Hakaret içerikli yazınız insanların hayatında hiç bir şeyi değiştirmiyor ayrıca defolup gidermisiniz ne demek?Saçma sapan yorum yapanlar defolup gitsin Bi zahmet ne yasadıgımı bilmiyorsunuz burda uzun uzun anlatmadım da sorularıma cevap verebilecek insan halinden anlayan arkadaslarıma soruyorum sizin egolarınızla uğrasamam hayat yolunda insanın basına herşey gelebilir bende bununla imtihan ediliyorum dilerim kınayan da aynı durumlara düşsün Baska bişey demiyorum size
Teşekkür ederim kardeşlerim cok küçük okuyorlar. Hemen yarın gideyim demiyorum ama kendime nasıl bir rota cizebilirim o konuda kafam karısık yüksek lisans için calısayım dedim sonra kpss mi denesem dedim yada muhasebe kursu falan daha mesleki bir alana mı yönelsem asıl sorum buydu aslındababanız destek olmayacak gibi anneniz de psikopatla evli diyorsunuz.onun derdi ona yetiyordur.kardeşiniz vs var mı?çocuklar çok küçük.iş yok güç yok.1-2 yıl idare edip bir işe girseniz para biriktirseniz daha iyi olur sizin için.işiniz veya destek olsaydı çocukların küçük olmasıda sorun olmazdı.eşinizlede fazla muhattap olmayın buarada çocuklara ve iş bulmaya odaklanın.
Eşim cok sinirli bir insan siddet gördüm evet evi ortalığı da kırıyor sinirlenince aslında herşey güzeldi son 1 senedir aşama aşama durum gittikçe kötüleşti evimde kalmak istiyorum ama bazen hiç bitmeyecek düzelmeyecek gibi geliyor sabrediyorum herşeyden önce cocuklar için tabiki hiçkimse bosanmak için evlenmez benim de son temennim ama ihtimalleri göz önünde bulundurmak lazım maalesefOrtada şiddet ve aldatma gibi sebepler yoksa, sizin şartlarınızda boşanmayı düşünmezdim ben açıkçası. Ortada iki çocuk varken olaylara gerçekçi yaklaşmak gerek.
Eşinizle anlaşamıyor olabilirsiniz ama biri henüz doğmamış iki çocuk var ortada. Belirgin bir işiniz yok, anne babanız ayrı, aile desteğinin de sağlam olacağını düşünmüyorum.
Şu durumda eğer olabilicek durumdaysa biraz idare etmelisiniz, bebeğiniz doğsun biraz büyüsün, oğlunuz anaokulu çağına gelsin. Siz yine çalışmaya başlayabilirseniz başlayın ama boşanma ilk sıralarda olmasın.
Hamile bir insanı ağlatıcak kadar kötülerse ben de lafımı esirgemem kusura bakmayınHakaret içerikli yazınız insanların hayatında hiç bir şeyi değiştirmiyor ayrıca defolup gidermisiniz ne demek?
Teşekkür ederim kardeşlerim cok küçük okuyorlar. Hemen yarın gideyim demiyorum ama kendime nasıl bir rota cizebilirim o konuda kafam karısık yüksek lisans için calısayım dedim sonra kpss mi denesem dedim yada muhasebe kursu falan daha mesleki bir alana mı yönelsem asıl sorum buydu aslında
Burada herkes herkesi eminim bir kere de olsa çok üzmüştürHamile bir insanı ağlatıcak kadar kötülerse ben de lafımı esirgemem kusura bakmayın
VardırBurada herkes herkesi eminim bir kere de olsa çok üzmüştür
Ama yazdıkları gerçek şimdi benim açtığım konulara da kötü yazanlar var....
Buraya yazma sebebınız objektiflik değil mi?
Budur işte o
Ayrıca sizin gibi hakaret eder tarzda yazmamışlar....
özel durumlarımız olabılır ama siz de aşırı ciddiye almayın...
Hepimizin özel durumları....
en kısa yoldan nasıl meslek sahibi olabilcekseniz o yolu seçin derim.Allah yardımcınız olsun.Teşekkür ederim kardeşlerim cok küçük okuyorlar. Hemen yarın gideyim demiyorum ama kendime nasıl bir rota cizebilirim o konuda kafam karısık yüksek lisans için calısayım dedim sonra kpss mi denesem dedim yada muhasebe kursu falan daha mesleki bir alana mı yönelsem asıl sorum buydu aslında
Bazı özel durumlarda velayet babaya verilebiliyor. Hukukçu değilim o yüzden o durumların ne olduğunu bilemiyorum.Farkındayımvelayeti nasıl alabiliyor ki 7 yasında küçük cocuklarınki annede oluyor diye biliyorum ben baba nafaka ödemek zorunda değilmi?? cocuklarımdan ayrı kalamam suan cok küçük zaten oğlum benden Baska kimsede durmuyor iş mevzusu konusunda kendime bir rota cizsem herşey daha güzel olcak
Allah'indan bulsun o kocan olacak p. Slk. Sen cikma evinde suan sartlarin buna uygun degil. Git evine otur onu kov baktin cikmiyor polisi cagir uzaklastirma al. Gelemesin eve. Evde yapabilicegin bi is bul cok para kazanmazsin ama bi sure idare edersinEşim cok sinirli bir insan siddet gördüm evet evi ortalığı da kırıyor sinirlenince aslında herşey güzeldi son 1 senedir aşama aşama durum gittikçe kötüleşti evimde kalmak istiyorum ama bazen hiç bitmeyecek düzelmeyecek gibi geliyor sabrediyorum herşeyden önce cocuklar için tabiki hiçkimse bosanmak için evlenmez benim de son temennim ama ihtimalleri göz önünde bulundurmak lazım maalesef
Arkadaşlar hala bazı kişiler neden cocuk yaptın diyip duruyor insanların özel durumunu bilmeden yorum yapmayın bu konuyu eleştirinize sunmadım ilk cocugum 3 senenin sonunda tedaviyle oldu ve ozaman hiçbir sıkıntımız yoktu bu da Allahın işi korunurken oldu hala neden cocuk yaptın diyen arkadaslar okusun madem Bi zahmet aynı şeyi söyleyip durmayın lütfen. Kpss ye calısmanın cok zor oldugunu farkındayım muhasebe kursuna gitmeyi düşünüyorum en azından mesleki olarak da kendimi geliştirme sansım olur ufaklık da abisinin yaşına gelince calısmaya baslarım suanda evi terketme gibi bir durumum söz konusu değil idare etmeye çalışıyorum ama dediğim gibi her ihtimale hazırlıklı olmalıyım gerek kendim gerek cocuklarım için son temennim bosanma dır Allah gitmek zorunda bırakmasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?