Boşanma ve çocuklar

Daha bir üyeliği ile bir konusunda ciddi ciddi konuştuğum, yol gösterdiğim üye; 2.üyelik alıp çooook farklı bir hikaye anlatmış. Daha dün oldu bu. Kaldı ki size de böyle ithamda bulunmadım. Ani duygu durum değişiklikleri yaşayabilirsiniz, ama ani karar vermeyin. Tam hazır olduğunuz gün harekete geçin. Yoksa zorluğu görünce dönüp duracaksınız, sözünüzün de bir değeri kalmayacak.
Ani duygu değişiklikleri yaşamıyorum. Düşündüğünüz için teşekkürler. Tecrübelilerden fikir edinmeye çalışıyorum. Benim için halen uzun vade boşanma işi. O an o konu için gergindim onu paylaştım grupta. Hayatımın fikirlerimin planlarımın tüm ayrıntısını yazamaz ki...

Eşiniz özel okul giderini karşılasın

Olağan şartlarda çocukların düzenini bozmamak lazım

Okul çıkışlarına uygun saatlerde yardımcı ayarlarsın
Bence de karşılasın ama karşılamaz. Asla karşıla da demem. Kendi çocukları, gerekli görüyorsa kendisi düşünüp karşılar

Kadın eleştirmemiş ki gayet düz bir soru sormuş neden bu kadar kızdınız? Ben de merak ettim ne ara boşanmaya geldiler diye ama tamamen masumane bir merak. Hani kavga mı ettiler vs gibi kötü bir niyet yok yani.
Teşekkür ederim canım 😊 Gerçekten şaşırdığım için sormuştum..Ama gerçekten tepkisi yersizdi..

Aaa konuya yeni baktım her yeri arayan kocandan boşanma kararı mi aldın

Aileden kimseden yardım almadan tek başıma çocuklarımla dimdik ayakta durmak istiyorum. Çocuklar ilkokul çağında. Şu an özel okula gittikleri için çalışma saatim ile uyuşuyor. Ama boşanma durumunda maddi anlamda yeterli olamayacağım için devlete gidecekler. Ama okuldan kim alacak. Ben gelene kadar kim ilgilenecek.
Onu düşünmeyin bence. Siz eşinizden boşanacaksınız, babalık baki. Babaları ile birlikte karşılarsınız masrafları. Zaten çocuğa hem boşanma hem de okul değişimi çok ağır gelir.

Eger bu soruyu soruyorsaniz bosanmayi dusunuyorsunuz demektir ya da anket olsun diye mi acildi konu?

Back
X