Boşanma ve eşimin ailesinin beni ve ailemi hiç aramaması.

Bu bana mantıklı gelmiyor. Oğlunun haberi olmadan da pekala arayabilirler.

Şahsen ben aileme aramayın dersem ve de arkamdan barışmaya niyetim olmayan bir insanı arayıp olayı dallandırıp budaklandırırlarsa hiç hoşuma gitmez. Eşek kadar olmuşum ailemin beni de biraz saymasını beklerim.

Boşanmaya karar verilince barıştırılmak için beklemeyi saçma buluyorum ben. Ailesinin araması bir şey ifade edecekse bir şeyleri değiştirecekse o zaman boşanma kararı kesin değil. Bu durumda evi terketmeden konuşulabilirdi aile ile. Eğer söyleyecekleri ve yapacakları şeyler çok önemseniyorsa tabi. Yok önemsenmiyorsa ve boşanma kesinse ailenin arması nedne bekleniyor. Yani ben cidden anlamıyorum. Küçükken kuzenlerimizle küserdik aileler barıştırırdı. Ya da onlar da karışırdı ortalık şenlik olurdu. Artık büyüdük. Hadi evlenirken iki insan değil iki aile birleşiyor da, ayrılırken bari bireyler kendi başının çaresine baksın.

Yani kimseyi eleştirmek değil söylediklerim. Ben cidden anlamadım aransa ne olacak, ne değişecek. Sırf konu sahibi kendini önemsenmiş hissetsin diyeyse oğullarını ezip neden arasınlar.

Bıktım artık sürekli arkamdan konuşulan bir şeyler duymaktan. :(
Eski kocamı ailesi bütün komşulara beni kötülüyormuş.
Narce'nin psikolojisi bozuktu, ilaç kullanıyordu.
Oğlum çocuk istiyordu ilaçları bırakamadığı için çocuk yapmıyordu vs.
Çocuğu en çok isteyen bendim. Yuh artık.
Adımı deliye çıkarmışlar.

Adi kocam da arkadaşlarına Narce'nin psikolojisi bozuktu dayanamadım artık bıktım o yüzden boşandım demiş.
Erkek olacak bir de. Ya insan kendi arkadaşlarına böyle şeyler söyler mi eski karısı hakkında.
Bu nasıl bir onursuzluk :(

boşver ne arayacaklar , hiç bunu düşünüpte beklentiye girme ,
bende boşanma arefesindeyim , nisanda mahkeme olacak ve bitecek inşallah ..
beni de kimse aramadı , aman aramasın meraklı da değilim zaten ,
zaten arayacak tarzda insan olsalardı işler bu raddeye gelir miydi be canım ...
hakkında hayırlısı olsun , sen önüne geleceğine bak , onları da Allaha havale edicen o kadar

bende boşanma arefesindeyim. 3 ay oldu eşim başka bir kadınla yaşıyor. boşanma davası açılmadı henüz ama sonuç olarak boşanıcaz. 1 yaşında bebeğim var. o kadar mutsuzum kiiii...

Merhaba,

Yaklaşık 3 haftadır eşimle boşanma sürecindeydik. Eşimin ailesi ne beni ne de ailemi bir kez bile aramadı. Böyle durumlarda aileler devreye girer, bir şeyler yapıp arayı düzeltmeye çalışırlar benim bildiğim. Ben eşime bunu söylediğimde, ben aileme ararlarsa beni bir daha göremeyeceklerini söyledim dedi. Asla aramayın diye defalarca söyledim o yüzden aramadılar dedi. Ben aramadıkları için boşanmamıza sevindiklerini düşünüyorum. Onlara çok kızgınım. Siz olsanız ne düşünürsünüz? Her ne olursa olsun, evladının yuvası yıkılıyor insan bir arar, alır karşına konuşur. Nasıl bir anne babalık bu anlayamıyorum...
Seni cok iyi anliyorum ayrica koskoca insanlarsiniz buyuklerdenmi medet umuyorsunuz diyen kisilere katilmiyorum.kolay birsey degil bu sonucta bosanma.evlenirken nasilki buyukler bir araya geliyorsa bosanirkende oyle olmali.evlenirken koskoca insanlarsiniz kalkin gidin evleninmi diyorlar.sonucta erkek tarafi bir gelir yada arar bir sorar neden bu duruma geldiniz diye.belki ofkeyle karar verildi bir anlik sinirle saglikli dusunulemedi.baristirmktan ziyade bir durum muhakemesi yapmk gerekir.
Benim esimin tarafida hic gelmedi aramadi sormadilar torunlarini bile.ustelik esimin annesinin uzerinde bnm cok emegim var ama hal hatir sormak icin bile aramadi.bende hakkimi ona helal etmiyorum etmicemde hic birzaman bakalim allaha nasil hesap verecek

Back
X