Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tabii ki de öyle bir niyetim yok ama gözden ırak olsa gönülden daha kolay çıkacakHatırlatınca ne oluoki.Aşkınız mı depreşio.Gidip dibe mi batmak ıstıosun ?
Her yerden engelleyin sadece avukatınız aracılığıyla görüşünKızlar geçen gün yazmıştım eşim meth kullanıyor boşanıcam diye ama arıyor kendini açıklayacakmış hala kanım temiz diyor ki kullandığını bildiğim halde ve ben toparlanmaya çalıştıkça kendini hatırlatıyor bu durumu nasıl atlatabilirim fikirlerinize ihtiyacım var.
Çok tehlikeli ve dönüşü olmayan bir sentetik uyuşturucu çeşidi.Meth ne demek
Bu işin gözle gönülle igisi yok bitirmeye kararlı iseniz gözünüzün önünde olsa görmezsinizTabii ki de öyle bir niyetim yok ama gözden ırak olsa gönülden daha kolay çıkacak![]()
Dava mı açtım zaten bu perşembe mahkememiz varBu işin gözle gönülle igisi yok bitirmeye kararlı iseniz gözünüzün önünde olsa görmezsiniz
İyi olmuş herkes kendi hayat görüşüne göre yaşamalı zorlamayla olmaz keşke bunu da belirtseydiniz ya başındaDava mı açtım zaten bu perşembe mahkememiz var
Engelledim başkalarıyla haber yolluyorEngelleyin mutlaka
Sakın duygularınızla hareket etmeyin,geri dönüşü yok.Eşiniz adına da çok üzüldüm,Allah kimseyi bu duruma düşürmesin ama siz artık kendinizi düşünmek zorundasınızEngelledim başkalarıyla haber yolluyor
Evet çok çabaladım ama devamlı inkar inkar gördüğüm halde elimden birşey gelmiyor artıkSakın duygularınızla hareket etmeyin,geri dönüşü yok.Eşiniz adına da çok üzüldüm,Allah kimseyi bu duruma düşürmesin ama siz artık kendinizi düşünmek zorundasınız.
Ozaman kafanızı karistirmasina izin vermeyinDava mı açtım zaten bu perşembe mahkememiz var