Boşanma ve nafaka

frozenbella

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Temmuz 2015
6
4
36
50
Merhaba arkadaşlar.Eşimle geçimsizlikten dolayı 2. defa boşanma kararı aldık.Ben sağlık sorunumdan dolayı çalışamıyorum.Eşim 9 bin tl maaş alıyor.çoçukların 3üde üniversitede okuyor.Bizim birbirimizle 2. evliliğimiz.1.si 20 yıl .2.si 6 yıl sürdü.Olmayınca zorlamanın anlamı yokmuş.Şimdi sorunum şu.Bizim ne ev ne araba ne birikim .Hiçbiri yok.borç çok.Benim arkamda kimsem yok.Bu durumda eşim diyorki kapı orda git aç davanı mahkeme ne verirse onu alırsın.Onun kafasızlığından defalarca dolandırıldık.Ve ben şimdi ne kadar nafaka artı tazminat alabilirmiyim.Bunu sormak istiyorum.bu arada emekli olduğunda şu an 600 bin 5 yıl sonra 1 milyon emekli parası alacak.Acaba ikinci evlilik 6 sene sürdüğü için bu paradan pay alabilirmiyim.Lütfen aranızda avukat olan varsa bana akılversin.na göre mahkemeye gideceğim.

Anladığımız kadarıyla ikinci evliginin adamdan çocuğun yoksa pek birşey bekleme

Anlatım bozukluğu var ikinci defa evlenmiş bile olsa çocuklar üniversiteli baba eğitim parasını direk çocuklara verir kadın çocuk üstünden bişey alamaz çünkü çocuklar resit

Merhaba arkadaşlar.Eşimle geçimsizlikten dolayı 2. defa boşanma kararı aldık.Ben sağlık sorunumdan dolayı çalışamıyorum.Eşim 9 bin tl maaş alıyor.çoçukların 3üde üniversitede okuyor.Bizim birbirimizle 2. evliliğimiz.1.si 20 yıl .2.si 6 yıl sürdü.Olmayınca zorlamanın anlamı yokmuş.Şimdi sorunum şu.Bizim ne ev ne araba ne birikim .Hiçbiri yok.borç çok.Benim arkamda kimsem yok.Bu durumda eşim diyorki kapı orda git aç davanı mahkeme ne verirse onu alırsın.Onun kafasızlığından defalarca dolandırıldık.Ve ben şimdi ne kadar nafaka artı tazminat alabilirmiyim.Bunu sormak istiyorum.bu arada emekli olduğunda şu an 600 bin 5 yıl sonra 1 milyon emekli parası alacak.Acaba ikinci evlilik 6 sene sürdüğü için bu paradan pay alabilirmiyim.Lütfen aranızda avukat olan varsa bana akılversin.na göre mahkemeye gideceğim.
Bosanma.Cok istiyorsa anlasmali bosanalim de.Isteklerini sirala kabul ederse bosan.

Ablacım 26 sene çekmişin, ya sabret adam emekli olsun vur golü o zaman ya da gözün görmesin yemene içmene gezmene bak, bir köşede dursun.
26 sene yahu...

Çocuklar reşit o yüzden nafaka alamazsınız. Alsanız bile çok az olur geçinemezsiniz. Boşandıktan sonra alacağı tazminat sizi ilgilendirmez.
O yüzden iyi düşünün.

Bence boşanmayın bunu ciddi söylüyorum. Sanki boşanınca daha iyi bir hayat mi olcak .Ama bunları şiddet aldatma gibi ve bariz huzursuzluk yokmuş gibi yazıyorum . Yani iyi sakin ama biribiriyle geçinemeyen ve borçlu insanlar iseniz boşanmayın maddi durum toparlanır gider .sizin Standartlar çok düşecek çünkü değmez bu yaştan sonra bence . ( kabul bu yazdıklarıma ben bile şok oldum ama böyle düşünüyorum 🙄 linç tayfa beğenmedim gözün kör olsun butonuna bekleniyorsunuz 🤪 )

Bence boşanmayın bunu ciddi söylüyorum. Sanki boşanınca daha iyi bir hayat mi olcak .Ama bunları şiddet aldatma gibi ve bariz huzursuzluk yokmuş gibi yazıyorum . Yani iyi sakin ama biribiriyle geçinemeyen ve borçlu insanlar iseniz boşanmayın maddi durum toparlanır gider .sizin Standartlar çok düşecek çünkü değmez bu yaştan sonra bence . ( kabul bu yazdıklarıma ben bile şok oldum ama böyle düşünüyorum 🙄 linç tayfa beğenmedim gözün kör olsun butonuna bekleniyorsunuz 🤪 )
Kendimi cevaplamak istedim çünkü saydığım cogu kotu durum varmış özür dilerim . Hayırlısı olsun hakkınızda. Ama yinede yiyin bu herifin parasını pislik gencliginizi rezil etmiş emeklilikte alın bunun maaş kartını elinden 🙈

Önünüzde iki seçenek var

ya 26 yıl katlandım biraz daha katlanayım da emekli parasından tazminatımı alayım diyeceksiniz

Ya da şimdi gözünüzü karartıp boşanıp kendi başınızın çaresine bakacaksınız.

Ben sizin durumunuzda olsam 26 yılım geçti iyi kötü biraz daha geçiririm emekli parasından tazminatımı çıkartırım. Siz o kadar cefa çekin milyonluk paranın keyfini başkasıyla sürsün yok öyle! Aldatma durumu da varsa çaktırmadan delil toplayın tazminatınızı arttırır

Valla 26 sene katlanmışsın biraz daha katlan emekli parasından faydalan sonra boşan

Bizim memlekette bir kadın var 😁 Kocasyla karı kova ilişkisi falan yoktu bildiğin mahkemeye gitse direk boşardılar.. Oda yıllardır çektim ama yediğim önümde yemediğim ardmda niye boşanaym diye boşanmadı.. Kocası öldü emekli maaşı ona kaldı Niye benim bunca zaman çektiklerimin üstüne başkası yesin o parayı dedi şimdi kendisi yiyor çatır çatır. 😁 Bir arkadaşımınzda teyzesi yurtdışnda yaşıyor eşiyle oda aynı hatka kocası aldatıyorda galiba tam bilmiyorum.. Kadın adamı eve almıyor.. Ama boşamıyor da parasını yiyor çatır çutur araba alıyor geziyor tozuyor.. o karılar yiyeceğine ben yerm diyor.. Ne bilim 26 yıl olmuş bir maddiyatın yok çocukların reşit yapamazsın yani. Beklediğin nafaka sana gelmez.. Boşandktan sonra aldığı tazminatta sana birşey düşmez.. Enazından hayatını yaşayabiliyorsan şiddet falan yoksa şe parasını ne b*k yerse yesin.. Çocukların mesleklerini eline alıp sana bakabiliceği duruma gelip eşinde tazminatını alınca bir avukatla bunları konuşup boşanrsn.

Back
X