boşanma yolunda

Çok teşekkür ederim insallah öyle olur Süreç zor geçiyor ama sonrasını düşününce de içim huzur buluyor
Evet ne yazikki bocaliyor insan zorlanıyor.ama kısa sürüyor.sonrasinda çocuğumla çok rahat ettik.tabii önce büyük bı boşluk ama sonra kapanıyor o boşluk ve rahat ediyoruz.hic huzursuz olmayın.siz rahat olursanız çocuk da bunu hissediyor.

Benim de kızım 3 yaşında boşanıyorum nasıl kızınızın durumu sorguladı mı mutlu büyüdüğü icin kabullendi mi :)
daha once de cok bosanmaya karar vermıstım kızım ozmanlar cok sorun cıkarmıstı aıle olamayacakmıyız v.s dıye ;belkı yasından ya da bu durumları artık kabullendıgınden ben 5 ay once esımle bırlıkte oturdugumuz evden cıkmıstım baska ev tutmustum kızımla o ara barıstık ve kızım bu fıkre yavas yavas alısmıstı aslında 5 ay sonra yıne aynı problemler olunca kızımla konustum yıne o senın baban o senı cok sevıyor ama ben onunla aynı catı altında yasamayacagım burası bızım ıkımızın yuvası dedım o da kabullendı bellkıde o yuzden ılk defa dava acabıldım guzelce konusursanız anlayacaktır esını9zden de uzaklastırmayın ama bu surecte

Yok öyle bir derdim yok babası sonuçta tabiki görüşecek sizin adınıza sevindim çok kararsızdınız bosanmada

Söyle bir sayfanıza baktım aylardır aynı konudan bahsediyorsunuz davayı açmışsınız hala düşünüyorsunuz önünüze bakın artık çocuğunuz var onun icin toparlanmanız gerek
evet defalarca sans verdım artık ıcım rahat en azından denedım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…