Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Arkadaşlar merhaba eşimi çok sevdim halada seviyırym ama guven konusunda bnıde aılemıde bıtrdı. Zaten 4 aydr ayrı yasıyorz. Sevgı tek basına yetmıyor sanırım ben denemek ıstesemde aılem ondan nefret edıyor sanırım artık ona donemem. Kısa suredır evlıyım ailemle yasamaya hıc alısamadım. Bosandgımda benı bekleyen zorluklar nedır. Pişman olmaktan cok kırkuyrum çunku sevgım yok degıl. İkinci evliliğim olabilşr gencim . O nasıl olur onuda bılmıyorum ya gercı. Insan ıkıncı kez aşık olabılırmı çok kafam karısık çok uzgunum
Amın aAallah buyukturr. Şimdi babam kırayı odemeye gdıyor okadar utanıyorumkı.
Arkadaşlar merhaba eşimi çok sevdim halada seviyırym ama guven konusunda bnıde aılemıde bıtrdı. Zaten 4 aydr ayrı yasıyorz. Sevgı tek basına yetmıyor sanırım ben denemek ıstesemde aılem ondan nefret edıyor sanırım artık ona donemem. Kısa suredır evlıyım ailemle yasamaya hıc alısamadım. Bosandgımda benı bekleyen zorluklar nedır. Pişman olmaktan cok kırkuyrum çunku sevgım yok degıl. İkinci evliliğim olabilşr gencim . O nasıl olur onuda bılmıyorum ya gercı. Insan ıkıncı kez aşık olabılırmı çok kafam karısık çok uzgunum
Tatlım bu süreci en iyi bir psikiyatr veya psikolog giderek atlatabilirsin.
Ayrıca ailene güven, onlar düşüncelerinde genelde yanılmazlar.
Eşin adam olmayacak biriyse bitirmeye çalış. İleride daha iyileri çıkar inş.karşına.
Çocuk yok anladığım kadarıyla..
Sana taptaze kendimden hemen örnek wereyim tatlım,
umarım kendine gelirsin yazdıklarımdan sonra..
Ben 25 yaşındayım 5 yaşında oğlum war ve 1 yıl önce boşandım..
Neden boşandın dersen de, "güven & sewgi" artık bitmişti..
Hemen kestirirp attım mı peki hayır, biraz bekledim çocuk war diye
ama değişen bişi olmadı. Kii zaten değişen bişi olmayacağını da biliyordum..
Yarın öbürgün ewladım karşıma geçipte babama neden hiç şans wermedin demesin diye
yaptım bunu.. Onun kara kaşına, kara gözüne değil yanii..
Neden bu kadar katıyım çünkü güvenim bitmişti tamamen ailem gölgesini dahi görmek istemiyordu artık bende dahill...
Ve 1 yıl önce boşandım..
Şimdi hayatımda 4,5 aydır biri war çokta sewiyorum aşığımda..
Sen şu an duygusallıktan böyle düşünüyorsun..
Güzelimm güven tek kullanımlıktır.. Gittimi yerine gelmezz.
Bence aileni dinle derim ben, yoksa başını çok taşlara wurursunn...
Burdan yazmakda ne kadar durumuna yardimci olur bilmem en azindan ailen yaninda anladim kadariyla esini seviyosun zaman gectikce ozlemeye basliyosun ve eksilerini gormuyosun oyuzden bosanmayi en son sec
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
arkadaşım bende senin durumundayım 24 yaşındayım ve benim 7 yaşında kızım var eşime bende güvenemiyorum çünkü 3 defa şans verdim hepsi boşa çıktı kızım anne babam çok üzülüyor ne olursun şon bi şans ver dedi bunu söyleyen 7 yaşında çocuk dayanamadım eşim geldi konuştum hiç birşey için değil sadece kızım için veriyorum bu şansı bunu iyi değerlendir dedim eşim yemin etti elimden gelenenin fazlasını yapıcam nasıl istersen öyle olsun dedi eve döndüm bizim sorunumuz ne ailesi geçim derdi ne aldatma ne içki sadece ilaç içme eşim bipolar yani manik depresif hastası ilaçları düzenli kullanmadığı için atak geçiriyor bu yüzden 2 kere hastaneye yattı neyse eve döndüm 2 gün sonra ilaç saati geldi hiç oralı değil yatıyor hani verdiğin söz dedim tamam unuttum dedi 1 hafta sonra yine aynı şimdi ben bu kişiye nasıl güveneyim davayı açtım ama çok kötüyüm nasıl toparlıcam kendimi bilmiyorum aklımdanda geçmedi değil bi şans daha versemmi diye arkadaşlarım bile bile kendini ateşe atarsın diyor yaşadıklarımı anlatsam roman olur kısacası güvenemiyorsan evlilik çok zor her an doğrumu söylüyor diye şüpheye düşeceksin ben eşime kurana vurdururdum içtinmi ilacı diye düşün yanibende eşimi seviyorum en zoru ne biliyormusun eşimle annemin evinin arasında 2 sokak var eşim markete gitse camdan görüyorum bu çok kötü bişey anlatamam
Durumun cok zor arkadasim herkezin durumu farkli ben kendi yasadiklarimi anlatayim dayak yuzunden ve deger vermemesinden dolayi ayrildim
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Aynı yaslardayız cok sevındım sızın kndızı toplamanıza. Bnm ıcımde hala bısıler var ama adı ne bılmıyorum sevmekmı alısmakmı inatmı ... İllakı bulucam yasamanın yolunu..guven yok evet. :/
Sen utanma eşin olacak adam utansın.. Dünya hali, herkes böyle talihsizlikler yaşayabilir.. Kavun değil ki koklayasın. Bundan sonra karşına çıkacak insan her şeyi unutturur inşallah... Üzülme canım. Para ödenir gider ama o tüm hayatı boyunca yalancı ve onun bunun eline bakan birisi olarak anılacak malesef..
Alışkanlık güzelimm o sewgi değil emin ol..
Onsuzz hayatına dewam etmeye başla, görme konuşma..
Zamanla unutacaksın.
Bencee aileni dinlee.. Sen kazanıcaksın..
güven yoksa evlilikte yoktur benim gözümde....
Soyledıgı hep su bn senden once bılmm kac mılyar kazanıyodum ayda bılmm kactane arabam vardı( annesıde dogruluyor) ılk zamanlarımızdada ıyıydı durumumuz. Kerızlık halıde vardır bıraz ıste cebındekını verr. Son zamanlarda bu hale geldı. Ama yalan ve dun bnm yanımda olmayısı( hala aramadı cvp vermedı msjlarıma) affedılır gbı degıl bu deger vermemekten baska nedır
Şimdi dünyanın bin türlü hali var, iyi günde ve kötü günde çiftlerin birbirlerini kollaması gerekir, yargılamaktan önce.. Fakat kocan sorumsuz ve yalancı bir adammış.. Ve ayrılık döneminde bir şeyleri düzeltme yoluna girmemesi de büyük bir eksi. Kendini düşünmekten önce, gelecekte doğacak yavrularını da düşünmelisin.. Sence bu adam senin çocuklarına iyi bir baba olur muydu? Sizi mutlu eder miydi? Yoksa varlık içinde yokluk mu cekecektiniz? Her yönüyle düşün... Olmayan bir şeyler varsa uzun vadeli hayaller kurma.. Şimdi barış her şeye rağmen deyince, pat pat pat adamın kötü yönlerini sayıyorsun.. Biz olmaz deyince de pat pat pat iyi yönlerini anlatıyorsun. Bence psikolojik destek almalısın.. Biz burda arkadaşlık ediyoruz, dertleşiyoruz ama bence asıl çaren psikologtan yardım alman olacaktır.. Bakamadığın bir çok açıdan ele alacaktır ilişkinizi.. Duygusal davranma.. Ve inan bana, aylar sonra belki burda durum güncellersin bu sözüme istinaden; zaman her şeyin ilacıdır ve unutulmayan kimse yoktur..
Ya olurmu oyle sey lutfen yanlıs anlama benım huyum su bı ınsanı kotuleyemıorum koulesem ya su huyuda ıyı derım kndıme kızarım suan ıcınde bulundgum durum hakkaten cok zor nısandan donmekle evlılık cok farklı 100 le carp acını. Nolur kızmayın bana psıkologlugum bunu bılıyorum
Yanlış anlamıyorum canım benim, kafan çok karışık mutlaka.. İçinde öldüremediğin duygular var, ama büyük oranda seni rahatsız eden şey baba evine dönmek olacak, bir şeylere yön veremiyor olmak.. çünkü karşında sorumsuz ve de şu durumda bile elini bir şeye atmayan kocan var.. Kızmak değil, bence sen yaralı olduğun için dokunuyor sözlerim, ters konuşmuyorum.. Sadece demek istediğim bu kafa karışıklığına en iyi, bu konuda bilgi ve eğitimi olan birisi yardımcı olur sanırım.. Elbette bir evliliğe son vermek kolay değildir. Allah yardımcın olsun, inan dua ediyorum senin için canım benim.. Aydınlığa kavuştursun Rabbim..