Sürekli tekrar eden problemlerimiz var kavga ediyoruz bikaç gün küs kalıyoruz 1 iki hafta iyiyiz sonra yine aynı artık tamam artık düzeldi geçti diyemiyorum tekrar edeceğini biliyorum bazen umudum kalmıyor babam her ne kadar arkandayım dese de bugun bana iyi düşün konusun anlaşın 2 cocukla yalnız kalmak cok zor diyo bekar olsam senle otururdum diyo (annemle babam ayrı ve ikisi de Baska kişilerle evli) annemin evliliği de problemli kocası ruh hastası nereden baslayacağım ne yapacağım bilemiyorumAcele etme. Önce araştır. Babanda muhtemelen başına kalmanızdan korkuyor. Herşey hallolur. Beyninde bişeyler bittiyse evde kavga etme. Çocuğunu doğur biraz palazlansın bu aradada araştırmalar yap. Belli ki sana destek olacak kimse yok. Eşinde bunu çok güzel kullanıyor. Sen kendin araştırma yap iş ara. Bu aradada evde sıkıntı çıkarma.
FarkındayımSize yalan söylemeyeceğim. Hayatınız kolay olmayacak. Çocuk bakmak zor. Para kazanmak zor.
herkes üniversite mezunu iş bulmak zor. Babanızın şartlarını bilemem. O yüzden eleştirmiyorum. aslında normal şartlar altında bu durumdayken arkanızda olması gerekirdi. Anladığım kadarıyla Size destek vermiyor. Bu durum işinizi daha da zorlaştıracak.
lütfen güçlü olun.
Zor olması imkansız olduğu anlamına gelmiyor. Velayeti şimdi bile babası alabilir. ama böyle bir adamın çocuk yetiştirmesi hiç doğru olmaz. Ayrıca siz çocuklarınızdan ayrılmak zorunda kalırsınız.
Kafanızda iyi bir plan kurun. Doğumu düşünün. Nerde kalacağınızı. Çocuklar için nafaka alabilecek misiniz. Eşler bu nafaka durumunu kabul etmiyor ve kadınlara karşı saldırganlaşıyorlar. Herşeyi iyi düşünün.
bence çaresiz değilsiniz. Eğer akıllı olur iyi plan yaparsanız kendinizi de evlatlarınızı da bu karanlık kuyudan çıkartırsınız.
bu çektiklerinizi unutursunuz birgün umarım. Çok güzel bir hayatınız olur.
Cok komiksiniz kaba etimle güldüm neyse kınadığınız için illaki basınıza gelicek tir..Çok şey yazarımda hamilesiniz bir şey demek istemiyorum.
Fakültenize kıyasla iş bulma olasılığınız çok zor . Ayrıca iş deneyiminizde dogru duzgun yok. Devlet için sınav lazım onu da başarabilir mısınız siz bilirsiniz ancak ama önümüzdeki 2 yıl zaten bebek var çalışamazsınız .
Bence 3. Çocuğu da deneyin belki kocanız sizi artik kovmaz.
Yesyess e katılıyorum, kızmıssınız ama bencede 3.cocugu yapınÇok şey yazarımda hamilesiniz bir şey demek istemiyorum.
Fakültenize kıyasla iş bulma olasılığınız çok zor . Ayrıca iş deneyiminizde dogru duzgun yok. Devlet için sınav lazım onu da başarabilir mısınız siz bilirsiniz ancak ama önümüzdeki 2 yıl zaten bebek var çalışamazsınız .
Bence 3. Çocuğu da deneyin belki kocanız sizi artik kovmaz.
Bu kadar acimasiz olmayinYesyess e katılıyorum, kızmıssınız ama bencede 3.cocugu yapın
Beklemede kalın .Cok komiksiniz kaba etimle güldüm neyse kınadığınız için illaki basınıza gelicek tir..
TamamBu kadar acimasiz olmayin
İğrenç bir insansın defolurmusun postumdan git egonu pisliğini Baska yere dök kokulmuş seni
Allah razı olsun inşallahYapamazsınız diye birşey yok, cesaretiniz varsa herşeyi yapabilirsiniz.
Zor yada kolay...
İmkansız degil.
Ama bence, önce bir çocuğunuz doğsun, az büyüsün..
Sonra ne yapılabilir bir düşünürsünüz..
Benim bir tanıdığım gündüz çocuklarını bırakacak kimsesi olmadığı için, gece calisiyordu, bir hastanenin kantininde.
Biraz ütopik bir örnek ama hayatınız çekilmeyecek kadar kötüyse de olmayacak şey değil..
En yakın zamanda feraha cikarsiniz inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?