bosanma ,yeni biri ,belirsizlik

Boşanma psikoljisinden çıkmak için illa biriyle birlikte mi olmak gerekiyor ki?
Bir kere ağzınız yanmış zaten biraz daha temkinli davranmak varken böyle ergence hareketler olmamış.
Aramak,aşığım demek... Kusura bakmayın ama şimdi yoğurdu üfleyerek bile değil dondurarak yemeniz gerek.
Ben bundan sonra zaten asla bir daha evlilik dusunmem
Begendigim ,durust birisi olursa hayatima girer ama evlenmem resmi olarak asla
Oyle biri olsunda omur boyu sursun diyede dusunmuyorum
Duzgun biriyle seviyeli bir birliktelik ,gittigi yere kadar

slm kizlar,
Karmakarisigim,daha oncede konu acmistim.Adatildim,kocam ve metresinin oyunlari derken bosandim az cok sular duruldu.Hala mal davasi suruyor ,odemem gereken yuklu kredi borcum var.Ama bir taraftanda bir cok gayri menkul var.Bende acilen ise girdim ve calisiyorum .
Otelde kahvalti servisi yapiyorum ama bir yandanda kredimi daha cabuk kapatayim diye temizlik sirketlerine basvurmustum ve suan emniyet mudurlugunde temizlik yapiyorum.
Sorunda bu zaten.
Hani once yeni bir nick alip konu acayim diye dusundum ama vazgectim.Yalan soylemekten hoslanmiyorum.
Bosanma sonrasi buyuk bir bosluk ,dengesizlik yasadim atlatamadim .Tum dunyam yikildi sandim.Kendimi daha iyi ifade edeyim diye detaylari yaziyorum.
Calistigim yerde bir komiser var ilk ise basladigim gunlerde benle cok ilgilendi .Bakislari ,gulusu,kibarligi ,saygisi beni oyle etkilediki...Elimde olmadan hep onu dusundugumu farkettim ama baslatan oydu.Belkide ilgi gostermeseydi ben farketmiycektim siradan biri olucakti.
Ben calistigim yerden tekrar otele gectim ama onu unutamadim.Durumu bilen bir arkadasiminda gazina gelerek onu aradim.
Hemde direk is yerinden burosunu aradim.
Ona size asigim dedim direk ...sacmaladim ,toparlayamadim oda sasirdi sonra hayatimda biri var yoksa sizinle olurdum dedi.Aradan 3 ay gecti .Kisaltarak yaziyorum.
2 hfatadir yine emniyette calisiyorum ve onu hergun goruyorum.Bazan dikkatimi cekmek icin ergen hareketleri yapiyor ,kasitli onumden gecmeler,gulumsemeler...Yani anlamiyorum
Nasil davranicagimi bilemedim hic bir sey olmamis gibi davraniyorum ama kalbim kut kut carpiyor.
Ben onun gozunde sadece bir temizlikcimiyim?diye dusunuyorum .Acaba diyorum bu sebebtenmi ?
Ama beni biliyor sirf kredilerimi kapatmak icin acilen is buldugumu,mal varligimi satmak istemedigim icin gecici olarak bu iste calistigimi biliyor.
Sonra orda calisan digerleri etrafimda donup duruyor ,oda bana gosterilen ilginin farkinda aslinda.
Fizigimle her zaman ilgi cekmisimdir ,ne yalan soyluyim kocamin onca yasattigindan sonra ozguvenim geldi yerine.Insanlarin ilgisi hosuma gitti ve hayatima biri girsin istiyorum bu bosanma psikolojisinden cikmak istiyorum .
Bilmiyorum nasil davranicam?Bir kac gun sonra isim bitiyor ve yine yer degistiricem onu uzun bir sure belkide bir daha gormuyceem.Bu canimi acitiyor
Gitmeden onunla konussammi diyorum?Hayatinda biri varsa benimle uzaktan neden flortlesiyor?
Yada isimden dolayimi uzak kaciyor ..Belki baska sartlarda karsilassaydik farkli olabilirmiydi?

Sacmaliyormuyum ?Akil verin lutfen bir seyler soyleyin.
unut o adamı, şu an bişiylere sarılmak güvenmek istiyorsun hepsi bu, zayıf hissediyorsun kendini,boşan önce bence, bir kendine gel, şu an sağlıklı karar veremezsin

Bosanma sonrasi nasil atlatilir ben cok mutsuzum tum dunyam yikildi nasil toparlanicam bilmiyorum cok yalniz hissediyorum anilar hep aklimda ne gorsem onla bagdastiriyorum aklima hep onu getiriyor bu durumdan nasil kurtulunur bilemiyorum bana tavsiye verin atlatamiyorum

Bosanma sonrasi nasil atlatilir ben cok mutsuzum tum dunyam yikildi nasil toparlanicam bilmiyorum cok yalniz hissediyorum anilar hep aklimda ne gorsem onla bagdastiriyorum aklima hep onu getiriyor bu durumdan nasil kurtulunur bilemiyorum bana tavsiye verin atlatamiyorum
Yeni konu açın isterseniz bu konu 2015'in konusu. İnsanlar sizin yazdığınızı görmez ilk mesaja göre yorum yazar.

O kadar okudum meğerse konu eskiymiş ne oldu komiser merak ettim

Canım hayatta ne üstüne çok ısrar edersen olmaz o imkanın varsa yardım al diyecem, ama önce kendinle mutlu olman lazım , bak canım senim gibi milyon insan var yalnız , insan kendiyle mutlu olmadıktan sonra kimseyle olamaz

Bu adamdan uzak durun, hayatında biri var. Sizde aldatılmışsınız. Adam o kişi ile ciddi olmasa size yalan söylerdi. Adam etrafındakilere sizi anlatmıştır. Neyse ya uzak durun. Olacaksa olur zaten. Umarım düzgün biri çıkar karşınıza.

2015 te ki konuyu hortlasmisiniz, kendinize yeni konu açın

Back
X