Bosanma ve #bosanma#temyiz

Tsseyma

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
6 Mayıs 2018
6
0
1
38
Selam kızlar.2 yıl süren bir bosanma davam vardi ve tam bitti derken temyiz olayı cıktı.tazminst ve nakakayi temyize gönderdim ama ben soyismimi değiştirmek için temyizden gkararın gelmesini bekleyeceğimi bilmiyordum.simdi birde bunu bekliyeceğim.ama bununla ilgili baya yazı okududum eğer bosanma karari temyize girmemişse soyisim değiştiriyormuş.ama avukatım beklemem gerektiğini söyledi.bu konu hakkında bilgisi olan var mı.bana bir akıl verin.

Mahkeme kararını her iki tarafta boşanma kararı yönünden temyiz etmediyse boşanma yönünden karar kesinleşir, soyadınızı değiştirebilirsiniz. Siz yalnızca nafaka ve tazminat yönünden temyiz etmişsiniz eğer karşı tarafta bu şekilde yaptıysa boşanma kararı kesinleşmiştir, ancak eşiniz boşanma yönünden de mahkeme kararını temyiz ettiyse dosyanın dönüşünü beklemek zorundasınız

Karsi taraf da bosanmayi temyiz etmemisse ilam bosanma yonunden kesinlesir.

Karsi taraf da bosanmayi temyiz etmemisse ilam bosanma yonunden kesinlesir.
Boşanmayı degil nafaka ve tazminatı temyize gönderdik. Jer iki taraf da bosanmaya itiraz etmiyor.ama ben başka bir avukata sordum bosanmaya itiraz etmemişse kimliğini değiştirebilirsin dedi ama bnm avukatım değiştiremezsin diyor bu durumda bn ne yapmalıyım

Şahitlerim ve darp raporum olmasına rağmen ve onun bana attığı iftiraları ispatlamama rağmen 5.000 tazminat ödememe karar verildi.biz de temyize gonderdik
Bu nasıl iş ya! Boşanmalarda mahkeme genelde kadından yana olurdu ama artık bunda da erkek tarafında mı?!

Bu nasıl iş ya! Boşanmalarda mahkeme genelde kadından yana olurdu ama artık bunda da erkek tarafında mı?!
Benim davamda çok fazla hakim değişti dört kez getiren dolayı.suan kulüp sistemi çok anormal işliyor.duaunun bnm dört tane dağıtım var ve hiç biri ile kan bağım yok ve hatta hemsehriligim dahi yok onun şahitleri anne baba abi ve ablası.ve hakim bu sahitlerle bana bu hukmu verdi.

Back
X