- 19 Ocak 2011
- 13.028
- 12.860
- 298
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hanımefendi ben psikoloğum ve öfke kontrolü becerisi veriliyor insanlara, çatışma çözümleme eğitimleri... bunlarla ilgili kitaplar okuyabilirsiniz en azından. öfkenizi bastırın demiyorum, öfke yaşanmalı ama saç yolarak duvarlara vurarak, bıçağı kendine saplama girişiminde bulunarak yaşanmaz. tepki verilir, verilmelidir; ama bu şekilde değil. zarar vermemeli öfke kişiye ve çevreye. yastık dövün mesela, niye ellerinizi acıtıyorsunuz?
geçmiş konularınızdan anladığım kadarıyla sizin sorununuz kayınvalidenizle küsmüş olmanız bence...
eşinizin kardeşinin intihar etmiş olduğunu yazmışsınız,sizde bir annesiniz empati yapın ve kayınvalidenizi anlamaya çalışın...
oğlunun birini kaybedince belki yanlış ama bütün ilgisini eşinize ve size kaydırmış...sizde biraz ona karşı tahammülsüz davranıp kavga ederek küsmüşsünüz...
annesi bir evladını toprağa vermiş diğerinide gelini yüzünden kaybetmek üzere diye düşünmüş ve bir tercih yapmak zorunda kalmış olabilir eşiniz...
arkadaşım eğer sahiden evliliğini düzene sokmak,eşini geri kazanmak istiyorsan kayınvalidenle barış ve onun bazı hallerini hoşgör...
evlat acısı insana bazen olmadık şeyler yaptırabilir,sende annesin onu en iyi sen anlarsın...
çocukların bakımıyla ilgili falan kadıncağıza dış kapının mandalı muamelesi yapmışsın,unutmaki eşini büyütüp yetiştiren o...
burda hergün neler okuyoruz kayınvalidende eşinde kötü insanlar değil anladığım kadarıyla...
yaşayan bilir muhakkak ama bence boşanmayı hele intiharı düşünecek kadar büyütülecek bir sorununuz yok bence...
bence sizin evliliğinizin anahtarı kayınvalidenin gönlünü yapmaktan geçiyor ve buda hem zor değil hemde 2 cihanda kazancı çok büyük olan bişey...
inşaallah en kısa zamanda güzel haberlerinizi alırız...Allah (cc) yar ve yardımcınız olsun...
o konuya kesinlikle tahammülüm yok yazını okurken bile cinlendim size kızmadım yaşayan bilemez o kadına zaten küs deilim sadece samimiyeti cektim aradan seviyesizliğe seviye koydum ... iki cihan bir araya gelse olmasss .... başkası olsa onları bana yapan zaten ömür boyu yüzünede bakmam konuşmamda ama sırf eşimin annesi die yüzünede baktım konuştumda .... birine yaranacagım die sahte davranışlarda bulunamam eşim sevecekse beni ben olduğum için sevecek annesine ii davrandığım için deil..... o kadın bişi demedikçe yada yapmadıkca zaten ii oluyorum bişi demiyorum saygısızlık yapmıyorum ama yalnış bi hareketi oluncada yüzüne vurmaktan asla cekinmemmmmmm....o yüzden cnm benm yukarıda yazdıkların neredeyse imkansız yapamam .....yinede düşüncen için saol yardımcı olmaya çözüm bulmaya calışıyorsunzu ama karakter meselesi yapamam
canım sana diğer konularında da söylenmiş,eşinle sorunlarını çözmen için kayınvaldenle anlaşma yoluna gitmen lazım ,istemem diyorsan ayrılacaksın kocandan![]()
sinirden söylemiş bence adam...7yıl baska odalarda yasayalım ne demek şaka olsa gerek...boşanmak istese boşardı seni neden 7yıl beklesin ki..çocukları almak için değil hayatında baskası olsa bırakır gider ne çocuklarıne seni takmaz..
dikkatimi çeken su 2minik bebek arası o kadar az ki size ihtiyacları var...siz saç yoluyorum ,elime bıçak alıyorum kendime saplayacaktım derken resmen cinnet geçirdiniz...genelde erkeklerde olur bu kadar sinirli..ne oldu bu hale geldin bilmiyorum biraz acarsan iyi olur...
bi de eşimi seviyorum ama tek taraflı dedin nerden biliyorsun eşin seni seviyordur mutlaka sen öyle yanlış düşünüyorsun belki ifade etmiyordur adam...yuvanı yıkacak ne var anlamadım ki eskiden söyledigin laflar gündeme getirmesi mi sadce...eşinde aldatma şiddet parasızlık tembellik va rmı?