Sebep aynı yaşadıklarımız farklı çünkü senin bir çocuğun var ve sürekli aynı ortamdasın, eminim bu daha güçtür...Keşke yapabilsen de o ortamdan uzaklaşsan, ama öyle bir seçenek yoksa kendin için vakit ayır derim...ben ayrılalı 7 ay boşanalı 10 gün oldu...ayrıldıktan hemen sonra ailem psikoloğa falan gitmem için çok diretti 2 tane psikologla görüştüm hatta birisi gelmeme bile gerek olmadığını söyledi, çünkü kararlıydım ve kendi kendime sorunlarımla baş edebiliyordum, ama bu gerçekten çok zordu benim için herkese karşı güçlü durmaya çalışmak...Ne kadar güçlü olsan da insansın acını dibine kadar yaşayacaksın ki ilerisi için daha iyi olabilesin...Ben bu süreçte spora yazıldım inan ki çok iyi geldi yeni ortam yeni insanlar tanımak resmen bir terapi oldu bende... sana tavsiyem böyle bir şansın varsa spora yazıl yada seni rahatlatabilecek bir uğraş bul...Sürekli kendine bak o görsün diye yada çevrendekilere iyi olduğunu göstermek için değil kendini iyi hissedebilmen için...Allahım sana güç kuvvet versin eminimki bu günler de geçecek ve yeni hayatın sana çok iyi gelecek
kısa sürmüş davanız , ne güzel. darısı başıma. bizim ufaklık iyiden iyiye hareketlendi, başka bir faaliyete ne zamanım kalıyor, ne de gücüm. oyunlar oynamaya başladık, güzel vakit geçiriyoruz. çocukla boşanmak çok zor ama oğlum en büyük kardır bana.