- 8 Mart 2011
- 10.737
- 18.139
- 298
Bu bana mantıklı gelmiyor. Oğlunun haberi olmadan da pekala arayabilirler.
Şahsen ben aileme aramayın dersem ve de arkamdan barışmaya niyetim olmayan bir insanı arayıp olayı dallandırıp budaklandırırlarsa hiç hoşuma gitmez. Eşek kadar olmuşum ailemin beni de biraz saymasını beklerim.
Boşanmaya karar verilince barıştırılmak için beklemeyi saçma buluyorum ben. Ailesinin araması bir şey ifade edecekse bir şeyleri değiştirecekse o zaman boşanma kararı kesin değil. Bu durumda evi terketmeden konuşulabilirdi aile ile. Eğer söyleyecekleri ve yapacakları şeyler çok önemseniyorsa tabi. Yok önemsenmiyorsa ve boşanma kesinse ailenin arması nedne bekleniyor. Yani ben cidden anlamıyorum. Küçükken kuzenlerimizle küserdik aileler barıştırırdı. Ya da onlar da karışırdı ortalık şenlik olurdu. Artık büyüdük. Hadi evlenirken iki insan değil iki aile birleşiyor da, ayrılırken bari bireyler kendi başının çaresine baksın.
Yani kimseyi eleştirmek değil söylediklerim. Ben cidden anlamadım aransa ne olacak, ne değişecek. Sırf konu sahibi kendini önemsenmiş hissetsin diyeyse oğullarını ezip neden arasınlar.