyledıgınızi yapmayı dusunucem ama umudundan var hatasını anlar mı acaba diye cok seviyorum gercekten okadar tevazu gosterdıgım seyelrde oldukı
Beni sız cok ıyı anlarsınız ozaman eşinizde boyle sureklı cezalandırma yapıyırmuydu
Bu soyledıgınızi yapmayı dusunucem ama umudundan var hatasını anlar mı acaba diye cok seviyorum gercekten okadar tevazu gosterdıgım seyelrde olduk
Tek ıstegım cabam beni sevmesıydı. Haklısınız inkar etmıcem. Kendımı duyurmak dıkkatini cekmek ıstedım giderek benı cok uzdunu hep acıkladım ama umursamadı tamam dedim ama davranısla acıtmaya dewam ettıSiz bosanmayı blöf olarak sunmussunuz adam rest cekmis. Sizi sevmedigi çok acık. Dava acıp biran once önünüze bakın
Tamam tesekkur ederimSeviyorsan bile yapılabilir bu
Zaten istemiyorsa anam karım elden gidiyor der,gelir
Sevmiyorsa zaten sal gitsin.
Allah yardımcınız olsun. Nekadar guclu bir kadınsınız gurur duyun kendinizle. Cok uzuldum yasadıklarınıza ve size yasarılanlaraÇok iyi anlıyorum seni, bende 8 ay evli kaldım, ilk gebelik bir kadın için muhteşem bir olay dimi ben beş aylık evladımı kaybettim, normal doğum yaptım hayatımda ilk kez başıma gelen bir şey ve doğumdan sonra kucağım boştu, bunu atlatamadan, ilk kez şiddete varınca olaylar artık kaldıramadım. Boşandım, şimdi mutluyum o yas süreci geçti. Okula başladım, hayatımı kuruyorum.
İnan bana adım at ve boşan, yas sürecin geçecek ve mutlu olacaksın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?