Boşanma ve pazar günü

Çok ilginç. Babalık duygusu yüklenmemiş adama herhalde. O ayda biri de ayıp olmasın diye arıyordur eminim, özlediğinden değil. Koskoca üç ay yahu.
Tabi tabi çocuğumun biri de bebekti yani ayrıldığımızda. Onu hiç aramıyor sormuyor. Aynen babalık duygusu yok ben de saldım hiç umursamıyorum yoksa hasta eder beni

Tacro ben senin konularını biliyorum. İnsan regl olunca da psikolojisi değişebiliyor sen güçlü bir kadınsın neler neler atlatmadın huzura şimdi ersin aslında. Ben hem boşandım hem evlatlarımdan ayrıyım ha boşanmadan öncede her pazar yalnızdım beni ex yalnız bırakır pazarları sabah erkenden kahvaltıdan önce çocukları alır anasıgile giderdi beni istemezler dı götürmezdi çünkü ben yokken beni daha rahat kardeşlerine ailesine karalayıp dedikodu yaparlar yer içer akşama gelirlerdi şimdide yalnızım hafta içi zaten çok yoğun çalışıyor um hafta sonunda ev işlerine market alışverişine ayırıyorum .Diğer insanları görünce insan tabiki üzülüyor ama herkes de mutlu değil şu zamanda buna emin ol her insanın imtihanı farklı bu hayatta hepimiz farklı farklı konulardan imtihandan geçiyoruz yap bir kahve bir film aç sende dınlen canın ruhun bedenin dinlensin

Ben işleri pazar gunune birakiyorum. Buyuk market alışverişi, dolap iclerinin duzenlenmesi, oyuncakların yeniden kategorize edilmesi gibi. Hem kizim evde olmadigi icin daha rahat iş yapıyorum hemde evimi düzenlemiş oluyorum. Kendinize iş cikarip kafayi dagitabilirsinjz

Tabi tabi çocuğumun biri de bebekti yani ayrıldığımızda. Onu hiç aramıyor sormuyor. Aynen babalık duygusu yok ben de saldım hiç umursamıyorum yoksa hasta eder beni

Senin eski kocana asiri sinir oluyorum. Hele nafakayi 300tlye düşürmek istedigini yazdigindan beri her yorumunda aklima o geliyor. Insallah birgun insan olmayi becerenilir

Senin eski kocana asiri sinir oluyorum. Hele nafakayi 300tlye düşürmek istedigini yazdigindan beri her yorumunda aklima o geliyor. Insallah birgun insan olmayi becerenilir
Teşekkürler. Ama olmaz ondan bir halt. Evet sinir olunmayacak gibi değil. İlk duruşma görüldü. Bizi tanımayan şahit olan kadın çalıştığım kurum x ama y kurumunda çalışıyor demiş. Sonra oğlum 4 e gidiyor 2 ye gidiyor demiş. Bebeğim özel kreşte sözleşmesini de sunmuştum devlet kreşinde demiş. Ev kirası o pislik 5500 diye sözleşme sunmuş ama bu kadın 11 bin ödüyor demiş. Tam yalancı şahit. Neyse ki her şey delilli. Sonra ben ondan çok maaş alıyormuşum maaş bordrolarımız da istenmiş kurumlardan. Ve de avukatı şimdi düşürün nafakayı ocakta yine üfe oranında artış var mağdur olmasın sonra karar verirsiniz demiş! Hakim de reddetmiş saolsun

Yalanci sahitle adliye kapisinda tanisip, cebine 100tl koyup durusmaya sokmus herhalde.vizyonsuz. insallah hakim guzel bir karar verir de oda oturup aglar

Yalanci sahitle adliye kapisinda tanisip, cebine 100tl koyup durusmaya sokmus herhalde.vizyonsuz. insallah hakim guzel bir karar verir de oda oturup aglar
Amin amin. Ben biraz araştırdım sürüldü ilde bulmuş kadını. Şahitliği de orda katibe yazdırıp bu ile yollamışlar. Yani ömrümde görmedim o bu ile bile gelmemiştir evli bir kadın. Belki orda da buldu yine evli kadınlarla yasak ilişkiyi seviyor. Yoksa aklı başında bir adam karısına elin adamına şahitlik yaptırmaz. Komşularmış

Erkekler birbirlerini her konuda, yanlis olsa bile destekliyolar. Ac bak eksi sozlugu, twitteri birbirini tanimadan fikirlerini savunuyolar. Bide kkya bak yaptigin dogru/yanlis seklinde objektif yorum yapiyolar. O yuzden baska bi erkegin eski esini desteklemesi bana abes gelmedi. Yani karisina sahitlik yaptirtmis olabilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…