Boşanma ve sonrası bekar anneler bakabilirmi

bence eğer tabi durabiliyorsan kocana biraz daha katlan derim çocuğunu doğur en azından kreşe bırakacak zamana gelsin derim çünkü şu zamanda 2 çocukla hayat çok zor olacaktır bi de yeni doümuş bi bebek ile zaten iş bulman imkansız olacak, birazcık büyüsün derim bebek çünkü masraflı olcak bebek bezi maması doğum parası vs...

aşılamayacak mı durumlarıız eşinle

Bence de muhasebe kursuna gidin. Firsat oldukca kpss videolari izleyin.temel olusturun.ilerde girersiniz belki kpssye .
Evde sinirli bir ortamdan kacinmaya calisin. Esiniz geldiginde mutlu bir ortam sunmaya calisin. Belki esiniz huy degistirir. Belki ailesinden kaynakli sinirlidir vs.
Onunuzdeki 2 ,3 yili iyi degerlendirin. Kucuk kucuk kumbarada para biriktirin.

Allah yardımcınız olsun. Gelir olmadan çocukla boşanmak çok zor. Erkekler bunu bildiği içün evliliklerinde istedikleri gibi at koşturuyorlar

bosanmamisti ama 18 sene yurt disina gidip hic gelmeyen kocanin geriye biraktigi 2 cocuguyla hayatini sil bastan kuran annem var ustelik geride anne babasida yoktu
sizin gibi uni mezunu bir kadinda degildi
siz yeterki isteyin yapamayacaginiz hic bir şey yok
neden hic bir yere sigmayacakmissiniz gayet guzelde sigdik annemin tuttugu eve evet belki dort dortluk degildi yillarca bir yatagimiz olmadi yerde dosekte yattik e kişi ama olsun başardik başardi sizde yaparsiniz biraz cesaret biraz çaba allah yardimciniz olsun
ha şu var biz annemin bizi birakip calismaya gidecegi yaştaydik
sizin biraz daha zamana belkide daha iyi bir plana ihtiyaciniz var

O babanız olacak adam elden ayaktan düşünce sizi mumla arar inşallah. Çok üzüldüm. Ama maşallah annenize. Allah her kadına bu gücü versin

O babanız olacak adam elden ayaktan düşünce sizi mumla arar inşallah. Çok üzüldüm. Ama maşallah annenize. Allah her kadına bu gücü versin
o babam olacak adam 18 sene sonra cikti geldi birde bize muhtac oldu
kimsenin yaptigi yanina kar kalmiyor allah yarina birakiyorda yanina birakmiyor kimsenin herkes nasil yasadiysa öyle ölüyor

Size kendinizi kötü ve işe yaramaz hissetirmesine izin vermeyin. Kendinize güvenin, nasıl sağlam durabileceğinizi görsün.

Sizin durumunuz için kpss tek çıkış bence. Muhasebe kursuna gitseniz ne olacak alacağınız asgari ücret malesef. Evdesiniz sıkın dişinizi kpss çalışın, atanın. 2 çocukla boşanınca rahat etmeniz ancak öyle mümkün olabilir.

Allah razı olsun anneye de helal olsun Allah da yardım etmiş cok sükür böyle örnekler gördükçe daha güçlü hissediyorum bir kadının önceliği cocukları ve yuvasıdır erkek bırakıp gidebiliyor ama kadın gitmez işte gerçek annelik budur bize de nasip olsun böyle dik duruş

Haklısınız aslında kpss uzun vadede ben yine peşini bırakmıyım bu sene olmaz seneye olmaz 3.sefer olur bellimi olur olsun da yeterki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…