• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Boşanma üzere olduğum kişi unutmaya çalıştıkça kendini hatırlatıyor toparlanamıyorum.

Hly166

Üye
Kayıtlı Üye
10 Şubat 2022
77
72
8
32
Kızlar geçen gün yazmıştım eşim meth kullanıyor boşanıcam diye ama arıyor kendini açıklayacakmış hala kanım temiz diyor ki kullandığını bildiğim halde ve ben toparlanmaya çalıştıkça kendini hatırlatıyor bu durumu nasıl atlatabilirim fikirlerinize ihtiyacım var.

Kızlar geçen gün yazmıştım eşim meth kullanıyor boşanıcam diye ama arıyor kendini açıklayacakmış hala kanım temiz diyor ki kullandığını bildiğim halde ve ben toparlanmaya çalıştıkça kendini hatırlatıyor bu durumu nasıl atlatabilirim fikirlerinize ihtiyacım var.
Her yerden engelleyin sadece avukatınız aracılığıyla görüşün

Meht uyuşturucu mu oluyor? Eğer ki öyle ise aman uzak durun. Ne olursa olsun sakın geri adım atmayın. Boşanma davanızı açın ve hemen telefon numaranızı değiştirin...

Sakın duygularınızla hareket etmeyin,geri dönüşü yok.Eşiniz adına da çok üzüldüm,Allah kimseyi bu duruma düşürmesin ama siz artık kendinizi düşünmek zorundasınız😔.
Evet çok çabaladım ama devamlı inkar inkar gördüğüm halde elimden birşey gelmiyor artık

Back
X