Allah yardımcınız olsun. Gelir olmadan çocukla boşanmak çok zor. Erkekler bunu bildiği içün evliliklerinde istedikleri gibi at koşturuyorlarArkadaşlar merhaba 2 yaşında bir oğlum var ve suan 6 aylık hamileyim iktisadi bilimler fak mezunuyum simdi ye kadar hiçbir yerde sigortalı olarak calısmadım bosanma sonrası herşeye sıfırdan başlayan anneler varmı acaba? Evet ben hiç çalışmamıştım su sınava girdim su alana yöneldim geçimini sağlıyorum diyen birde 7 yasından sonra baba isterse cocukların velayetini alabiliyormu?? Babam sürekli 2 cocukla hiçbir yere sıgamazsın yapamazsın diyor kafam cok karısık esim her kavgamızda herşeyi aileme yansıtıp beni evden kovuyor,, gerçekten cokmu zor?
O babanız olacak adam elden ayaktan düşünce sizi mumla arar inşallah. Çok üzüldüm. Ama maşallah annenize. Allah her kadına bu gücü versinbosanmamisti ama 18 sene yurt disina gidip hic gelmeyen kocanin geriye biraktigi 2 cocuguyla hayatini sil bastan kuran annem var ustelik geride anne babasida yoktu
sizin gibi uni mezunu bir kadinda degildi
siz yeterki isteyin yapamayacaginiz hic bir şey yok
neden hic bir yere sigmayacakmissiniz gayet guzelde sigdik annemin tuttugu eve evet belki dort dortluk degildi yillarca bir yatagimiz olmadi yerde dosekte yattik e kişi ama olsun başardik başardi sizde yaparsiniz biraz cesaret biraz çaba allah yardimciniz olsun
o babam olacak adam 18 sene sonra cikti geldi birde bize muhtac olduO babanız olacak adam elden ayaktan düşünce sizi mumla arar inşallah. Çok üzüldüm. Ama maşallah annenize. Allah her kadına bu gücü versin
Siz ne yaptınız pekio babam olacak adam 18 sene sonra cikti geldi birde bize muhtac oldu
kimsenin yaptigi yanina kar kalmiyor allah yarina birakiyorda yanina birakmiyor kimsenin herkes nasil yasadiysa öyle ölüyor
hangi konudaSiz ne yaptınız peki
Yani babanız kapınıza geri gelmiş ya. Ne yaptınız o zaman merak ettimhangi konuda
annem geri kabul etti tabi bin pisman oldu o ayri konudaYani babanız kapınıza geri gelmiş ya. Ne yaptınız o zaman merak ettim
Allah razı olsunbosanmamisti ama 18 sene yurt disina gidip hic gelmeyen kocanin geriye biraktigi 2 cocuguyla hayatini sil bastan kuran annem var ustelik geride anne babasida yoktu
sizin gibi uni mezunu bir kadinda degildi
siz yeterki isteyin yapamayacaginiz hic bir şey yok
neden hic bir yere sigmayacakmissiniz gayet guzelde sigdik annemin tuttugu eve evet belki dort dortluk degildi yillarca bir yatagimiz olmadi yerde dosekte yattik e kişi ama olsun başardik başardi sizde yaparsiniz biraz cesaret biraz çaba allah yardimciniz olsun
ha şu var biz annemin bizi birakip calismaya gidecegi yaştaydik
sizin biraz daha zamana belkide daha iyi bir plana ihtiyaciniz var
Haklısınız aslında kpss uzun vadede ben yine peşini bırakmıyım bu sene olmaz seneye olmaz 3.sefer olur bellimi olur olsun da yeterkiSizin durumunuz için kpss tek çıkış bence. Muhasebe kursuna gitseniz ne olacak alacağınız asgari ücret malesef. Evdesiniz sıkın dişinizi kpss çalışın, atanın. 2 çocukla boşanınca rahat etmeniz ancak öyle mümkün olabilir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?