Boşanma ve sonrası fikir

venus0

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
12 Aralık 2011
8.076
25
0
İstanbul
Arkadaşlar merhaba eşimi çok sevdim halada seviyırym ama guven konusunda bnıde aılemıde bıtrdı. Zaten 4 aydr ayrı yasıyorz. Sevgı tek basına yetmıyor sanırım ben denemek ıstesemde aılem ondan nefret edıyor sanırım artık ona donemem. Kısa suredır evlıyım ailemle yasamaya hıc alısamadım. Bosandgımda benı bekleyen zorluklar nedır. Pişman olmaktan cok kırkuyrum çunku sevgım yok degıl. İkinci evliliğim olabilşr gencim . O nasıl olur onuda bılmıyorum ya gercı. Insan ıkıncı kez aşık olabılırmı çok kafam karısık çok uzgunum

Arkadaşlar merhaba eşimi çok sevdim halada seviyırym ama guven konusunda bnıde aılemıde bıtrdı. Zaten 4 aydr ayrı yasıyorz. Sevgı tek basına yetmıyor sanırım ben denemek ıstesemde aılem ondan nefret edıyor sanırım artık ona donemem. Kısa suredır evlıyım ailemle yasamaya hıc alısamadım. Bosandgımda benı bekleyen zorluklar nedır. Pişman olmaktan cok kırkuyrum çunku sevgım yok degıl. İkinci evliliğim olabilşr gencim . O nasıl olur onuda bılmıyorum ya gercı. Insan ıkıncı kez aşık olabılırmı çok kafam karısık çok uzgunum

ne gibi bir hata işlediki bu derece güveninizi yok etti

Sevgi asla tek basina yetmez.guven gibi onemli bir tas yerinden onadiysa cok fena. Bundan sonrasini degil once icinde bulundugun hali dusun.hakkinda hayirlisi olur umarim.

En basıtı odeme yaptım dıyor yemn edıyor odememıs cıkıyor

bence böle şeylerden ayrılmanız gerekmiyor ne bilim yada ben ayrılmazdım bunlar atlatılamayacak şeyler değil bazen bende eşimle benze sorunla yaşamıs oluyorum belki erkeklikk gururuna yediremiyordur yatıramadım demek yada başka şeylerden ötürü çekiniyordur sen laf yapıcaksın yanlıs anlıcaksın diye ne zamandan beri evlisiniz sevgi bu gibi şeylerin kesin ilacıdır ama alıp karsına konusman gerek bence bir şans daha ver ama kesin net kafandakileri anlat bir daha affetmiceni söle

bence böle şeylerden ayrılmanız gerekmiyor ne bilim yada ben ayrılmazdım bunlar atlatılamayacak şeyler değil bazen bende eşimle benze sorunla yaşamıs oluyorum belki erkeklikk gururuna yediremiyordur yatıramadım demek yada başka şeylerden ötürü çekiniyordur sen laf yapıcaksın yanlıs anlıcaksın diye ne zamandan beri evlisiniz sevgi bu gibi şeylerin kesin ilacıdır ama alıp karsına konusman gerek bence bir şans daha ver ama kesin net kafandakileri anlat bir daha affetmiceni söle

Bır degıl ıkı degıl her lafı yalan bılmıyorm

aile terapistine gitmeyi düşünmedinizmi hiç hemde görücü usulüylemi evlendiniz sevgiliyken madem bu kadar yalan sölüyo ufakta olsa bir şeyler anlardın hiç değilse

İş aıleme yansıdı artık terapıst falan olmaz bn kabul etsem aılem onu kabul etmez zaten gorucu usulu degıl çok severek evlendik ozaman anlamıyodum

Okadar acıkı delı gbı severek evlendıgın adamla ayrılmamkararı vermek ıcınden cıkamıyorum

yalan
heleki eşlerin birbirine söyledikleri yalan
tek tük olsa bile güven kırıcı iken
her sözü yalanmı doğrumu diye düşündürecek kadar
sık söyleniyor ise
bu işin sonu olmaz
:50:
sevmek yetmez bende ailene katılmadan edemedim
güvenemediğin bir insanla ömrü boyu sırt sırta geçecek bir hayat çekilmez olur
hakkında hayırlısı olsun :43:

Bence yalan büyük bir sorun. Özellikle şu para mevzularında karşındaki adama güvenememek çok kötü bir şey. Ailemde yaşadım böyle bir şey. Boşanmamayı seçtiler en sonunda. Ama kadının kaç yılı adamı takip etmekle geçti. Psikiyatriste de gittiler. çözemediler sorunu. Kadın adamı adım adım takip ediyordu ki boşluk kalmasın yalan söyleme fırsatı bulmasın diye. Maaş kartına tüm paralara el koymuştu. Tüm ödemeleri kendi yapıyordu adamın eline harçlık veriyordu.

Günün trend deyişiyle günah işleme özgürlüğünü elinden alarak sorunu örtmeye çalıştılar düzelmeyince.

Olmadı kadın bıktı bir gün. 3 yaşında kızı aldı boşandı. Dayanamıyorum bütün gün adamın peşinde koşturcağıma kafam rahat yaşarım dedi. Arabayı evi aldı. Nafaka istemedi adamı attı evden keyfine bakıyor şimdi kızıyla.

Çocuğunuz yok galiba şanslısın. Güven yoksa ömür geçmiyor. Bu tip yalanları evlenmeden fark etmek de ne kadar zor tahmin edebiliyorum. O nedenle seni suçlayamam. Ama bundan sonra aileni dinle doğru kararı ver. Hiçbir durumda güvenilmeyecek insan için ailenle çatışma. Sen zararlı çıkarsın.

Ailenle yaşamak zorunda değilsin ayrıca. İşe gir ailene yakın küçük bir tutabilirsin. Kendini ailene güzelce ifade et. Akşamları gelirim beraber otururz beraber yeriz içeriz ama kapım ayrı olsun istiyorum artık de..

Son düzenleme:
bence genede bu kadar seviyorsan aile terapistine gitmende fayda var tatılım

Aile terapisti değil, adamın yardım alması lazım. Tabi bu derece yalan söylemek psikolojik bir rahatsızlıksa; bilemiyorum tedavisi var mıdır.

Konu sahibi, hemen boşanmayı değilde bir süre ayrı kalmayı deneseniz. Eğer boşanacaksanız, çalışın ve kendi evinize çıkın bence. Sevdiğinizin insandan ayrılmanın zaten bir ağırlığı olacak, eve dönüp tekrar anne babanızın küçük çocuğu olmak da ayrı bir psikolojik sıkıntı yaratacak üzerinizde.

İnşallah hakkınızda en hayırlısı olur.

Aile terapisti değil, adamın yardım alması lazım. Tabi bu derece yalan söylemek psikolojik bir rahatsızlıksa; bilemiyorum tedavisi var mıdır.

Konu sahibi, hemen boşanmayı değilde bir süre ayrı kalmayı deneseniz. Eğer boşanacaksanız, çalışın ve kendi evinize çıkın bence. Sevdiğinizin insandan ayrılmanın zaten bir ağırlığı olacak, eve dönüp tekrar anne babanızın küçük çocuğu olmak da ayrı bir psikolojik sıkıntı yaratacak üzerinizde.

İnşallah hakkınızda en hayırlısı olur.

bencede katılıyorum bir doktordan yardım almaları lazım ama aile terapistimi psikologmu tam bilmiyorum işin acıkcası ama şuda var ailede örenmiş zorluk cıkaracaklarını zannediyorum ailenin ne kadar doktora gitselerde

Ya pişma olursam sevgımı bıtıremezse. Ya sonsuza kadar onu seversem:(

Sonsuza kadar birini sevme kavramına inanmıyorum. Ha senin olur seversin belki ama yanında olmayan paylaşım yapmadığın birini sevemezsin sonsuza kadar. Sen bu şekilde kendini saplanmaya zorlarsan çok acı çekersin burası da kesin.

Eşinin borçları ve iş durumu ne oldu? Yanlış hatırlamıyorsam sebep sadece yalan değildi. Eşinin bir çok iş batırıp çok büyük borçlara girmesiydi. Yani elektirk faturasını ödedim diyip ödememesinden başka sorunlar da vardı ailen açısından. Bir işe girdi mi? Borçlar biraz toparlandı mı? Yani en azından bir umut var mı?

Eşinin borçları ve iş durumu ne oldu? Yanlış hatırlamıyorsam sebep sadece yalan değildi. Eşinin bir çok iş batırıp çok büyük borçlara girmesiydi. Yani elektirk faturasını ödedim diyip ödememesinden başka sorunlar da vardı ailen açısından. Bir işe girdi mi? Borçlar biraz toparlandı mı? Yani en azından bir umut var mı?

Evet ıyı hatrladın. Esyalarım anne evıne geldı son kırayı dahı odemedı kartlarım 4 aydr odenmıyor ( odedım dıyor yemın edıyor)yasal ıslem baslıcak odıcem dıye oyaladı bnı dunde en son nokta esyaları cıkardgım evımn kırasını odemesı lazımdı tele bakmadı. Tum gun burda kanser oldum kesın uyumustr aksam aradadıgımda annesını actı ve kızım o depoya gıdıom dedı dedı ( annesıne nerere gdecegını acıklamaz işe d cıkar en fazla).. Bu tıp oemesı gereken gunlerde ya hasta oluyor ya uyuyor yada evde unutuyor telı.

Çalısıyormu? Oyle soyluyor bı tanıdıgın yanında calısıyorum dıyor. İnanıyomuyum hayır. 4 aydr parası yok çunku. Borclarımı oduyorusm dıyo. Ya cok karısık. Keske sadce borcu olsaydı ama işn içinde inanılmaz yalan var. Ben aıleme karsı durdum onun ıcın kavga ettım onlarla defalarca. Ama aımdı goruyorumkı deymezmıs. Benı dun nasılda yalnız bıraktı yalvardım bak tele ev sahıbı babamı arıcak yıne dıe bakmadı... Çok karısık yazdım ama nolur kusura bakmayın

Back
X