• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

boşanma ve bir bebek var

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Çok Üzüldüm eşine:( sana tokat atmış suçlu ama belki sende ona vurdun ya da hakaret küfür ettin seninde hataların olmuş olabilir bebeği alıp yurtdışına kaçsa eşin bi empati kur

5 aylik bebegi anneye verirler.cocugu alip gitseniz bisey diyemezler sonucta annesisiniz.yalniz babaya mutlaka gorme hakki verirler.cocuga karsi siddet falan yoksa.sizin kotu bi durumunuzu gormeden kesinlikle alamazlar bebegi merak etmeyin.

Şiddet ve aldatma yoksa tekrar gözden geçir boşanmayı..
Bana türkyeye uyum sağlayıp alışamadığın için gtmek istiyosun gibi geldi. Bunu eşinle konuş. Hatta orda iş imkanınz varsa oraya yerleşmeyi düşünün. Boşanmayı tek çözüm olarak görmeyin

alın kızınızı gıdın bosanma dılekcesını sonra verın yada gıder ayak verın mahkemeye , su durumda esınızın ıznı gereklı degıl ama ıs bosanma evresıne gecerse yada bosanıp gıdersenız ısler degısır.

Dün konustuk ilk defa tartismadan sasirdim. Beni gönderiyor ama sık sık gelmem sartiyla kizini görmek istiyor. Oda bosanmak istiyo bende artik bitti herşey

sen vizeni çaktırmadan al git
dava açsa da Alamnya çocuğu vermiyor Türkiyeye (benzeri haberlere çıkmıştı) hatta kadın adama göstermeye getirmiş adam göndermediği için kadın dava açıyor Almanya alıyor çocuğu anneyle dönüyorlar

ama
vebali ne olacak?
sen anneysen o da baba farkındasın değil mi?

tamam çocuğu al git ama eşini de götür oraya gidince hemen dava açmak yerine orada deneyin

Kizin ne zarar gorcek ya.
Sizin kavgalarinizin icinde buyucene Almanyada buyur gider iste rahat rahat.
Ayy beni goturen olsa keske Turkiye artik hic cekilmiyor.
Almanyada buyusun Almanyada.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X