• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bosanma tecrubesi yasayanlar

Allah gönlünüze göre versin inşallah kızlar, ömrünüz güzel olsun bundan sonra.
Bu hayat sizin hayatınız eften püften üzülmeyin sizi üzenlerden de uzaklaşın. Hayat akıp gidiyor ölümlü dünyada güzel yaşamak lazım
Öptüm hepinizi.

Sen neler yaşadın su an nasıl eşin
Biz ailesiyle altli ustlu oturuyoruz ama yeme içme bir . iki gorumcem var düşman başına. Kaynana desen hem çok kurnaz hemde evin reisi ne derse o oluyor dediğim dedik bi insan. Eşim onun lafina çok bakıyor ve o herseyimize karışıyor aklına gelen herşeye . bunlara sesimi cikartmassam iyiler.. Bende buna gelemiyorum artık Ozgur olmak istiyorum ve bu yüzden çok sevdigim eşimden ayrilmayi dusunuyorum şuan tabi eşimle konusmadim çünkü net bi karar veremiyorum ya ayrilinca yapamazsam diye düşünüyorum. Aralarda kaldimm Son açtığım konuda da cok sey anlattım onada bakabilirsin :(

Biz ailesiyle altli ustlu oturuyoruz ama yeme içme bir . iki gorumcem var düşman başına. Kaynana desen hem çok kurnaz hemde evin reisi ne derse o oluyor dediğim dedik bi insan. Eşim onun lafina çok bakıyor ve o herseyimize karışıyor aklına gelen herşeye . bunlara sesimi cikartmassam iyiler.. Bende buna gelemiyorum artık Ozgur olmak istiyorum ve bu yüzden çok sevdigim eşimden ayrilmayi dusunuyorum şuan tabi eşimle konusmadim çünkü net bi karar veremiyorum ya ayrilinca yapamazsam diye düşünüyorum. Aralarda kaldimm Son açtığım konuda da cok sey anlattım onada bakabilirsin :KK43:

Eşin seni seviyo mu yoksa annen yüzü den senin üstüne mi geliyo

Eşin seni seviyo mu yoksa annen yüzü den senin üstüne mi geliyo
Ailesinin doldurusuna cabuk gelen biri, ve onlara çok önem veriyor benim onları en ufak istemediğimi dusunse ayrilir bile belki beyfendi :( normal zamanda seviyo gibi, ama ben çok seviyorum herşeye rağmen.. Allah yardım etsin hepimize akıl fikir versin yol göstersin :(

Eşiniz de kabul ederse adlıyenın onunde yazı yazanlar var adını unuttum onlar bı dılekce yazıyor,siz sartlarda anlasıp yazıyorsunuz;birlikte adlıyeye baswurup bosanıyorsunuz.

Kararı verdiysen ASLA VE KAT'A ailesinden HİÇKİMSEYLE görüşme tekrar. Ben yaptım bunu hastanelik ettiler yemediğim laf kalmadı güzel gğzel iyileşirken sakinlestirici verdi psikiyatr. Hamdolsun şu an iyiyim ama sakın muhattap olma son vuruş diye ağızlarına gelen her pisliği kusmak isteyecekler

Biz dilekçe yazdırmaya gittiğimizde dilekçeyi yazan amca " boşanma davasını sen açıyor gibi yazıyorum kadının açtığı davalar çabuk sonuçlanır" gibi bir şey demişti ki bence bu doğru değil amcanın beni korumasıydı. Ağustos' da dilekçeyi verdik Aralık'ta beş dakkada boşandık. Yani ben onu boşamış oldum ashsdhh :KK76:

Kararı verdiysen ASLA VE KAT'A ailesinden HİÇKİMSEYLE görüşme tekrar. Ben yaptım bunu hastanelik ettiler yemediğim laf kalmadı güzel gğzel iyileşirken sakinlestirici verdi psikiyatr. Hamdolsun şu an iyiyim ama sakın muhattap olma son vuruş diye ağızlarına gelen her pisliği kusmak isteyecekler

Pislik insanlar ben ordayken daha dirdir ediyolardi zaten

Biz dilekçe yazdırmaya gittiğimizde dilekçeyi yazan amca " boşanma davasını sen açıyor gibi yazıyorum kadının açtığı davalar çabuk sonuçlanır" gibi bir şey demişti ki bence bu doğru değil amcanın beni korumasıydı. Ağustos' da dilekçeyi verdik Aralık'ta beş dakkada boşandık. Yani ben onu boşamış oldum ashsdhh :KK76:

Hakimler artik daha fazla tutuyo kadinlari sanirim

Hakimler artik daha fazla tutuyo kadinlari sanirim

Bilmiyorum ki on sene oldu ben boşanalı. Ekstrem durumlar hariç (yani kadının aldatması vs.) kadını tutsunlar zaten. Elimizden tutan yok.

Back
X