- 5 Kasım 2015
- 1.526
- 1.310
- 133
Aynen bizde öyleydik isterdi ki hergün ailesiyle olalım..
Aldatılmak şiddet ve daha neler neler. Kurtuluyorum şükür.
Aldatıldığını nasıl öğrendin
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aynen bizde öyleydik isterdi ki hergün ailesiyle olalım..
Aldatılmak şiddet ve daha neler neler. Kurtuluyorum şükür.
Çok şükür canımŞimdi mutlusundur umarım eğer öyleyse çok sevinicem
Çok şükür canım
İnşallah sende cok cok mutlu olursun.
Kendine cok iyi bak.
Her anın tadıni cikar.
Hayat kisa inan uzulmeye degmiyor
Biz ailesiyle altli ustlu oturuyoruz ama yeme içme bir . iki gorumcem var düşman başına. Kaynana desen hem çok kurnaz hemde evin reisi ne derse o oluyor dediğim dedik bi insan. Eşim onun lafina çok bakıyor ve o herseyimize karışıyor aklına gelen herşeye . bunlara sesimi cikartmassam iyiler.. Bende buna gelemiyorum artık Ozgur olmak istiyorum ve bu yüzden çok sevdigim eşimden ayrilmayi dusunuyorum şuan tabi eşimle konusmadim çünkü net bi karar veremiyorum ya ayrilinca yapamazsam diye düşünüyorum. Aralarda kaldimm Son açtığım konuda da cok sey anlattım onada bakabilirsinSen neler yaşadın su an nasıl eşin
aDaha önceki mesajlar da mı
Biz ailesiyle altli ustlu oturuyoruz ama yeme içme bir . iki gorumcem var düşman başına. Kaynana desen hem çok kurnaz hemde evin reisi ne derse o oluyor dediğim dedik bi insan. Eşim onun lafina çok bakıyor ve o herseyimize karışıyor aklına gelen herşeye . bunlara sesimi cikartmassam iyiler.. Bende buna gelemiyorum artık Ozgur olmak istiyorum ve bu yüzden çok sevdigim eşimden ayrilmayi dusunuyorum şuan tabi eşimle konusmadim çünkü net bi karar veremiyorum ya ayrilinca yapamazsam diye düşünüyorum. Aralarda kaldimm Son açtığım konuda da cok sey anlattım onada bakabilirsin![]()
a
dava açıldığı günden itibaren hatta boşanmaya karar verdiğiniz andan itibaren...
Ailesinin doldurusuna cabuk gelen biri, ve onlara çok önem veriyor benim onları en ufak istemediğimi dusunse ayrilir bile belki beyfendiEşin seni seviyo mu yoksa annen yüzü den senin üstüne mi geliyo
Kararı verdiysen ASLA VE KAT'A ailesinden HİÇKİMSEYLE görüşme tekrar. Ben yaptım bunu hastanelik ettiler yemediğim laf kalmadı güzel gğzel iyileşirken sakinlestirici verdi psikiyatr. Hamdolsun şu an iyiyim ama sakın muhattap olma son vuruş diye ağızlarına gelen her pisliği kusmak isteyecekler
Biz dilekçe yazdırmaya gittiğimizde dilekçeyi yazan amca " boşanma davasını sen açıyor gibi yazıyorum kadının açtığı davalar çabuk sonuçlanır" gibi bir şey demişti ki bence bu doğru değil amcanın beni korumasıydı. Ağustos' da dilekçeyi verdik Aralık'ta beş dakkada boşandık. Yani ben onu boşamış oldum ashsdhh![]()
Hakimler artik daha fazla tutuyo kadinlari sanirim