Koskoca insanlarsiniz, hala ana babadan mi medet umuyosunuz?
yani... anlamıyorum insanları karışsalar suç, karışmasalar suç
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Koskoca insanlarsiniz, hala ana babadan mi medet umuyosunuz?
Daha ne istiyorsunuz konuşmamaları bence daha iyi ne güzel size bırakmışlar kararı.
Sırf ailelerin zorlamasıyla boşanamayan o kadar çok kişi var ki.
Böyle bir durumda aileler evlatlarından taraftırlar her ne kadar sağduyulu yaklaşsalarda önce kendi evlatlarının üzülmesini istemezler.
Aramamaları sizin ayrılmanızı istedikleri anlamına gelmez oğulları istediği için aramamış olabilirler.
Sizin aileniz görüştü mü eşinizle?
Bana kalırsa hiçbir aile evladının yuvası dağılırken bir kenarda durmaz. en azından bir kez olsun karşısına alıp konuşur.
Evet benim annem hep görüştü eşimle. eşim annemi arıyordu sürekli.
Merhaba,
Yaklaşık 3 haftadır eşimle boşanma sürecindeydik. Eşimin ailesi ne beni ne de ailemi bir kez bile aramadı. Böyle durumlarda aileler devreye girer, bir şeyler yapıp arayı düzeltmeye çalışırlar benim bildiğim. Ben eşime bunu söylediğimde, ben aileme ararlarsa beni bir daha göremeyeceklerini söyledim dedi. Asla aramayın diye defalarca söyledim o yüzden aramadılar dedi. Ben aramadıkları için boşanmamıza sevindiklerini düşünüyorum. Onlara çok kızgınım. Siz olsanız ne düşünürsünüz? Her ne olursa olsun, evladının yuvası yıkılıyor insan bir arar, alır karşına konuşur. Nasıl bir anne babalık bu anlayamıyorum...
OY CANIM GEÇMİŞ OLSUN ÇOK ÜZÜLDÜM
benimde oğlum ayrıldı. o günler geldi gözümün önüne. kesinlikle haklısın gönüllenmekte ailesine. ne kadar tembih ederse etsin aramalılardı. Ben o günlerimi hatırlıyorum. hemen devreye girerdim. 14 kez benim ısrarımla evine döndü. Çok haksızdı gelinim. anlattığında hayrete düşüyordu akrabalar gidiş nedenlerini. sudan sebeplerdi. engel olamadım bitti evlilikleri. ancak şu an vicdanen rahatım. Kızım gibi görüyordum. yalnız o boşanmada beni bile suçlamıştı. haklılık tazminatı alabilmek için. yuvanı terketceksen beni ara diyordum. gelip alayım seni. kaldıkı seninkiler gibi hiç aramıcam he... imkansızzz
birde evlilik ilk yılları fırtınalı geçiyor belki aileler yardımları ile bu zor aşamayı atlatırlar diye düşünüyorum. her kez değil ama görüyorum ki.
Boşanmanızı istedikleri için sizi aramıyorlar.
Aynı durumları ben de yaşamıştım.
Eski eşim ile 3 ay ayrı kaldık ne annesi ne babası kimse aramızı yapmaya çalışmadı.
Allah a şükür ki o lanet insanlardan kurtulmuşum iyiki de aramamışlar.
Sizi sevseler sizi oğullarına layık görseler ararlardı.
Üzülmeyin sizden daha değerli birsey yok bu hayatta.
Bazı kişiler koskoca insanlarsınız aileden medet mi umuyorsunuz demiş aa bu medet ummak değil , farklı bir duygu.
Allah yardımcınız olsun üzülmeyin.
Teşekkür ederin, amin. Yaşamadan bilinmez. Siz neden boşandınız? Özel değilse tabi.
Evlatlarından daha değerli olamazsınız
Oğlu ararsanız beni göremezsiniz demiş
Bence altında daha fazla birşey aramayın