• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Boşanma ve sonrası

Başınızda bir erkek mi olurdu? Yapmayın ya böyle bir mantık olabilir mi?
Toplumum saçmalıklarını takmayın lütfen. Statü kaybı ne ayrıca? Evli olmak neyin statüsü.
Ne güzel imkanınız varmış hayatınızı elinize almışsınız. Pişman olacak bir şey yok.
Bundan sonra ne olacak daha kötüsüyle karşılaşır mıyım korkusu da cabası.. kadın olmak çok zor..

Bundan sonra ne olacak daha kötüsüyle karşılaşır mıyım korkusu da cabası.. kadın olmak çok zor..
Bundan sonra daha dikkatli adım atarsınız. Daha iyi şeyler yaşarsınız Allahın izniyle. İyi düşünün iyi olsun.
İyi biri çıkmazsa karşınıza kendinizle de mutlu olabilirsiniz.

Hanımefendi ben zaten okumuş bir insanım, zaten bu hayata katlanmak istemediğim için bıraktım. Ama yaşadığım psikoloji çok farklı inanın. Hiç mutlu olmadığım bir gün bile yüzümün gulmedigi evlilikten kurtuldugum için tabi ki mutluyum ama insanlara boşandım diyince bakış açıları o kadar değişiyor tavirlari o kadar iğneleyici ki. Komşularım bile sırf bosandigim için kaç hafta konuşmadı benle neden bosandigimi bilmeden...
Cevrenizi degistirin malesef bazi insanlar degisik oluyor en guzeli elit mahalleler ohh kimse kimseye karismiyor .bende degisik bi apt dayim ama ağızlarının payini veriyorum 1 kisi oyle densiz cikti oda aldi payini konusmiyoruz diger herkesle konuşurum dik durursaniz kimse size birsey diyemez

Back
X