- Emoji Skoru
- 30.503
- Puanlar
- 798
Tabi tabi çocuğumun biri de bebekti yani ayrıldığımızda. Onu hiç aramıyor sormuyor. Aynen babalık duygusu yok ben de saldım hiç umursamıyorum yoksa hasta eder beniÇok ilginç. Babalık duygusu yüklenmemiş adama herhalde. O ayda biri de ayıp olmasın diye arıyordur eminim, özlediğinden değil. Koskoca üç ay yahu.
Gölge etmemesi güzel de ne bileyim, çok garip geldi.Tabi tabi çocuğumun biri de bebekti yani ayrıldığımızda. Onu hiç aramıyor sormuyor. Aynen babalık duygusu yok ben de saldım hiç umursamıyorum yoksa hasta eder beni
Tabi tabi çocuğumun biri de bebekti yani ayrıldığımızda. Onu hiç aramıyor sormuyor. Aynen babalık duygusu yok ben de saldım hiç umursamıyorum yoksa hasta eder beni
Teşekkürler. Ama olmaz ondan bir halt. Evet sinir olunmayacak gibi değil. İlk duruşma görüldü. Bizi tanımayan şahit olan kadın çalıştığım kurum x ama y kurumunda çalışıyor demiş. Sonra oğlum 4 e gidiyor 2 ye gidiyor demiş. Bebeğim özel kreşte sözleşmesini de sunmuştum devlet kreşinde demiş. Ev kirası o pislik 5500 diye sözleşme sunmuş ama bu kadın 11 bin ödüyor demiş. Tam yalancı şahit. Neyse ki her şey delilli. Sonra ben ondan çok maaş alıyormuşum maaş bordrolarımız da istenmiş kurumlardan. Ve de avukatı şimdi düşürün nafakayı ocakta yine üfe oranında artış var mağdur olmasın sonra karar verirsiniz demiş! Hakim de reddetmiş saolsunSenin eski kocana asiri sinir oluyorum. Hele nafakayi 300tlye düşürmek istedigini yazdigindan beri her yorumunda aklima o geliyor. Insallah birgun insan olmayi becerenilir
O insan değil başka bir evre. Aynen hiç gölge etmesin. Hatta keşke 3 ayda bir de almasa ayda bir de aramasa çocukların aklı karışmazGölge etmemesi güzel de ne bileyim, çok garip geldi.
Yalanci sahitle adliye kapisinda tanisip, cebine 100tl koyup durusmaya sokmus herhalde.vizyonsuz. insallah hakim guzel bir karar verir de oda oturup aglarTeşekkürler. Ama olmaz ondan bir halt. Evet sinir olunmayacak gibi değil. İlk duruşma görüldü. Bizi tanımayan şahit olan kadın çalıştığım kurum x ama y kurumunda çalışıyor demiş. Sonra oğlum 4 e gidiyor 2 ye gidiyor demiş. Bebeğim özel kreşte sözleşmesini de sunmuştum devlet kreşinde demiş. Ev kirası o pislik 5500 diye sözleşme sunmuş ama bu kadın 11 bin ödüyor demiş. Tam yalancı şahit. Neyse ki her şey delilli. Sonra ben ondan çok maaş alıyormuşum maaş bordrolarımız da istenmiş kurumlardan. Ve de avukatı şimdi düşürün nafakayı ocakta yine üfe oranında artış var mağdur olmasın sonra karar verirsiniz demiş! Hakim de reddetmiş saolsun
Amin amin. Ben biraz araştırdım sürüldü ilde bulmuş kadını. Şahitliği de orda katibe yazdırıp bu ile yollamışlar. Yani ömrümde görmedim o bu ile bile gelmemiştirYalanci sahitle adliye kapisinda tanisip, cebine 100tl koyup durusmaya sokmus herhalde.vizyonsuz. insallah hakim guzel bir karar verir de oda oturup aglar
Erkekler birbirlerini her konuda, yanlis olsa bile destekliyolar. Ac bak eksi sozlugu, twitteri birbirini tanimadan fikirlerini savunuyolar. Bide kkya bak yaptigin dogru/yanlis seklinde objektif yorum yapiyolar. O yuzden baska bi erkegin eski esini desteklemesi bana abes gelmedi. Yani karisina sahitlik yaptirtmis olabilirAmin amin. Ben biraz araştırdım sürüldü ilde bulmuş kadını. Şahitliği de orda katibe yazdırıp bu ile yollamışlar. Yani ömrümde görmedim o bu ile bile gelmemiştirevli bir kadın. Belki orda da buldu yine evli kadınlarla yasak ilişkiyi seviyor. Yoksa aklı başında bir adam karısına elin adamına şahitlik yaptırmaz. Komşularmış