• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bosanma ve cocuk

arkadaşlar merhaba bir sorunum var akıl akıldan üstündür ve her birinizin fikri göstereceği yola ihtiyacım var daha önceki postalar eşimle anlasamadigimi yazmıştım malatya depremi sonrası aile bıraktı daha ne aradi ne sordu sonrası da mahkeme kağıdı geldi zaten ve ben şu an 4 yaşındaki kızımla beraber annemle yaşıyorum bir gelirim yok zaten yaşadığımız yer küçük bir yer iş imkanı yok ve annemle beraber gelin var o da yaşıyor ev küçük ben evden ayrılmak istiyorum ama çözüm bulamıyorum kızımla beraber kiralar uçmuş ev tutamıyorum iş bulacam kızımı kime emanet edecem annem senle gelemem bana güvenme der zaten ne yapacaksan kendi başına yapacaksın kreslere bakıyorum ev kırasindan daha pahalı ne annem sadece karnımızı doyuruyor başka ihtiyaçlarımiz giyim olsun ayakkabı bilmem ne onları karsilayamiyorum çünkü kızın ihtiyaclari var alamıyorum zaten siginti gibiyiz bizi çok istemiyorlar annem hep diyor bu nasıl olacak hep böyle mi gidecek bilmem ne kendimi çok çaresiz güçsüz hissediyorum ayakta nasıl durabilirim kendime ve kızıma nasıl bakabilirim 😪😪😪😪lütfen akıl verin çözüm bulalım ben olayın içindeyim diye sağlıklı düşünemiyorum
Seni bırakıp giden kocan olacak şerefsiz yarın bir gün evlat sahibiyim diyecek seneler seneler sonra. Güçlü ol sık dişini ailene ben başımın çaresini bulana dek kimse yorum yapmasın diye tersle. Ya da duyan sağır gören kör olmayı dene. Öncelikle işe gir ve kızını kreşe gönder yaşı uygun sonrasında eline 100 tl bile kalsa o parayı kumbara yap biriktir. Ev temizliği güvenilir insan bulursan kızınla git eminim iyi insanlar hala vardır hayat şuan zor olablir ama sağlıklıysan ve hayat devam ediyorsa mücadeleye devam kendin ve kızın için. Her gün sabah Allah'ım ben çok güçlüyüm biliyorum ki bu sınavı bana ben üstünden kalkarım diye verdin şükürler olsun deyip duanı edip yola koyul. Başın dik olsun kumbaranın üzerine yeni hayat yaz birikecek o para sende kızınla güzel günler göreceksin ben inanıyorum sende inan.

Seni bırakıp giden kocan olacak şerefsiz yarın bir gün evlat sahibiyim diyecek seneler seneler sonra. Güçlü ol sık dişini ailene ben başımın çaresini bulana dek kimse yorum yapmasın diye tersle. Ya da duyan sağır gören kör olmayı dene. Öncelikle işe gir ve kızını kreşe gönder yaşı uygun sonrasında eline 100 tl bile kalsa o parayı kumbara yap biriktir. Ev temizliği güvenilir insan bulursan kızınla git eminim iyi insanlar hala vardır hayat şuan zor olablir ama sağlıklıysan ve hayat devam ediyorsa mücadeleye devam kendin ve kızın için. Her gün sabah Allah'ım ben çok güçlüyüm biliyorum ki bu sınavı bana ben üstünden kalkarım diye verdin şükürler olsun deyip duanı edip yola koyul. Başın dik olsun kumbaranın üzerine yeni hayat yaz birikecek o para sende kızınla güzel günler göreceksin ben inanıyorum sende inan.
🙏🙏🙏çok teşekkür ederim inşallah güzel günler bekliyordur bizi

Tam mağara adamıymış, ya kızmayın ama turizm otelcilik okumuş bir kadının ne işi olur balkona pencereye çıkartmayan yobaz biriyle? Erkek çocuğu almış kız çocuğu atmış çünkü annesi gibi o da değersiz. Nasıl ve niye verdiniz çocuğunuzu? Artık beynini yıkaya yıkaya size düşman ederler. Aynı kendi zihniyetlerine göre yaşatırlar o çocuğu.

Sizin avukatta bir iş var. Hadsizlik yapıp ileri geri yazmak istemiyorum ama sanki karşı tarafın çıkarını kolluyor gibi. Avukat arkadaşlar bir cümleyle nafaka olayını belirtirse iyi olur.

Tam mağara adamıymış, ya kızmayın ama turizm otelcilik okumuş bir kadının ne işi olur balkona pencereye çıkartmayan yobaz biriyle? Erkek çocuğu almış kız çocuğu atmış çünkü annesi gibi o da değersiz. Nasıl ve niye verdiniz çocuğunuzu? Artık beynini yıkaya yıkaya size düşman ederler. Aynı kendi zihniyetlerine göre yaşatırlar o çocuğu.

Sizin avukatta bir iş var. Hadsizlik yapıp ileri geri yazmak istemiyorum ama sanki karşı tarafın çıkarını kolluyor gibi. Avukat arkadaşlar bir cümleyle nafaka olayını belirtirse iyi olur.
Çocuğu zaten kendisi gibi yapmış cocuk 7 yaşında seninle görüşmek istemiyorum anne diyor çocuğu ben vermedim depremden dolayı bizi annelere getirdi ev hasar aldı çünkü sonra çocuğun okulu açılınca o okula gitsin diye baba ile eve gitti güya okullara az kalmış kapanacak tekrar getirecek çocuğu gidiş o gidiş daha görmedim eve gidip görmek istediğimde evden gidiyordu çocukla beraber polise falan şikayet ettim benden kaçırıyor diye polis diyor babası

Back
X